68
  • winnie
    "Gát Györgynek a Linda sorozattal volt utoljára sikere, onnantól csak buk"

a linda volt az első sikere - az angyalbőrben és a família kft. című sorozatok pedig a továbbiak.
  • Adam II
    Az a "nyúl" az utolsó előtti képen marha jó.
    Az még hagyján ,hogy hülyén néz ki de képzeljétek el ahogy ezek a figurák "életre" kelnek annak az extragagyi animációnak hála amit az előzetesben is láthattunk.
    Inkább égették volna el vagy használták volna WC papírnak azt a sok pénzt amibe ez került.
  • N3ro
    Jóvan má B*zdmeg! Ha nem tetszik akkor nem nézed meg! Mi bajod lesz ha vki csinál egy ilyet, szétszedi a lelkvilágod?! ... majmok!
  • Loverman
    Gát Györgynek a Linda sorozattal volt utoljára sikere, onnantól csak buk, kezdve azzal hogy Gregor Bernadett elvált tőle:D inkább menjen vmelyik TVhez
  • Aram95
    Nem értem... A Macskafogó 2 szerintem kifejezetten jóra sikerült... De ez egy fos lesz.
  • MeoH #23
    HAt ez szarul nez ki, ennyi...
  • edios
    Elképesztő!:DDDD

Tudom, hogy magyar, meg kisköltségvetésű meg nem a grafika a lényeg,de ez akkoris már túlzás egy picit..

Macskafogó 2 legalább grafika szinten elment. Nem volt kiemelkedő, de végülis szépen meg volt rajzolva, 3d-t meg nem erőltették agyon.

De ez.. :D Nem jutok szavakhoz.
  • robos
    Hát ez vmi vicc! Azt már az elején tudtam mikor az első hír megjelent róla, h megcsinálják 3d-be, h semmi köze nem lesz a régihez, max a címe, de h ilyen lesz?! Uhh...
    A MF 2 is egy borzalom volt, de ez akkor...
  • DaemoonHunter
    Ez aranyos meg jópofa lenne, DE NEM EBBBEN A TÖRTÉNETBEN!!!
    Mi a francnak felújítás? Akkor a macskafogóból is csinálhatnának x év múlva 3D remake-t, semmi értelme. Úgy jó az eredeti ahogy van, talán ezt annak lesz érdemes megnézni aki még sosem látta az eredeti Vukkot, sőt nem is hallott róla sosem
  • Laci082
    A Sims-nek szebb a grafikája
  • Sance231
    Minden egyes képkocka fájó ebből a hányadékból. Ennyi erővel már inkább az UT3 engine kellett volna használni, az sokkal szebb, mint egy ilyen gyenge render:D.

Hogy lehet akkora hibát elkövetni, hogy egy klasszikus rajzfilmet rémgyenge 3d-ben akarnak felújítani? Kinek a fejéből pattanhat ki ekkora baromság? A Macskafogó 2 esetében legalább ilyesmi nem jutott a készítők eszébe ,és vizuális téren rendben is volt a film. Ennél azonba a legutóbbi Kitekat reklám jobban nézett ki. Kíváncsi vagyok, hogy a közönség sikerre viszi-e a filmet. Én remélem, hogy orbitális nagy bukta lesz, és ezzel teszünk egy lépést a haladás és a magyar filmipart irányító hülyék kifüstölése felé. Van igény jó filmekre, csinálhatnánk is jó filmeket, de addig olyat nem lehet, amíg hülye barmok foglalják el a kulcspozíciókat.
  • Broafka
    az egész olyan mint egy szar grafikájú játék!
    bukás lesz én mondom!
  • znono
    Ma sem vacsorázok.Köszönöm Gát György!!!
  • KoS
    Hat ez szornyen nez ki... nem tudom miert kell eroltetni a 3D-t, foleg ha csak ilyen sz*r minosegben kepesek elkesziteni...
  • zaki
    Vicc, ennél még a 95-ös Toy Story is szebb.
  • Scooby87
    elégé szánlaom ami most a filmiparban van...a régi neveken probálnak pént szerezni ,mert nincs ötlet...és még ebben is majmoljuk az amcsikat.
  • Scooby87
    bukta lessz,ezt már a készítők is tudják.
  • gam87
    OMG
    Még ha legalább Pixar szinten lenne a megjelnítés! De ilyen hányadék minőségben... Vagy ez aranyos akar lenni? Vhol a Minimax alatt van sztem. Vagy azt hiszik a digitális felújítás ezt jelenti? Az csak a színek és hangok felújítása, nem a film CGbe hányása rendező/producer urak/hölgyek!
  • SonicBoom
    ez most csak egy áprilisi tréfa, ugye? ugye???????????
  • DonMaros
    Ez egyszerűen szánalmas
  • gyuri12
    Azért, a 6-7 éveseknek talán jó lesz. Azoknak mindenképp,akik nem látták az eredetit...
    Szerintem ez borzalmas...
  • Quki
    de gagyi :DD lool...macskafogó 2 se volt egy hú de szuper film...de ez :DD ez már nevetséges....a magyar film ipar ilyenre cseszi el a pénzt? grat...:D
  • pauly
    uramatyám
  • Mister
    34 éves vagyok, láttam az eredetit, sőt, azon nőttem fel.
    ez borzalmas.
  • Mister
    jézusatyaúristen...
  • gabeei
    Sztem ez a film a "teljesen fölösleges" kategória. A régi változat gyermekkorom egyik legkedvesebb erajzfilmje, és sztem így van ezzel az után jövő generáció is. Nem kellene egy legendát meggyalázni azzal, hogy a kor igényeihez igazítva 3D-sítjük, és új sztorit vágunk be alá. Azért megnézem majd, hátha pozitívat fopgok csalódni, de nem fűzök hozzá nagy reményeket...
  • Mcsiv
    úgy néz ki mint valami plüss, semmi életszerű nincs benne:\
    Ebbe már látom, kár volt pénzt ölni. A képek is elmondták a történetet, sebesült róka, béna kisfiu, nagy csúnya kutyák és elcseszett kigyóbűvölő. Hát kell ennél több? (sajnos kell)
  • Hoz_Hun
    6. képen jó kis sims-es nyakörve van a rókának.
    Amúgy továbbra is fentartásaim vannak a filmel kapcsolatban. A legfőbb bajom maga a főhős neve.