334
EA Sports EB játéka...
-
#94 pes nem épp siralmas kategória -
#93 Egyszer remélem a focis játékok is fognak a grafikára gyurni mert ezek az eddigik siralmasak nagyon! -
cucmalajmc #92 Azért nem lesz ez rossz.
Nyáron el leszünk vele.
Szeptemberbe, meg már jön a 09. -
#91 -
#90 hát hogy ez mekkora szar, te jó ég... egy félidő elég volt belőle... -
#89 Azért így már jobban néz ki kicsit
-
#88 XBOX360-on
-
#87 te itt benyomtad a nagy szöveget, hogy nézzek utánna
pedig neked kéne tudnod, hogy mit mondana a magyar képviselet erre a regelésre és mit eredményezne
érdekes a bevalottan rosz konsztukció miatt elszállt gépekről, vhol elakadt javításra küldötekről amelyek esetenként live nélkül jönnek vissza, áruházakban árult átcímkézett javított példányokról nem beszélsz.
hidd el utánnanéztem a dolgoknak és kipróbáltam a Fifa-t XBOX-on szval nem kéne jönni ezzel a "nézz utána mielőtt baromságokat irsz. " dumával.
De ez az egész kezd már offtopic lenni. -
#86 Hát ez tényleg nagyon egyszerű módszer
Ez a jövő, de meddig is? P -
#85 Ki mondta hogy van? és ha nincs akkor mivan? angol címmel regeltem, s ez engem az égatta világom SEMMIBEN sem gátol, minden játék hibátlanul megy neten, ez csak azoknak rossz akik pl filmeket akarnak majd letölteni mert azt igy nem tudják egyenlőre, de játékokat le tudsz szedni demo, árkéd,, kiegészítő vagy bármi más. -
#84 Demo nincs még boxon az előbb néztem, valszeg később jön mivel az egy másik játék:) Akkor veszel 65ért prémuimot, de van olyan lehetőség hogy ha nincs vinyod akkor demot letöltöd netről kiíord dvdre és megy árkédon is, ha valaki annyira rá van izgulva a dolgokra. -
#83 utánnanéztem, magyarországon hivatalosan nincs live
nem tudtad
te talán magyar címmel regiztél?
mondom ne nézzétek már hülyének a Pc-eket és ne gyere ide okoskodni -
#82 mint írtam inkább 52-55 ezer és ugye demo-t nem tudsz letölteni
tehát ha arcade van ki se tudod próbálni........
a teljes meg csak április 18-án jön ki -
#81 flém off plz-
császárbá meg ugorjon vissza a konzol topikba-
-
#80 Mit akarsz te letölteni? megveszed a boltba:DDDD "dupla ár" ez marha nagy gond, de 10szeres minőség:)))
Az online gondokat meg honnan találod ki? nézz utána mielőtt baromságokat irsz. -
#79 Tavaly megjelenés napján vásároltam meg haverral, azóta heti rendszerességgel játszunk lájvon!, jóval 100 fölött van már csak az egymás ellen tolt meccsek száma, hiba nélkül, egy szakadás semvolt..:).
A bannolás a warezpistikékre vonatkozik, az engem hol érint?:D
Az arcade meg 48-49 ezer, mi a baj vele? berakod a lemzet és tökéletesen megy:) -
#78 game settings és beállítod -
#77 Na utánnanéztem
Microsoft Xbox 360 Arcade 52-55.000 körül van és akkor ugye nincs vinyód nem tudod például az Euro 2008-at se letölteni tehát játszani se tudsz vele max ha kijön és dupla árért megveszed
és akkoris gázos az online játék
nemkéne már hülyének nézni a pcseket............ -
#76 fúj de ocsmány undoritó grafikája van ennek PC-n igaz konzolost nem láttam...
semmi külön menü nincs a graf finomitására? -
#75 Az a nevetséges, hogy képesek vagytok venni egy konzolt, hogy azt mondhassátok, hogy a fifa jó
De közbe ugye nem azon netezel P -
#74 Szóval az öngól nálad
live magyarországi hiányáról bannolási dolgokról nemis beszélve.
Netes játék emiatt problematikus góljaidat nem csinálhatod meg pc-n ahogy szeretnéd max feltöltheted
és ez a kép
talán nem kapcsolták fel a reflektorokat?
-
#73 egyáltalán nem
PC-m már van rajta egy ragyogó focijátékkal amit simán tudok grafikailag fejleszteni
48 ezerért esetleg egy arcade-t kapsz de sztem eléggé túlzol
az az elviselhető fű meg jobban néz ki mint pl a 08-as fű ahogy kinéz xbox360-on
-
#72 48 ezer a konzol:), milyen pécét kapsz annyiért?:DDDDDDD ez nagyon owned volt
Inkább fizetek 14ezert érte, és játszom ilyen minőségben, mint hogy 7-8 ezerért egy sok éves elavultt szart bámuljak, ami csak arra való h szar fűből elviselkehtőt kreáljanak a játékosok:)))
-
cucmalajmc #71 alapból így kéne kinéznie.
a mezeket már évek óta miért ilyen színtelen elmosódott szarra csinálják meg? -
#70 -
#69 -
#68 Levegőben kitámaszt majd bíró lábát elrúg
-
#67 Ami duplaannyiba kerül általában mint a PC-s
A konzol áráról nemis beszélve
Meg a minőségéről..... -
#66 Nézegessétek az igazi játékot... -
#65 UEFA EURO 2008 Demo Repacked Edition that is only 160*Mb
http://fifasoccer.ru/en/files/?info=10314 -
#64 ja a világbajnokra -
#63 elárulom a grafikát a játékban be lehet állítani -
timantes #62 van már valami grafika állító program ehhez ? mert annyira trágya a játék hogy else fogjátok hinni mikor elindítjátok!!! -
#61 Szerintem nem én kezdtem.
-
#60 http://largedownloads.ea.com/pub/demos/UEFA/ -
#59 konkrétan az olaszokra gondoltam :-) -
#58 vicces, erről beszélt másik topikba Termi, de mindegy... -
ez de gáz:S
ilyet én az ea helyébe ki se adnád... -
#56 ja az Inter? PP -
#55 Hát még akkor milenne ha a bundások ellen játssszanál :SSSSSS