68
-
winnie #28 "Gát Györgynek a Linda sorozattal volt utoljára sikere, onnantól csak buk"
a linda volt az első sikere - az angyalbőrben és a família kft. című sorozatok pedig a továbbiak. -
#27 Az a "nyúl" az utolsó előtti képen marha jó.
Az még hagyján ,hogy hülyén néz ki de képzeljétek el ahogy ezek a figurák "életre" kelnek annak az extragagyi animációnak hála amit az előzetesben is láthattunk.
Inkább égették volna el vagy használták volna WC papírnak azt a sok pénzt amibe ez került.
-
N3ro #26 Jóvan má B*zdmeg! Ha nem tetszik akkor nem nézed meg! Mi bajod lesz ha vki csinál egy ilyet, szétszedi a lelkvilágod?! ... majmok! -
Loverman #25 Gát Györgynek a Linda sorozattal volt utoljára sikere, onnantól csak buk, kezdve azzal hogy Gregor Bernadett elvált tőle:D inkább menjen vmelyik TVhez -
Aram95 #24 Nem értem... A Macskafogó 2 szerintem kifejezetten jóra sikerült... De ez egy fos lesz. -
#23 HAt ez szarul nez ki, ennyi... -
#22 Elképesztő!:DDDD
Tudom, hogy magyar, meg kisköltségvetésű meg nem a grafika a lényeg,de ez akkoris már túlzás egy picit..
Macskafogó 2 legalább grafika szinten elment. Nem volt kiemelkedő, de végülis szépen meg volt rajzolva, 3d-t meg nem erőltették agyon.
De ez.. :D Nem jutok szavakhoz. -
#21 Hát ez vmi vicc! Azt már az elején tudtam mikor az első hír megjelent róla, h megcsinálják 3d-be, h semmi köze nem lesz a régihez, max a címe, de h ilyen lesz?! Uhh...
A MF 2 is egy borzalom volt, de ez akkor... -
#20 Ez aranyos meg jópofa lenne, DE NEM EBBBEN A TÖRTÉNETBEN!!!
Mi a francnak felújítás? Akkor a macskafogóból is csinálhatnának x év múlva 3D remake-t, semmi értelme. Úgy jó az eredeti ahogy van, talán ezt annak lesz érdemes megnézni aki még sosem látta az eredeti Vukkot, sőt nem is hallott róla sosem -
Laci082 #19 A Sims-nek szebb a grafikája -
Sance231 #18 Minden egyes képkocka fájó ebből a hányadékból. Ennyi erővel már inkább az UT3 engine kellett volna használni, az sokkal szebb, mint egy ilyen gyenge render:D.
Hogy lehet akkora hibát elkövetni, hogy egy klasszikus rajzfilmet rémgyenge 3d-ben akarnak felújítani? Kinek a fejéből pattanhat ki ekkora baromság? A Macskafogó 2 esetében legalább ilyesmi nem jutott a készítők eszébe ,és vizuális téren rendben is volt a film. Ennél azonba a legutóbbi Kitekat reklám jobban nézett ki. Kíváncsi vagyok, hogy a közönség sikerre viszi-e a filmet. Én remélem, hogy orbitális nagy bukta lesz, és ezzel teszünk egy lépést a haladás és a magyar filmipart irányító hülyék kifüstölése felé. Van igény jó filmekre, csinálhatnánk is jó filmeket, de addig olyat nem lehet, amíg hülye barmok foglalják el a kulcspozíciókat. -
#17 az egész olyan mint egy szar grafikájú játék!
bukás lesz én mondom! -
znono #16 Ma sem vacsorázok.Köszönöm Gát György!!! -
KoS #15 Hat ez szornyen nez ki... nem tudom miert kell eroltetni a 3D-t, foleg ha csak ilyen sz*r minosegben kepesek elkesziteni... -
#14 Vicc, ennél még a 95-ös Toy Story is szebb. -
Scooby87 #13 elégé szánlaom ami most a filmiparban van...a régi neveken probálnak pént szerezni ,mert nincs ötlet...és még ebben is majmoljuk az amcsikat. -
Scooby87 #12 bukta lessz,ezt már a készítők is tudják. -
gam87 #11 OMG
Még ha legalább Pixar szinten lenne a megjelnítés! De ilyen hányadék minőségben... Vagy ez aranyos akar lenni? Vhol a Minimax alatt van sztem. Vagy azt hiszik a digitális felújítás ezt jelenti? Az csak a színek és hangok felújítása, nem a film CGbe hányása rendező/producer urak/hölgyek! -
SonicBoom #10 ez most csak egy áprilisi tréfa, ugye? ugye??????????? -
DonMaros #9 Ez egyszerűen szánalmas -
gyuri12 #8 Azért, a 6-7 éveseknek talán jó lesz. Azoknak mindenképp,akik nem látták az eredetit...
Szerintem ez borzalmas... -
#7 de gagyi :DD lool...macskafogó 2 se volt egy hú de szuper film...de ez :DD ez már nevetséges....a magyar film ipar ilyenre cseszi el a pénzt? grat...:D -
pauly #6 uramatyám -
Mister #5 34 éves vagyok, láttam az eredetit, sőt, azon nőttem fel.
ez borzalmas. -
Mister #4 jézusatyaúristen... -
gabeei #3 Sztem ez a film a "teljesen fölösleges" kategória. A régi változat gyermekkorom egyik legkedvesebb erajzfilmje, és sztem így van ezzel az után jövő generáció is. Nem kellene egy legendát meggyalázni azzal, hogy a kor igényeihez igazítva 3D-sítjük, és új sztorit vágunk be alá. Azért megnézem majd, hátha pozitívat fopgok csalódni, de nem fűzök hozzá nagy reményeket... -
Mcsiv #2 úgy néz ki mint valami plüss, semmi életszerű nincs benne:\
Ebbe már látom, kár volt pénzt ölni. A képek is elmondták a történetet, sebesült róka, béna kisfiu, nagy csúnya kutyák és elcseszett kigyóbűvölő. Hát kell ennél több? (sajnos kell) -
Hoz_Hun #1 6. képen jó kis sims-es nyakörve van a rókának.
Amúgy továbbra is fentartásaim vannak a filmel kapcsolatban. A legfőbb bajom maga a főhős neve.