118
Te mit gondolsz róla???
  • dienesoft
    Neked már kevés a cigi, nem bírod elviselni a gyenge füstöt :D:D:D (viccőtem na :] )
  • bardocz
    azért nem olyan egyszerü leszokni cigiről,persze van akinek könyen megy(nagyapám nem tudom hány cigi cigizés után golndolt egyet és leszokott),de aki azért nem kezd el leszonkni,mert hogy úgyse tud,az már nem is fog soha
  • Fbn Lx
    Ennyi erővel betilthatnák az alkoholt is, sokkal pusztítóbb.
    Szerintem joga van az embernek dohányozni, inni, drogozni. Úgyis mindenki maga dönti el, hogyan képzeli el a saját életét. Nameg magával a dohányzással nincs gond, csak a függő tömegekkel.
    Én pl. 3-4 havonta elszívok egy szivart, ha jólesik, de nem gyakrabban. Nem tudnék dohányos lenni. Ha az orrom alá füstölnek, akkor meg max arrébb állok, engem nem zavar, tiltás nem vezet semmire. Max nagyobb mennyiségű pénzbírságokat lehet behajtani :p Ha rajtam múlna, a vadkendert is legalizálnám. De ez nem ide tartozik :D
  • Gladiator
    haveromnak van, megvette 14.000ft-ért, kb 3 napig használta, aztán hagyta a francba. én is kipróbáltam, 4 hónapja leszoktam, mégse éreztem semmit. annyiból jó, hogy a környezetedet nem zavarja.
  • dienesoft
    És a végén rászoksz a párára...
  • F1re
    igy van :) ez ugyan akkora fassag mint a nikotin tapasz felteszed magadra beebeszeled magadba hogy haj lefogok szokni aztan le is szoksz jobb esetbe :D de ugyan ugy letudsz minden ien szar nelkul ha le akarsz(akarat ero kerdese csak)
  • Fbn Lx
    Ezegyébként valami műanyag szar? :D
    Most komolyan, mire jó ez? Én nem dohányzom, de azért próbálom elképzelni. szívok egy darab műanyagot, és jön belőle a vízgőz! óigen.
  • Benny04
    az kurva jó lenne :D
  • fanka93
    jaja xD
  • 12346
    jah... ez megint csak egy jó biznisz lúzerek lehúzására:) és a kivitelezőknek gratulálni szeretnék ezúton is^^ én nem dohányzom, max néha némi zőccség, de egy nagyon közeli ismerős elég masszívan dohányzott, aztán januárban gondolt egyet, letette, azóta egy szálat nem szívott. szvsz akinek "nem megy", nem is akar leszokni.
  • byzhouse
    ez fájt de nagyon :D
  • Frosty01
    az túl jó lenne....

[de azért nem tiltakoznék]
  • Frosty01
    pontosan.
  • R0zs0máK
    Remélem betiltják jól a dohányzást :PPP
  • Énvagyokazapád
    amíg netezni nem lehet rajta, vagy zenét hallgatni, addig maradok a normálisnál :l
  • sapkafej
    pf
    de megmondtad ecsém...
  • F1re
    ha vaki le akar szokni az minden ien szar nelkul is letud
  • Garf
    azt hallottam h az gonosz és csunya rossz impotenciát okoz :D
  • Balumann
    Akartam mondani, hogy nem is lenne rossz ötlet aki leszeretne szokni de már tényleg annyira hozzászokott, hogy nem siker. De megnéztem az árakat...

"Oxy-Gain szivar... - Akciós ára: 20 990 Ft"
    másik oldalon 50ezer Ft feletti számoakt is láttam. Nah oké...
    Ezzel ráadásul ki is röhögnék szerintem zat aki ilyet szív... csak pont a lényeg nincs benne, hogy károsítsuk meg magunkat és ne legyünk egészségesek... az a menő...
    (nem nekem, én nem dohányzok)
  • Benny04
    esetleg gumi p*na
  • Benny04
    niKOTON ::ASD:AS:D:AS:DASD:
  • karajjj
    elektromos pina?
    miket nem olvas itt az ember...
  • Mr_no_NaMe
    :D:ASD:A:DS:DA
  • VRSDM
    akarom mondani rózsaszirom
  • VRSDM
    szivarboltokban árulnak rózsalevélből készült cigarettát, nikoton tartalma 0, káros anyaga ezreléke a hagyományos cigarettának. 700huf/20 szál.
  • Frosty01
    nincs, viszont van olyan amiben van egy "n" betü is
  • szucsy89
    elektromos pia nincs?
  • Frosty01
    én meg nem cigizek -.-

egyébként is fasság, kiröhögném azt akinél ilyet látnék ^^
  • byzhouse
    rosszul tetted pedig jó :D
  • Benny04
    én már a vízipipáról is leszoktam.. :)
  • byzhouse
    leszoktam :) (vizipipa) ugye benny?
  • Benny04
    énse :c
  • toysoldier
    énis
  • ReTeK
    nem cigit kell majd venni hanem patront :-S
  • V43 1105
    Én meg nem dohányzok .. ·.·
  • Rockynhooo
    maradok a hagyományosnál xD
  • Super Saiyan
    elektormos
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ci**nyt olvastam :D
  • ch13
    Egy kis ízelitő:cigi1cigi2