A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dunga
Már tudom, hogy mit nem nézek jövõ héten.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

szatilla

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

amúgy má 21:30-óta a Bosszú mindhalálig megy -.-"

Zomil
hehe 😄 amugy meg nincs kanál, ezt kell erösen képzelni 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

shad0w
vagy nagy a huzat

don't give a fuck

tul nagy energiát szabaditasz fel😄DD

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ZsZso
😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

NEmtudom, de éppen most esett le huszonhetedjére a kanál a tévémrõl. Lehet túl keskeny a plazmám?
D4nY
télleg? 😄😄😄d

xP

Checkerboy
Iiiigen? Hova pontosan?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

zvaragabor
Ez az ürge kibukik mint a sicc.

Chaos Anno Domini

Fabio Capello
egyáltalán nem 😛 És egyáltalán nem mérges, mivel boa, fojtással öli meg az áldozatát.

hú hogy kivette azzal a kis fémszarral a kígyót.. én nem tudtam volna ezt megcsinálni. ehhez nincs elég paranormális erõm.

képzelödsz 😄

ZsZso
Azért valljuk be, a 3 sztárvendégen kívül mindenki szarrá unta magát ezen a "kísérleten" ... tragédia.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ecsém, az egyik köcsögre rá volt rajzolva egy kis kigyó! LÁTTÁTOK???!! XD
zvaragabor
De ez egyébként nem nagy cucc, a köcsögkötõvel megbeszélték, hogy a kígyósra melyik mintájú szalvettát rakják. 4 szalvétából egyet azért csak nem nehéz megjegyezni.

Chaos Anno Domini

Úgy hívom: szerencs

Ati

shad0w
az lenne a jó ha most a negyedikben sem lenne...

don't give a fuck

D4nY
amúgy ezé nemleeht perelni hogy átbasznak minket? és ez emberrhez nemis nyul ez a szar? 😄 cska ien madarakhoz meg emlösökhöz? :S 😄

xP

hí bazz ez naygon kemény volt.

Zomil
lol 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

húdeügyes

Ati

Checkerboy
De ez így nem izgalmas...Nem is nyúl bele :/

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

kraawz
mekmontam ! 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

xDDDDDDDDDDDDDD

shad0w
húdeizgimá <#unalmas>

don't give a fuck

zvaragabor
Bele kéne nyúlni, benne hagyni 1-2 másodpercre a kezét, majd hirtelen megránsulva kikapná a kezét, és sikítana egyet. Átbaszná a muksót. 😊

Chaos Anno Domini

Zomil
" VAGY IGEN VAGY NEM" 😄DDDDD

<#banplz><#banplz><#lama><#lama><#lama> belenyulhatnának jobban is😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Checkerboy
Bírnám, ha nem látnák a kígyót. És IGEN, üres! Gyerek felveszi a köcsögöt, és kiesik a vipera 😄

D4nY
zitának hagyjáák hogy csak kettõ.. és beszarik xD

xP

Most nem bánnm ha hirtelen kiugorna a kígyó, és bekapná a fejét.

Ati

Zomil
a Zita elöbb fog 😄DD

Ott mászik a lábukná'-e!
vegyél komolyan vagy ÚGY RÁDERESZTEM A KÍGYÓMAT, HOGY NYELNI(se) TUDSZ 😄DD

bordy
ez gellernek is sok kicsit ahogy látom. 😊

Checkerboy
Vazz, én azthittem, h belenyúl. Az nem ér, h a tetejét kilyukasztja :/

medvecki mindjá beszarik XD

CalebJoe
Ez a vipera nagyobbat csíp.
Fabio Capello
biológia szak ^^

D4nY
ez télleg az...
és...

"Tápláléka: kisebb emlõsökkel és madarakkal táplálkoznak"

xP

Most megérzem meik köcsögbe lessz a kigyó. Ház ez nagyon kész.

Ati

Zomil
😄DDD

ZsZso
mijez, kígyós orosz-roulette?

szegény zita rohadtul buta lány.. ha táncolni nem tudna elvesze

xD

Ha sürgetsz, rakok még vagy 3 kigyót a köcsögökbe!
Fabio Capello
Ez egy zöld kutyafejû boa.

zvaragabor
Ez a mostani kígyós ürge egy elmetébolyult sorozatgyilkos.😄

Chaos Anno Domini