egyre agresszívabb diákok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nemúgyvót, nem köptem le, nem találtam el.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Az idõsebb korosztály teljesen más világban élt, mint most mi
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Sajnos nem könnyû 20-30 felé figyelni ráadásula saját életére is figyelnie kell és tartani a suli és az élet közötti dolgok harmonikus rendszerét
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
1. egyre agresszívabb diákok
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Modellautók
4. Test Drive Unlimited
5. AIRSOFT
6. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. F1CHL - Retro
9. Milyen házat vegyek?
10. Milyen gépet vegyek MOST?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
pedig amint hazaértem volna kicseréltem volna a SIM kártyát , de nemmaradt rá idõm 😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
am. meg büszke vagyok 😊
egysesek számára nem felfoghato hogy erõszakkal nem lehet biirálni az erõszakot mert akkor ugyanoda kerülünk ...
bárhogyis legyen eltérõek a nézetek attool függõen hogy az ember milyen politikai társadalmi és fizikai helyzetben van ...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
- NEGATÍV rekordot álítottam fel az iskolában
- Egy igazgatói róvóval megúsztam 😄
legalábbb én is vgy LEG 😄DD
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ez olvasható a cikkben.
Mi az, hogy tanköteles, hogy a fenébe létezhet ilyen törvény? Nem képes felfogni, hogy mivel szórakozik vigyék a p...ba vidékre kapálni, mi a fenéért kell hagyni, hogy meghülyitsen egy egész iskolát???
In Lak\'ech Ala K\'in