A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
Gyerek lesmárolja 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

berczely
Most kapják a drótot hogy ugyan arra gondoljanak<#idiota>

Gyocsika
Sándor is únja már 😄

D4nY
uhh.. de nekem naon tetszik ez a Zita xD

xP

ZsZso
szegény Zita már 2szer csinált komplett idiótát magából 😊 itt az újabb esély 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fabio Capello
Bazeg lerepült a kanalam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miután meguntam, mert baromirondán fest, és lesöpörtem a tévé tetejérõl

Checkerboy
A gyerek telepátiával beszélt szüleivel. Rágondolt, h HOZZÁ EGY LITER TEJET, FIACSKÁM, és a gyerek futott 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

CalebJoe
Jacksont is õ torzította el.
ZsZso
Szerintem ABBA fan a srác 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

D4nY
Danny Blue 😄😄😄

xP

kraawz
nemháhhaháháá nemhalllánemllááát nemááá

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

tüüggyaaa hóyy mityakauuun tüje

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Gyocsika
Biztos svájcba fognak vinni egy száz éves ócskavasat hogy megjavítsanak nem? Biztos 😄 😄😄D

Amúgy kifogtok röhögni de nálunk tényleg leesett a kanál és az óra is elindult.Hihetetlen ez az ürge!!!

Fabio Capello
Amúgy egyvalamit nemértek: ha gellerpapa keresi az utódját, mér mi szavazunk? XD

Checkerboy
Németországban is volt már ez a mûsor, ott egy ilyen fekete madaras szellemidézõ lett az utód. 😄

Most láttam, hogy Demcsák zsuzsa is ottvan... Telik az idõ.
http://index.hu/velemeny/eheti/eheti070312/

Fabio Capello
Fûbazz... de ki fog meghalni? 😄

D4nY
máár jööön a kamutelefonn... xD

xP

sztem csak SMS-eket írnak a TV2nek xD

LOOOOL <#idiota>

LOL <#buck>

Davidus
fetrengek😄

V9ykn8_TZL0

ZsZso
B@zd meg Uri ... nálunk a TV esett le! Küldöm a csekket!

kraawz
istvánéknál leesett 2 kanál

naneee :c

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

D4nY
dikk dikk ne siirok a nevetéstõll " istván budapestrõl.. leesett két kanalam" xD

xP

Sztem azok a csajok COD oznak XDDDDD

REAL MADRID

nah megyek megnézem a szekrénybe a régi órákat..<#idiota>

Benny04
én nem is raktam a tévé tetejére kanalat...<#hehe>

nekem is , 5 kanál van rajta , meg 3 merítõkanál. arra számítottam hogy repkedni fognak , még várnom kell

dienesoft
Na, csomót kötöttem a kanálra, "ezt bogózd ki Urigerle" 😄

berczely
Ha Gellernek magyar utód kell akkor b*sszon meg egy magyar nõt azt majd lesz utódja ne ilyen mûsorban keresse...

Aszondja: NINCS KANÁL <#idiota>!!!44

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ZsZso
Biztos olyan hangosan ordítoztál az órával, hogy nem bírta idegekkel ... gondolta magában: "f@xom fog sztárjkolni ... elindulok, aztán haggyatok békén!" 😊

Tinman
Kanállal nekünk sem történt semmi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

de holnap lesz mirigy paródia is -.-"

Tinman
Nem tudok mást mondani, csak ami történt.
IGAZ.
Nem vagyok beépített, nem fizetett senki.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

majd a jövõheti adásba lesznek szellemek , varázsszõnyeket , zombik , sátánidézõk xDD

D4nY
enyimé már táncol is.. xD

xP

Istencsászár
Eddigiek inkább hasonlítottak bûvész trükkökre... fõleg a legutóbbi.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

na tovább jó szórakozást a mûsorhoz, én lépek bulizi 😄
majd írjátok le, hogy ki ahlt meg<#banplz>
Fabio Capello
Hát az én kanalam még mindig a tévé tetején....

D4nY
<> <> D 4 nY <> <> üzenete:
és uri geller miért magyar utodot akar? 😄😄😄
<> <> D 4 nY <> <> üzenete:
magyarulsetud 😄😄😄
» › » PhaseR ™ « ‹ « 😉(L)Örök Tesóók(L)😉 | Szeretlek picim😊(L) üzenete:
h legyen kitõl telepatikusan magyart tanulni:R

xP

és képzeld el hogy az RTLKLUBon emg a Harry Potter megy , még abban is jobb "bõvészmutatványok" vannak.

ZsZso
Fura mûsor ez ... a körítés és a show azt sugallja, hogy itt minimum emberek fognak repkedni, levitáltatni fognak tárgyakat, tüzet okádnak, vagy ad abszurdum eltûnnek. Erre mi történik? Kiállnak, aztán kérdezgetik a sztárvendégeket 😊)) LOL

Az hogy Uri Geller néha angolul néha magyarul beszél pedig tömény szánalom.

Képzeljétek nekem átrepült a számítógépem a szobán. Így tovább uri.

Ati

<#idiota>

Benny04
ez tényleg igaz? 😮

MEKKORA GAGYI MÛSOR LOL! 😄 vittünk vagy 5 órát , egyik se ment , vittünk törött, digitális órát , egyik se mûködött 😄 a kanalak se prepkedtek . A résztvevõk is szánalmasak. ez a huge gavallér faszi se tiszta . szánalom <#wow3>

Benny04
az nagyon lol volt, amikor a karóra nem azt mutatta, amit kellett volna mutatnia <#idiota>