Two Worlds II.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért elég kemény,hogy 576-ban nem tudnak árat mondani,és van ahol rendelést sem tudnak felvenni. 😉 De akkor is megfogom venni! 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

davidka003
Megcsináltam az összes Archpriest Tomb-ot, nagyon kemény volt. 😄
Nagyon felidegesített de csak meglett mind.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ha neked ez a normális hangnem akkor biztos, hogy nem egy helyen nevelkedtünk, de én sem akarok vitát. Inkább elnézést kérek az erõsebb szavakért.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

wedge31
Erre az alpári szintre nem megyek le hozzád, én normális hangnemben írtam te nem,remélem majd ezt a bunkózást meg parasztozást honorálják neked a modik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

pointer4
Nem vagyok tisztában avval, hogy a DA😮 meg a MEII mit jelent, de oblivion óta kb ez a two worlds 2 volt a következõ, amivel játszottam rpg jellegûvel. És annyira megtetszett és kedvet kaptam a kalandozáshoz, hogy belekezdtem a Nehrimbe, az Dragon Age-be, meg a Witcher be, de fél óra múlva mindegyiket abbahagytam, mert uncsinak tûnt, és ehhez képest gagyinak. A Ghotic4-et végig toltam, de nagyon csõjáték volt, most még megnézem ezt a Risen-t.
Nehéz mostanában a fórumban úgy véleményt irni, hogy valami paraszt nem írjon be bunkóságot. Ez esetben te vagy a paraszt és az a bunkóság amit írtál, csak hogy tisztán értsd.
Odaírtam, hogy elfogult vagyok, tehát jeleztem, hogy szigorúan a saját véleményemet írtam le, nem valami kõbevésett kinyilatkoztatást. 35 évesen nem tartom magam semmiféle "fanboy"-nak. Leginkább azokat tartom "fanboy"-nak akik nem tudják elviselni ha a kedvenc játékukról valaki csúnyát mer írni. Mellesleg a dragon age-t én is feltételes módban írtam bele mivel az egy más stílusu játék, lehet nem kellett volna még így sem odaírni.

wedge31
Nagyon elfogult vagy, föleg hogy a DA😮-t belekevered, de mivel MEII fanboy vagy ez nem meglepö...ök valahogy mindig fikázzák van egy sejtésem hogy miért.

Szerintem az utóbbi években (mondjuk 2005 óta) nem volt olyan RPG amiben annyi feature lett volna mint ebben. A teljes szabadság, a sok féle karakterfejlesztési lehetõség, a sok cucc, a fegyver-potion-varéázslat gyártás-javítás-mixelés nagyon jó. Lovaglás, úszás, hajózás, teleport. Séta-futás-sprint, sajnos már ez is plusznak számit (lásd witcher) Közepesnél kicsit gyengébb fõszál és rengeteg mellékküldtés van. Többet tud mint a gothic3 vagy az oblivion. Eddig ezek voltak az etalonok a sandbox RPG-ben. Ha az animációk jobbak lennének (mind a mozgások, mind a párbeszek alatt) tényleg nem lehetne hibát találni benne. Azt utóbbi idõk rpg-i (risen, gothic4, még tán a dragon age sem) meg sem közelítik. Lehet kicsit elfogult vagyok de még add hozzá a multit is.

grebber
Ez az "új kiadás" csak annyival lesz másabb hogy már eleve patchelve jön semmi több?

Next PC upgrade: 2022

Éppen most olvastam február 28-án jelenik meg a boltok polcain. Amerikában a boltok nem tudják tartani a készletet mert több fogy, mint amennyit rendelnek belõle.
grebber
Nálunk még nem tudni ki adja ki! De külföldrõl már megvehetõ!

Sziasztok. Boltban már lehet kapni a game-t,vagy csak neten? Láttam 7800 huf-ért.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Tordi: Nekem megjelenik mindig a megölt ellenfelek eszközlistája, szerintem nézz szét a beállításokban. Nincs felesleg :-), add el vagy szedd szét, kelleni fog. A árus akkor ad a tárgyért a legtöbbet, ha neki még nincs olyan a készletében. Az árusok minden piacon máshogy kalkulálnak, sõt ha a céhes küldetéseket is teljesen megcsinálod, akkor elvileg engedményt is kapsz. A kristályokat, ha nem kellenek rakd be valamilyen tárgyba és jobb áron eladhatod.

\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"

Köszönöm a választ! akkor nincs más, szorgosan bontogatok
Csak akkor jelenik meg, ha mar nem nem fer be az osszes cucc hozzad. Bontogass szetfele lelkesen mindent ami nem kell! Kell az alapanyag a fejleszteshez, es meg skillpont is jar erte, tehat akkor is erdemes upgradelni nehany dolgot, ha nem akarod megtartani. Anyagilag viszont nem nagyon eri meg, ahogy neztem. Ahogy eszrevettem eladni leginkabb olyannak erdemes a cuccokat, akinek nem ez a szakterulete(pl. fegyvert a potion kereskedonek).

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sziasztok ! én nemrég kezdtem a játékot. Olyan gondom lenne, hogy a megölt ellenfelek eszközlistája nem jelenik meg, egyszerûen minden átkerül tõle hozzám, így rengeteg felesleges hulladék gyûlik amiket vagy eldobálok vagy szétbontok. Borzasztóan idegesítõ. Van erre valamilyen megoldás? egyáltalán, másnál is van ez a probléma ?
Na Harcos karival a Single végére értem. Elég bosszantó volt a vége, de azért sajnálom hogy ennyi volt. Remélem a multi lesz olyan jó hogy érdemes legyen idõt tölteni vele.

