A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Ati
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy szintén baromság ami történik, ez nem vipera, és szérum az országban egyetlen helyen van (egyetlen centrum van minden országban, ahol ezeket tárolják.)
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Ati
az meg mien ? 😮
Pesttõl 220km-re lakunk...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amikor azt mondta, hogy mûködj, mi is követtük... beindult.
Szegény "anyós" nem akarja elhinni még most sem, mondjuk én sem. Keresem a magyarázatot. Egyelõre passzolom, de elméletem van.
Szvsz mindenkiben van egy hangyányi pszi képesség. U.G. ezt képes fókuszálni és talán többszörösére erõsítve "szétsugározni".
Más magyarázatot nem tudok elképzelni, már ez is elég vad.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
lehet kiszed egy elefántot a kígyóból... -.-
amúgy tök hülyeség az egész, a mûsor elõtt megbeszéltek mindent... -.-
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Ati
xP