EURO 2008
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hallod már nemazért én a topkiodat védem err rám kérsz 2 büntetöpontot hát
lick it out the segem you jug spunk!
lick it out the segem you jug spunk!
jól van, ez nem flémtopik, ne itt bizonygassátok hogy mijen kemény fiuk vagytok, senkit nem érdekel.
Yo, Bitch!
*mármint a javított verzió Pc-re.
Legújabb infók szerint, a PC-s, valamint az Xbox 360-as és PS3-as demó holnap jön ki.
"EAUK_Adroit
Community Representative
--------------------------------------------------------------------------------
I'm sorry that you have tried downloading the file and are experiencing problems with it, however, the UEFA EURO 2008 PC demo is scheduled for tomorrow (27th March). The PlayStation3 and Xbox 360 demo's are also scheduled for tomorrow too! "
"EAUK_Adroit
Community Representative
--------------------------------------------------------------------------------
I'm sorry that you have tried downloading the file and are experiencing problems with it, however, the UEFA EURO 2008 PC demo is scheduled for tomorrow (27th March). The PlayStation3 and Xbox 360 demo's are also scheduled for tomorrow too! "
Hát igen, nekem anno az uefa 2004-2005 még tetszett is valamennyire, aztán a VB2006 sem volt rossz(a fifák közt).
Most nem azért, de az EB-VB-BL játékoknak a hangulata sokkal jobb, mint az "átlagos" fifa sorozatnak. vb 2006 a legjobb focis játék. /a Pes sorozat után 😊 /
mert most leszedtem újra, hogy jó-e
mivel hivatalos szerver most linkelték ki újra
és felrakhatták volna újra is
de ezeket már leírtam részletesen a másik topicban
mivel hivatalos szerver most linkelték ki újra
és felrakhatták volna újra is
de ezeket már leírtam részletesen a másik topicban
de ha nem jó, akkor miért linkelted be? <#szomoru1>#szomoru1>
HIbás a demo, NE TÖLTSÉTEK LE!
a menü elég szép. ingame képet miért nem raktak.<#fejvakaras>#fejvakaras>
a menü elég szép. ingame képet miért nem raktak.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Elég érdekes, nekem nem hozza be az oldalt. A demot pedig asszem hibásan adta ki az EA, vagy csak fatökû volt hozzá aki eztmonta(pcguru).
ezek az EB-s VB-s ki adások nagyon rosszak úyg a VB 2006-tal jácottam sokáig (Szerintem az iylen külön ki adott geciknél az afavorit) de amúgy FIFA 06-07-08 ezek az igaziak
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Ugyanugy Fifa ez mint bármelyik,csak a licencet megszerezve van még egy alkalom hogy majdnem ugyanazt eladhassák más boritóba csomagolva.De hát végülis nem kötelezõ ugye megvenni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Azért a menedzser mód nagyon sokat dobott a játékon, és évrõl évre fejlesztették. Bár a FIFA 2006 és 2007 között pont a menedzser mód nem változott (sajnos), a gameplay viszont jelentõsen.
Szóval nagyobb lépésekben is fejleszthetnének, de azért halad elõre a sorozat.
Az UEFA Euro 2008 viszont kockázatos lesz, a Champions League és az Euro 2004 szerintem nem érte meg az árát, ellentétben a fifákkal.
Szóval nagyobb lépésekben is fejleszthetnének, de azért halad elõre a sorozat.
Az UEFA Euro 2008 viszont kockázatos lesz, a Champions League és az Euro 2004 szerintem nem érte meg az árát, ellentétben a fifákkal.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
az íé rõl mást nemtudok mondani mint, hogy a szarbõl építi a várát mióta létezik...
Ez is olyan lesz mint a tavalyi. ... ua az összes ami íé s
Mondjuk ez nem FIFA, hanem UEFA.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
összevont fifa topic
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
← ElőzőOldal 7 / 7