A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
http://index.hu/velemeny/eheti/eheti070312/
naneee :c
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
REAL MADRID
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
IGAZ.
Nem vagyok beépített, nem fizetett senki.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
majd írjátok le, hogy ki ahlt meg<#banplz>#banplz>
és uri geller miért magyar utodot akar? 😄😄😄
<> <>> <> D 4 nY <> <>> <> üzenete:
magyarulsetud 😄😄😄
» › » PhaseR ™ « ‹ « 😉(L)Örök Tesóók(L)😉 | Szeretlek picim😊(L) üzenete:
h legyen kitõl telepatikusan magyart tanulni:R
xP
Az hogy Uri Geller néha angolul néha magyarul beszél pedig tömény szánalom.
Ati