Two Worlds II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem bánnám ha fellendülne a topic, mert nem volt idõm játhaszni vele, és érdekelne hgoy ki milyen modokat használ milyen megelégedettséggel...
Tudnátok segíteni egy használható serial kulcsot keresek akárhol próbálok hozzá keresni egyiket se fogadja el az TWo1-et meg vettem de a 2-hõz képest meg sem közeliti szeretnék vele játszani aki tud segíteni annak köszönöm.
Tölthetõ
Next PC upgrade: 2022
A menedéken vagyok,van egy csomó küldetés de azon a zászlón nem tudok eligazodni,mindig egy ajtó felé mutat bemegyek rajta akkor meg visszafelé mutogat.
Hogy a rákba lehet küldetést választani vagy mi a f. van?
én már kaptam azóta eredetit, szal tényleg köszi a fórumos közönségnek hogy senki nem dobott meg egy mûködõ seriallal...
Ez mitõl lehet?
próbálta már vki ?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Azaz egy bizonyos hardvercsere után újra kell aktiváltatni?
Teszem fel 3 különbözõ gépre felteszem a negyedikre már nem lehet majd feltelepíteni?
Mert az elsõ résszel úgy jártam hogy vga, procicsere volt és mindegyik alkalommal újra aktiváltatta magát, harmadjára már fel se telepedett.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Mondjuk érdekesnek tartom hogy kell a Pirates of the Flying Fortress-hez a TW2 amikor a Pirates of the Flying Fortress tartalmazza a TW2-öt.
Jó kis árucsatolás!
Keress rá egy végig játszásra és sajnos itt cheat kódot kell használnod, hogy tovább léphess 😞
Már nem emlékszem, hogy mi a kód, de én is a neten kerestem rá anno. ÉS írja is a szerzõ ott az egyik oldalon, hogy ezt máshogy nem lehet tovább vinni. (Azt hiszem, ha a tenger parton sikerült volna megölni, akkor oké, de ha elmenekül onnan, akkor a házában már csak csalással lehet kinyírni)
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Nem tudom találkoztatok e már a problémával, de semmilyen megoldást nem találtam. Amikor az 1.fejezetben a Kereskedõ céh küldetései között gyûjteni kell az állatenciklopédiát, és ott van ez az õrült Ubaj. Választani lehetett h megölöm e, vagy életben hagyom. Én azt választottam, hogy megölöm, de egyszerûen nem tudom... Hiába ütöm, lövöm, akármit csinálok vele, nem tudom megölni. Ti ezt hogyan oldottátok meg? 1.2 patchem van fenn, de ez nem volt megoldás. Aki tudja a megoldást kérem ossza meg velem.
Nemrég szereztem be a Two Worlds 2-t PS3-ra, minden jól megy, de nem érzékeli a gombokat, vagyis kettõt. A lopakodás, és blokkolás ugyanarra van kiosztva, nem érzékeli, de ha spirntelni akarok, akkor meg érzékeli. Ugyanez van az akció gombbal is, ha egy egyszerû tárgyat szeretnénk felvenni, akkor érzékeli, ha ha beszédet kezdeményezni, ajtót kinyitni, vagy testet átkutatni, akkor vagy nem, vagy csak sokadik próbálkozásra adja be az animációt.
Sok helyen kerestem megoldást, de sehol nem találtam épkézláb választ. A legfrisebb 2.02-es patch van fenn, lehet ez a gond?
Kösz a válaszokat!
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Az alapjátékos karidat ha akarod inportálhatod a kiegbe.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Több lényt pedig hogy tudok idézni? Medálonként? Láttam egy videóban, hogy kilõtt egy varázslatot és 4-5 darab csontvázat idézett becsapódáskor. Nem is értem. (maxon van mindenféle kártyás képességem)
én inkább kivártam a kettõt. megérte... 😊
Gondolkodtam is, hogy hogy maradhatott ki ez a játék. Asszem az elsõ részt feltettem, valami erdõ közepén kaptam meg az irányítást és baromira szaggatott. No de mind1, ha ezt kijátszogattam akkor jön az elsõ rész.
Amúgy ilyen nekro buzi vagyok, a dió II-ben is csak az idézgetõs nekrot toltam. Ahol lehet idézgetni szörnyeket, és van ütõerejük a többi képességhez mérten, azt szeretem.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A játék még mindig nagyszerû, kreatív és igényes! (rég mondtam ilyet játékra, hát még rpgre)
errõl tud vki mondani vmi bõvebbet ? még a játékot se telepítettem idõ híján, de szeretném vmikor elkezdeni. jó lenne fullosan akkor már
A harc az valami isteni, rég láttam ilyen jól kidolgozott harcrendszert. Jók a csapások, lendületesek a csaták, de amikor a botomból kiprüszköl valami zöld taknyot a mágia, aztán valahogy rárepül az ellenre, és elkezdi mérgezni az nevetséges.
Mit gondoltak lehet keverni a kasztokat? Halott idézgetõs, karddal harcolós karaktert is csinálhatok úgy, hogy erõs legyek?
Tess. Még régebben írták ebben a topicban, én is csak véletlenül találtam meg.
A grafikai tweaket, és a patchet leszámítva vannak még oldalak/leírások amik fontosak lehetnek a játék kezdéshez?
A Tw2 az meg egyszerûen zseniális sokkal jobb mint a TW1 ehhez kijött egy pár patch ezt is végigivittem sokkal jobb lett mint az elözö 48 órám van benne !
Így téli szünetre úgy gondoltam kéne valami kockulni való. Errõl a játékról valahogy lecsúsztam, nem is értem hogy miért, pedig Gothic-Risen-Morrowind-Oblivion féle rpgket szeretem, errõl pedig olyanokat írnak, hogy van olyan korszakalkotó mint mondjuk a Gothic 2, vagy a Morrowind.
Ez tényleg igaz? Ma mindenképp el akarom kezdeni, de szerintetek melyik résszel kezdjem? Az elsõvel, vagy a másodikkal? Úgy hallottam, hogy a második részben több pro van mint kontra :/ Nektek mi a véleményetek?