17
-
#17 egyébként sony ericson-on ingyen van mert lehet rá rakni mini operát... -
#16 kínai noname telefonban már régóta lehet nézni antennával fogható tv csatornákat, gyönyörűen működik, és ingyen van:) -
Ferrer #15 Persze bmeg, ez is percenként 30 forintért vagy még többért lesz? Az egész mobilinternet dolog nevetséges.. Amikor a rendes net kezdett elterjedni itthon is, 95-96-ban, a szabad internetes telefonszámok percdíja nem volt több 6-7 forintnál. Mobilon meg egy szutykos oldalt is ha le akarok tölteni, várnom kell rá 1 percet, és ha mondjuk 30 kb a lap, akkor az 3x13=39 forintomba kerül. Sosem fog változni.. -
hpteso #14 Én neten tv zek, általában zenét hallgatok meg elolvasom a cikkeket az új filmekről A TVFM en -
Epikurosz #13 Ez gondolom a háttértévézést is lefedi. Nálam pld. biztos megy napi 5 órát a TV, mint háttérműsor. Közben dolgozom, eszem stb. -
Roli012 #12 mikloss: addig jó, amíg vannak ilyen hülyék, ugyanis ha nem lennének akkor rászállnának az olyanokra, akik illegális úton szerzik be a zenéket. ez pedig senkinek sem lenne jó szerintem. -
#11 "Európában az olaszok után a magyarok tévéznek a legtöbbet, átlagosan naponta több mint 4,5 órát ülünk a képernyő előtt."
ezt én nem akarom elhinni.
ez az adat nálam átlagosan kb az ötöde, egy nap helyett egy hétre nézve. -
#10 Tényleg ez is. Ki a fene fizet azért 480Ft-ot meg 960Ft-ot, hogy letölthessen egy menő "polifónikus" lol csengőhangot??? Amikor ingyen mp3-at feltehetsz már a legtöbb mobilra?! ezt sosem értettem meg... -
Lavigne #9 látod, magadból indulsz ki. te nem akarod nézni a monika show-t, de ez abszurdisztán. olyan nézetsége van ezeknek a szaroknak, mások simán kifizetnék, nehogy lemaradjnak. vagy lásd pl a csengőhangos cégeket. egyre többen lesznek, pedig én azt hittem, h most h szinte minden telora saját magunk rátehetjuk az mp3-at ingyen, majd elhalnak. de nem, egyre többen vannak. -
fapapi #8 Hát persze fizess annyit mint az állat válogatottan szar csatornákért!
A kábeltv-vel sem vagyok megelégedve adnak egy csomagot amiben van 50 csatorna és abból ami nézhető az 5 db.
Mobiltv nél van 5 db csatorna ami mind szar vagy csak sorozatfüggő idiótáknak való!
-
#7 A szolgáltatód tolja digitálisan a telefonodra. -
Dany007 #6 Na ja... Nekem csak plusz extra, h tudok filmet nézni az iPhone-on. De külön pénzt nem adnék pl mp4 lejátszóra... Másrészt tv-t se nagyon nézek xD Max hiradót, és néha van 1-1 műsor ami érdekel... De az is inkább Discovery meg ilyenek...
Azt megint nem értem, hogy hogy venné a tv adást? Simán antennán keresztül? Ahol csak pár adó jön be? Az is akkor ha épp jó helyen állsz? Vagy tartozék lenne a parabola antenna ?:D:D -
Cat #5 "kiafaszom akar 5x3cm-es kijelzőn tv-t nézni?"
Ezt én se értem, de vannak, rengetegen: az mp4 lejátszókon semmi mást nem tudsz csinálni, csak videót nézni. Nem lehet velük telefonálni, nem lehet rajtuk játszani, mégis veszik az emberek mint a cukrot. -
Dany007 #4 Az iPhone-omnak is 3,5-es kijelzője van. Tény, hogy lehet rajta filmet nézni, az átlaghoz képest nagyobb élménnyel.
Deee azért még a telefonok nagyrésze kisebb kijelzővel rendelkezik, és sz.tem még ez is meglehetősen kicsi : ) -
#3 Azért egy 3,5-ös kijelzőn már elég jó filmet nézni, főleg ha VGA felbontású. A tévével csak az a gond, hogy 99% hogy nem akkor kezdődik mondjuk a Lost új része, amikor épp úton vagyok reggel munkába vagy délután haza. Azért meg nem fogok előfizetni, hogy hazafelé megnézhessem a mónikasó második és a híradó első felét, inkább letöltöm a kedvenc sorozataimat és ha pont akkor elindítom amikor felszállok a villamosra, akkor pont végig tudom nézni míg hazaérek. -
JL666 #2 vagy valami hozzácsatlakoztathatóra, amit mondjuk akkor veszel elő ha tudod, hogy hosszabb útra mész... -
Dany007 #1 Ez megint királyság lesz... kiafaszom akar 5x3cm-es kijelzőn tv-t nézni ? :S:S:S
Mért nem próbálják már v.hogy a kijelzőt növelni...
Persze nem tányér méretű telefonra gondolok, hanem inkább valami kihajthatósra "kitekerhetősre".