A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy csak fizikafaktos voltam, és tudom hogy a kanálrész és a nyél találkozási pontja a leggyengébb, és némi hõ kifejtése után simán meg tud görbülni... Jajj most biztos összetörtem pár ember lelkivilágát 😄
Azt a döbbenetet amit vágtunk, látnotok kellett volna.... az óra 10 éve halott. No comment.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
annyira szánalmas a mûsör, hogy már kellett neki egy<#idiota>#idiota> meg ha nem én nyitom, megtette volna más
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy elhajlott a kanalam...igaz kellett egy kis fizikai segítség XD
khm...khm...
majd ha úgy hajlítggatják a kanalat mint a mátrixba a kiskölök, akkor elhiszem eki... <#hehe>#hehe>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
REAL MADRID
úristen, elindult a tálcán az óra <#buck>#buck>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
REAL MADRID
Yang: Skandi- senior shao wari
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
de, vicceltem -.-"
nekem is kéne gey show
ákos😊 F. Rami szeretlek örökké (L) üzenete:
egy szardarab les.
mindenkinek végig kell fogdosni
és kitalálom,kinél van ..
10% h bejön
Attila üzenete:
áhh nem
ha nem.. akk meg mki szaros,és kiröhögöm 😄
*egy
Attila üzenete:
ott a füles a mikrofonon, simán lesúgják, ennyi
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Nekem kajak bejn😊 szeretem az ilyeneket😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Egyébként az elõbb a gyerek az óránál, sztem elcseszett vmit, aztán gyorsan át kellett állítani az órát 😄
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
kanál még mindig a tv-n<#ravasz1>#ravasz1>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
REAL MADRID
Én Uri Geller-rõl elõtte nem is hallottam, sztem mindeki lexarja ki lesz az utódja 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
REAL MADRID
REAL MADRID