Jön a 4G és a mobiltévé
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként sony ericson-on ingyen van mert lehet rá rakni mini operát...
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
kínai noname telefonban már régóta lehet nézni antennával fogható tv csatornákat, gyönyörûen mûködik, és ingyen van😊
Persze bmeg, ez is percenként 30 forintért vagy még többért lesz? Az egész mobilinternet dolog nevetséges.. Amikor a rendes net kezdett elterjedni itthon is, 95-96-ban, a szabad internetes telefonszámok percdíja nem volt több 6-7 forintnál. Mobilon meg egy szutykos oldalt is ha le akarok tölteni, várnom kell rá 1 percet, és ha mondjuk 30 kb a lap, akkor az 3x13=39 forintomba kerül. Sosem fog változni..
LZ forever
Én neten tv zek, általában zenét hallgatok meg elolvasom a cikkeket az új filmekrõl A TVFM en
Ez gondolom a háttértévézést is lefedi. Nálam pld. biztos megy napi 5 órát a TV, mint háttérmûsor. Közben dolgozom, eszem stb.
Kara kánként folytatom tanításom.
mikloss: addig jó, amíg vannak ilyen hülyék, ugyanis ha nem lennének akkor rászállnának az olyanokra, akik illegális úton szerzik be a zenéket. ez pedig senkinek sem lenne jó szerintem.
AMD Athlon X2 5200+ ATi Radeon HD3850
"Európában az olaszok után a magyarok tévéznek a legtöbbet, átlagosan naponta több mint 4,5 órát ülünk a képernyõ elõtt."
<#wow3>#wow3>
ezt én nem akarom elhinni.
ez az adat nálam átlagosan kb az ötöde, egy nap helyett egy hétre nézve.
<#wow3>#wow3>
ezt én nem akarom elhinni.
ez az adat nálam átlagosan kb az ötöde, egy nap helyett egy hétre nézve.
Tényleg ez is. Ki a fene fizet azért 480Ft-ot meg 960Ft-ot, hogy letölthessen egy menõ "polifónikus" lol csengõhangot??? Amikor ingyen mp3-at feltehetsz már a legtöbb mobilra?! ezt sosem értettem meg...
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
látod, magadból indulsz ki. te nem akarod nézni a monika show-t, de ez abszurdisztán. olyan nézetsége van ezeknek a szaroknak, mások simán kifizetnék, nehogy lemaradjnak. vagy lásd pl a csengõhangos cégeket. egyre többen lesznek, pedig én azt hittem, h most h szinte minden telora saját magunk rátehetjuk az mp3-at ingyen, majd elhalnak. de nem, egyre többen vannak.
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
Hát persze fizess annyit mint az állat válogatottan szar csatornákért!
A kábeltv-vel sem vagyok megelégedve adnak egy csomagot amiben van 50 csatorna és abból ami nézhetõ az 5 db.
Mobiltv nél van 5 db csatorna ami mind szar vagy csak sorozatfüggõ idiótáknak való!
<#guluszem1>#guluszem1>
A kábeltv-vel sem vagyok megelégedve adnak egy csomagot amiben van 50 csatorna és abból ami nézhetõ az 5 db.
Mobiltv nél van 5 db csatorna ami mind szar vagy csak sorozatfüggõ idiótáknak való!
<#guluszem1>#guluszem1>
A szolgáltatód tolja digitálisan a telefonodra.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Na ja... Nekem csak plusz extra, h tudok filmet nézni az iPhone-on. De külön pénzt nem adnék pl mp4 lejátszóra... Másrészt tv-t se nagyon nézek xD Max hiradót, és néha van 1-1 mûsor ami érdekel... De az is inkább Discovery meg ilyenek...
Azt megint nem értem, hogy hogy venné a tv adást? Simán antennán keresztül? Ahol csak pár adó jön be? Az is akkor ha épp jó helyen állsz? Vagy tartozék lenne a parabola antenna ?😄😄
Azt megint nem értem, hogy hogy venné a tv adást? Simán antennán keresztül? Ahol csak pár adó jön be? Az is akkor ha épp jó helyen állsz? Vagy tartozék lenne a parabola antenna ?😄😄
"kiafaszom akar 5x3cm-es kijelzõn tv-t nézni?"
Ezt én se értem, de vannak, rengetegen: az mp4 lejátszókon semmi mást nem tudsz csinálni, csak videót nézni. Nem lehet velük telefonálni, nem lehet rajtuk játszani, mégis veszik az emberek mint a cukrot.
Ezt én se értem, de vannak, rengetegen: az mp4 lejátszókon semmi mást nem tudsz csinálni, csak videót nézni. Nem lehet velük telefonálni, nem lehet rajtuk játszani, mégis veszik az emberek mint a cukrot.
Az iPhone-omnak is 3,5-es kijelzõje van. Tény, hogy lehet rajta filmet nézni, az átlaghoz képest nagyobb élménnyel.
Deee azért még a telefonok nagyrésze kisebb kijelzõvel rendelkezik, és sz.tem még ez is meglehetõsen kicsi : )
Deee azért még a telefonok nagyrésze kisebb kijelzõvel rendelkezik, és sz.tem még ez is meglehetõsen kicsi : )
Azért egy 3,5-ös kijelzõn már elég jó filmet nézni, fõleg ha VGA felbontású. A tévével csak az a gond, hogy 99% hogy nem akkor kezdõdik mondjuk a Lost új része, amikor épp úton vagyok reggel munkába vagy délután haza. Azért meg nem fogok elõfizetni, hogy hazafelé megnézhessem a mónikasó második és a híradó elsõ felét, inkább letöltöm a kedvenc sorozataimat és ha pont akkor elindítom amikor felszállok a villamosra, akkor pont végig tudom nézni míg hazaérek.
vagy valami hozzácsatlakoztathatóra, amit mondjuk akkor veszel elõ ha tudod, hogy hosszabb útra mész...
Ez megint királyság lesz... kiafaszom akar 5x3cm-es kijelzõn tv-t nézni ? :S:S:S
Mért nem próbálják már v.hogy a kijelzõt növelni...
Persze nem tányér méretû telefonra gondolok, hanem inkább valami kihajthatósra "kitekerhetõsre".
Mért nem próbálják már v.hogy a kijelzõt növelni...
Persze nem tányér méretû telefonra gondolok, hanem inkább valami kihajthatósra "kitekerhetõsre".