Fémlemezbe robbantott hologram
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nocsak, ezsgé már napokkal ezelõtt készült április elsejére, vagy megint kiütközött a magas színvonalú fordítói szagértelem?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tatoo?
Elég ha odaraksz egy névjegykártyát a homlokodhoz, majd szorosan fejedhez szorítasz egy kézigránátot. Nem kell többet bemutatkoznod az biztos 😄
Hova kell ehez menni?
Bele akarom robbantani a homlokomba a nevemet, hogy ne keljen mindig bemutatkoznom ha idegen helyre megyek.
Bele akarom robbantani a homlokomba a nevemet, hogy ne keljen mindig bemutatkoznom ha idegen helyre megyek.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Azért hívják hologramnak, mert az eredmény fizikai megtestelülése ugyanolyan: a fény hullámhosszánál vékonyabb csíkok rendszere. Ha akarják, a látható eredmény térhatású ábra is lehet, vagy egyszerûbb színjátszós sík ábrák, vagy színjátszós sík lapok térben eltérõ mélységekben, stb.
De.
Kara kánként folytatom tanításom.
"Az áruknál meg engem nem érdekel a márka, csak a minõség." - meg az ára. Vagy az nem?
Hülyeség.
Különben a robbantgatás egyre divatosabb, legutóbb Fót fõterén robbantottak ki egy bankautomatát.
Ez a hamisítványok elleni harc is nevetséges.
Meg kell szüntetni a készpénzforgalmat, s mindjárt mást kell majd hamisítaniuk a bûnözõknek.
Az áruknál meg engem nem érdekel a márka, csak a minõség.
Különben a robbantgatás egyre divatosabb, legutóbb Fót fõterén robbantottak ki egy bankautomatát.
Ez a hamisítványok elleni harc is nevetséges.
Meg kell szüntetni a készpénzforgalmat, s mindjárt mást kell majd hamisítaniuk a bûnözõknek.
Az áruknál meg engem nem érdekel a márka, csak a minõség.
Kara kánként folytatom tanításom.
Tisztában vagyok a kijelzõfajtákkal nagyjából, lehet félreérthetõ voltam, csak azért kérdeztem, mert a fotó nem adja vissza a holografikus hatást, és újabban minden csilogó bigyót "hologramnak" neveznek, ami nem az.
70000 bar nyomás, az a szart is kipréseli az acélból, illetve tehénlepény lesz belõle. Nem tudom elképzelni, hogy ez valós hír.
"It is common to confuse volumetric displays with holograms"
Hologram
Volumetric display
Röviden annyi, hogy ami a scifikben van 3D-s "kijelzõ", azt _nem_ hologramnak hívják. De egyébként térbeli, úgy néz ki, mintha belemélyedne a felületbe, vagy amögött lenne egy 3Ds tárgy. Nem láttál még ilyet?
Hologram
Volumetric display
Röviden annyi, hogy ami a scifikben van 3D-s "kijelzõ", azt _nem_ hologramnak hívják. De egyébként térbeli, úgy néz ki, mintha belemélyedne a felületbe, vagy amögött lenne egy 3Ds tárgy. Nem láttál még ilyet?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nekem az egészbõl csak az nem derült ki ez mitõl hologram? Mert képnek kép, de mitõl lesz ez térbeli?
"einen abgeschirmten Bunker und einen Sprengmeister benötigt"
Ha elmész a Westendbe, ott készítenek érdekes dolgokat, igaz, az nem hologram, de valódi 3D-s. Akár ékszerként is viselhetõ. Akár a szíved választottját is.
Azt azért megnézném, hogy egy képet hogyan robbant bele a bunkerban a robbantómester bármibe is, mert szerintem sehogy.
Még nincs április 1., de már a hírek hajaznak rá 😊
Azt azért megnézném, hogy egy képet hogyan robbant bele a bunkerban a robbantómester bármibe is, mert szerintem sehogy.
Még nincs április 1., de már a hírek hajaznak rá 😊
Biztos ezért "tudományos" hír 😊
Felsorolnál párat, vagy csak azt hiszed?
