A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
"Tudják milyen amikor Önöket megmarja egy kígyó?" ... Csányi majdnem felröhögött 😊) Én leestem a székrõl 😊)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

inter94
vipera vagy mi

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

khöm=köhögés -^-...-^-

"szoros legyen a gumi" 😄

Ati

"jó szorosan húzd meg a gumit!"

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

D4nY
ez a kigyó nemiis eszeik emebrt xD

xP

hömm? ezt télleg nemértem 😊

ZsZso
még a végén a szegény szemüveges pali jár pórul ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

amúgy milyen kígyó ez? valaki gyorsan nézzen utána a siklóknak 😄

D4nY
én télleg félek :S

xP

khöm w khöm köhöm ar khöm ez 😄

ZsZso
Kígyóbefõtt!

no ez a szar nemér 5percet sem, menjetek moziba, nézzétek meg a sweeney toddot, az kurvajó 😄

Zomil
nah most harapja le Sanyi tökét a kigyó 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Checkerboy
Azt én is láttam 😄😄😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Zomil
egyértelmü, h a tv2 beépitett SG-s embere vagy 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LOL ZITA: "hm bazeg, lennvan a mellem"

Fabio Capello
Nempara, a mentõsök nem reagálnak... 😄

Amúgy szintén baromság ami történik, ez nem vipera, és szérum az országban egyetlen helyen van (egyetlen centrum van minden országban, ahol ezeket tárolják.)

bazmeg mentõ is van mostmár féltem õket

Checkerboy
LOL, ezek a mentõsök xD

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Benny04
😄

Nah Uri Gergely!!!

Ati

Benny04
na folytaccik, mire visszaérek, nehogy legyen megint 100 új üzenet 😄

mûsörról ?

az meg mien ? 😮

Benny04
én meg mûanyag gyógyszeres kanalat tettem a tv tetejére, hátha leesik <#idiota>

egy kis cset a nénikkel

D4nY
nah yeah folytatódik a furi geller 😄

xP

Tinman
GW-s harcostárs, nekem elhiszed, hogy elindult az ezer+1 éves rozsdás vacak, vagy gondolod, hogy lefizetett a TV2?
Pesttõl 220km-re lakunk...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
gyerekek új terv, kraawzal elküldjük a topik linkjét arra a címre ahova a kanálleesõs sztorikat kell a leányzóknak 😄

mi lecserültük a TVrõl a kanalakat és helyükre tettünk 2 fakanalat , ezeknek könnyebb a súlyuk hátha lerepülnek <#zavart2>

Tinman
Annyit tettünk, hogy barátnével felpakoltuk a tv-tetejére az egyetlen ezer éves órát, és szóról szóra azt csináltuk amit U.G. mondott.
Amikor azt mondta, hogy mûködj, mi is követtük... beindult.
Szegény "anyós" nem akarja elhinni még most sem, mondjuk én sem. Keresem a magyarázatot. Egyelõre passzolom, de elméletem van.

Szvsz mindenkiben van egy hangyányi pszi képesség. U.G. ezt képes fókuszálni és talán többszörösére erõsítve "szétsugározni".
Más magyarázatot nem tudok elképzelni, már ez is elég vad.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

válasz: gyökalatt 32.50 és ezazegész perkettõ.

Benny04
xD

Istencsászár
Ugye? ez egy szakma, nem pedig csoda😊, vannak akik ezzel foglalkoznak, persze még õket is megmarhatja, sõt milyen kígyóbûvölõ akit nem harapott még meg egy...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

amit még nem láttunk, azt mé' fikázzátok ?

lehet kiszed egy elefántot a kígyóból... -.-

Zomil
nálam leesett a kanál miután oldalba rugtam a tv-t mert nem birtam ezt a tömény hülyeséget 😄DDD

Benny04
88 új üzenet <#wow1>
amúgy tök hülyeség az egész, a mûsor elõtt megbeszéltek mindent... -.-

most jön a kígyóbûvölõ , micsoda kiválasztott , szánalmas , ilyen képességel bármelyik néger afrikai törzslakó rendelkezik <#szomoru1>

Checkerboy
Pistikét pofánvágták egy sziklával, és mostmár szuperereje van 😮

ZsZso
Tipikus TV2es hype 😞 A szlogen lehetne, hogy: "bármit képesek vagyunk elbaszni a nagy dumánkkal!"

Danman
arra énis felkaptam a fejem. Stairway to heaven😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

D4nY
nah most egykis szünet, hogy megbeszéljék a "sztárjainkkal" milesz és, hogy csinálják xD

xP

Danman
tejóisten, ilyen iszonyat szar szövegeket ki ír? A rejtelmes utak vándora.. Beszarok komolyan, szánalmaaaas. Csak azért is végignézem, hogy mit fognak kihozni belõle.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Szerintem tuti kivan véve a méreg foga. 100%

Ati

ZsZso
én a kígyót féltem :S

Fabio Capello
hûû végre valaki megmutatja mi valójában, köcsööög 😄

caseih9400
énis😮

khm...khm...

D4nY
kikéne azé rakni egy másik karikát.. nehogy itt még az ORTT is bepereli õket... xD ha megesz vkit aza kigyó :S 😄

xP

zeppelint hogy mernek ebbe a fosba tenni?? PERELNI ROCKER BARÁTAIM