55
  • Radi
    Eddig se szerettem a republikánusokat....
  • Tinman #14
    És majd jól meghágnak, mert leszedtem egy gagyi free cuccot?
    Rettegek.
  • A1274815
    "A progit leszedtem, megnézem majd, ha egyszer ráérek."

Ne csodlákozz, ha valamelyik nap öltönyös "úri" emberek kopogtatnak nállad.
  • Tinman #12
    "miszerint minden arab és muszlim terrorista - volt a norma"
    Szomorú. Az általánosítás ebben az esetben, azért elég pofátlan dolog.
    Nem a cikk szerzőjének szól!!!

Egyébként pedig csak egyetlen picike kérdésre kell választ adni magunkban:
    Miért teszik a terroristák azt amit tesznek?
    Erre ha válaszolunk, már egy picit tisztábban láthatunk.

A progit leszedtem, megnézem majd, ha egyszer ráérek.
    Az egyébként biztos, hogy a szélsőséges erőszak a totális pusztulás felé vezet. Ez mindkét oldalnak szól.
  • magyarvok
    "Az egész játék csupán politikai célokat szolgál. "
    Igen, kb ez is volt a célja :)
  • mindero
    Hát igen, mindig az a "gonosz" aki veszít. És amíg ember él a Földön így is lesz
  • CybeRick
    Kipróbáltam. Azt hiszem ez nem a Duke Nukem 3D motorja. Annál rosszabb, sokkal. A karakterek egyébként ebben 3d-sek, a Duke3D-ben nem voltak azok. A zene, a szokásos tálib férfikórus, ami megy egy-két Youtube-os videó alatt is. A játék AI-je nem behatárolható. Talán egy kavics vagy egy kaktusz értelmi szinvonalát veri. Unintelligens ellenfelek, agonizálva rogynak össze ha lábujjhegyen lövöd őket. A pályaszerkesztés kritikán aluli. Az egész játék csupán politikai célokat szolgál. olyan érzése van benne a játékosnak, mintha céllövöldében puffogtatna.

Ha valakit mégis érdekelne, valóban ingyenes. Innen letölthető:
    Link
  • magyarvok
    Azért látom átjött a lényeg, 'szaragrafikakitérdekel'.

mindero [#7]: Rémlik, hogy volt valami ilyesmi cikk SG-n, miben az van, amit leírtál, hogy valahol nem engedtek megjelentetni talán egy játékot, mert nácikkal kellett szövetségeseket ölni, erre a fejlesztők megkérdezték, hogy akkor fordítva miért nem baj? A válasz meg vmi olyasmi volt, hogy a szövetségesek gonosz embereket öltek.
    De lehet, hogy csak álmodtam :D
  • mindero
    Ennél csak akkor szólhatott volna nagyobbat a játék, ha náci katonákal kellett volna angolokat gyilkolászni :D
    Ezt már nem merte megjátszani.
    Egyébként mindkét nézőpont tökéletesen érthető, ha a világ normálisan működne nem lehetne ilyen játékokat csinálni. Más kérdés h nagyobb hangsúlyt kap az egész mint amennyit kéne.
    Az emberek nem szeretik ha a saját nemzetüket az ellenség :)
    Mi se örülnénk ha a magyar politikusokat gyilkolnánk román katonák bőrébe bújva. Habár... Mindjárt össze is dobok egy ilyen modot, ezzel MEGGAZDAGODHATOK :D
  • A1274815
    Megint jól látszik, hogy milyen a "szabadság" hazája.

Gondolom aki letölti, annál holnap kopogtat a GESTAPO.
  • A1274815
    Hát igen a 3D Realms-nek nem volt azóta kész új motorja és csak azzal tudták összecsapni.
  • Cat #4
    A játék címe egyben link is, de a videóból itélve elég felejtős (az alapjául szolgáló Duke Nukem 3D motor már a 2006-os megjelenéskor is idejétmúlt volt.)
  • nyalógép
    Ha ingyenesen letölthető, akkor igazán betehettetek volna egy linket a letöltéshez.
  • messen
    Kellemetlen, ha valakivel megetetik a saját mocskát.
  • bunny
    Szép történet, és milyen szépen mutatja a világ jelenlegi képét! USA szép, jó, igazságos, amit tesz pedig jó! Ha valaki ugyanazt teszi, az meg terrorista, rossz. Ajánlom Orvell: 1984-et elolvasni (ingyen is elérhető a neten, hivatalosan), hihetetlen párhuzamok vannak a valóság és az Orwelli világ között.
    Dehát ugye régi mondás, a történelmet a győztesek írják, meg az erősebb kutya ... lehetne sorolni a vonatkozó mondásokat.