"miniatûr robbanótöltetekkel...", "szükség van egy bunkerre és egy külön robbantómesterre"...
nekem ez nem passzol össze. most kics, vagy nagy? medálba belerobbantani valamit? bunker, meg mester? mi marad a medálból, hitelkártyából...
itt valami félrefordítódott sztem...
nekem ez nem passzol össze. most kics, vagy nagy? medálba belerobbantani valamit? bunker, meg mester? mi marad a medálból, hitelkártyából...
itt valami félrefordítódott sztem...
azért mert a márkaboltokban sem ritka a hamisítvány
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
gondolj bele: a medálba szíved választottjának 3D-s képét "robbantathatnád"
Persze nem lenne egy olcsó cucc, de ha van mit a tejbe aprítanod, sztem megérné
Persze nem lenne egy olcsó cucc, de ha van mit a tejbe aprítanod, sztem megérné
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Miért is?
Mint mondtam nem hamisítás ellen, hanem díszítésként... <#rolleyes>#rolleyes>
A sima hologram, bár látványos de ha matricán, vagy valami mûanyagon van akkor túl gagyi, hogy ilyen téren sikeres legyen. De egy fémtárgyon szvsz már más lehet a helyzet.
A sima hologram, bár látványos de ha matricán, vagy valami mûanyagon van akkor túl gagyi, hogy ilyen téren sikeres legyen. De egy fémtárgyon szvsz már más lehet a helyzet.
csak azt fogja látni, hogy a gomb miatt kerül 5ször annyiba ugyan az a kabát <#banplz>#banplz>
Egy mûkereskedõ vagy egy ékszerész ilyen jelölések nélkül is könnyen megállapítja, hogy hamisítvány-e a cucc. A vevõ meg azt sem tudja, hogy mit kéne néznie/látnia.
Van ilyen is. De az legyen már a gyártó problémája (ha hamis terméket árul a márkakereskedõ).
PS: ha ilyesmit észlelsz, akkor azt nem ide kéne beírni, nem gondolod?
PS: ha ilyesmit észlelsz, akkor azt nem ide kéne beírni, nem gondolod?
Nem tudom mennyire jó ez a módszer a hamisítás megakadályozására, de szvsz lehet rá kereslet dísztárgyak, vagy akár ékszerek elõállításánál...
Láttam már, hogy a kinai-piacon vásárolt a helyi Adidas-bolt tulaja, és nem kaját vett dobozszám!<#hehe>#hehe>
Hmm, szerintem alapvetõen nem termékek hanem mondjuk biztonsági beléptetõkártyák védelmére tûnik érdekesnek.
Nem olyan sok terméket tudok amit érdemes lenne így védeni. Manapság a luxusautókat is hamisítják 😊 és piaca is van.
Nem olyan sok terméket tudok amit érdemes lenne így védeni. Manapság a luxusautókat is hamisítják 😊 és piaca is van.
A vásárlók nagy részét az érdekli, hogy valami olcsó legyen, nem pedig az, hogy eredeti-e. Akit érdekel az eredetiség, az úgyis márkaboltokban vásárol, ahol nem nagyon vannak hamisítványok.
jah en meg ezert a szarert fizetek vagy a termekert???
most aki nem ért hozzá, azt simán át lehet vágni, akármilyen technikával állítják elõ a hologrammot
"Helferich szerint azonban a cserébe kapott, gyakorlatilag tökéletes hamisítás elleni védelem megéri a befektetést. "
Régi tapasztalat, a hamisítást csak megnehezíteni lehet, megakadályozni nem.
"Ráadásul további elõny, hogy az árucikkeket másolóknak közel sem biztos, hogy megéri az infrastruktúra kiépítése."
Ez már jobban visszatartja a hamisítókat, de a többség amúgy sem akar tökéletes munkát végezni, elég annyi, ami az átlagembert átveri.
Régi tapasztalat, a hamisítást csak megnehezíteni lehet, megakadályozni nem.
"Ráadásul további elõny, hogy az árucikkeket másolóknak közel sem biztos, hogy megéri az infrastruktúra kiépítése."
Ez már jobban visszatartja a hamisítókat, de a többség amúgy sem akar tökéletes munkát végezni, elég annyi, ami az átlagembert átveri.
Ez nagyon szép és jó, de az esetek többségében bõven elég csak nagyon hasonlót csinálni, máris meg van tévesztve az áldozat. Tehát nem hiszem, hogy visszaszorítaná egy kicsit is a másolást. De mint technológia hasznos lehet a jövõben.