Folytatom a varázsló karival a játékot, de lenne egy kérdésem, Tudja valaki hogy a megidézett lények ha már 100%-on vannak a sebzési értékük mennyi? Vagy mihez méri a játék? Támadó varázslatot melyiket érdemes alaposan fejleszteni?

Amióta fent van a legújabb patch azóta csak TwoWorlds2_DX10.exe hajlandó elindulni. Nem gond, csak érdekes. Win7 32 bit.

lostprophet
Megvan, a PhysX volt a hibás. Pedig az Nvidia oldaláról szedtem le a legfrissebbet. De most futtattam a DVD-n található verzióját és már mûködik. Ki érti ezt...

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

lostprophet
UAC kikapcsolva, adminisztrátori jogosultságra még az életben nem volt szükségem sehol (próbáltam egyébként), Win7ben meg alapból bent van a 3.5-ös FW. Épp az a vicc, hogy eddig ment, csak most nem akar megmozdulni az új W7-en.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

pointer4
Én eleve win7en toltam, abból is a 64bites "problémásabbik"-on.
Avval nem lehet probléma.
Esetleg olyan, hogy uac, meg adminisztrátori jogosultság.
Framenetwork vagy hasonlóra ha szüksége van a proginak.
lostprophet
Felraktam mindhárom patchet, elindítanám a játékot, villan egyet és semmi. Ez azért vicces, mert régen majdnem végigtoltam már, de újratelepítettem a Win7-et, azóta nem mûködik. Tipp?
Driver, PhysX, DirectX fent van.

Én az 1.1.2-es (legfrissebb) patch-el játszom és komoly bug-gal még nem találkoztam. Nekem nagyon bejön ez a játék, már-már oblivion-witcher-gothic érzést kelt bennem, pedig komoly elõítéletekkel álltam neki és 1-2 óra után abba akartam hagyni. Rengeteg konzol parancs van amivel jól lehet finomhangolni az irányitást és a grafikát.

grebber

JaSoN HuNTeR
Hol?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Nem tudni hogy hivatalosan jön-e.De már folyik a magyarítása!

JaSoN HuNTeR
Srácok ez a játék lesz magyar felirattal?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

pointer4
ÕÕÕõõõ, olvasva a cikket úgy érzem magam, mintha idõutazó lennék 😄
grebber
Mennyire bugos a jatek? Mert en ket bugot talaltam eddig, ami ugyesen ki is iktatott a mage guild elso harom kuldetesebol kettot(meg szerencse hogy nem varazslot fejlesztek, igy csak kisebb kellemetlenseg). Az egyik busafeju szamuraj hullaja beszorult egy falba, es alighanem ezert nem tekinti megtisztitottnak a pincet. A csapdanak szant barlangban meg bevagodott az ajto, csak en meg kivul voltam. Az ajto nem nyilik ki mig le nem vertem a bentieket, viszont a zart ajto miatt nem tudok bejutni hozzajuk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nekem 61 óra alatt lett kész a játék. Úgy, hogy a mellékküldetések + táblára felrakott munkák 90-95%-át megcsináltam. Utána tényleg lehet "játszani"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de 100-as szintû karakterrel nem sok értelme van, max. poénkodni lehet
.
Igen, köszi, arra gondoltam. Azt hittem többet ad majd.

wesker24
Mármint a Factory mission ? Amikor saját vállakozást kellett inditani ?

Mert ha max 35 ezret kaptál én 33k- kaptam akkor már nem fogsz több pénzt kapni töle ! Mert az volt az utolsó fizetség !
A kovácsmûhelyre adtam egy rakás pénzt (kb 28.000) és kb 35.000 kaptam vissza. Késõbb fog még adni a kovács?

wesker24
Jah reméljük mert a multira kiváncsi lennék ! és a beépitett stratégiai módra is ! Miszerint egy kis faluval kezdünk és azt kell felhuzni egy nagyon erõs eröddé.
Köszi, az jó. Egy-két konzolparanccsal nagyon kellemesen játszhatóvá tettem, kivettem a "hullámzó" kamerát, párbeszédek közben a DOF-ot, a túlzott motionblur-t, a túl sok glow-t, kicsit könnyebbé tettem a lovaglást, meg ilyesmik. Remélem nem sokára itthon is kapható lesz, elvileg febr.4-5 az usa ás uk megjelenés.

wesker24
Az tuti hogy meglesz ! Hiszen a játéknak sose lesz vége !

Ha befejezted a játékot a credits után játszhatsz a végtelenségig !

Ha kimaradt volna egy két side quest vagy valami !
kb mennyi idõ egy átlagos végigjátszás? Az chapter 1 vége felé vagyok, kb 10-11 óránal. Jó lenne egy 40-50 óra.

Már megoldottam😊

Sziasztok!A Chapter 2-nél serial numbert kér a játék,tudja valaki mi a megoldás rá?Amit a játék elején beírtam kód nem mûködik.Köszönöm

Na ezek a térképek jól jöttek volna 5-6 napja 😄 De a kirakott hordók alapján csak végig szenvedtem az összeset.

pointer4
Az uccsó térkép már csak azért sem csalás, mert azt a játékban is vagy megvenni, vagy megtalálni, meglehet. 😊
Köszi, de már hetekkel ezelõtt végigjátszottam.Csak a többieknek szerettem volna segíteni.<#wink>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

wedge31
Az utolsó katakombákban vannak útjelzök, ha azt követed nem tudsz eltévedni.

A link nevét elírtam, természetesen a Two Worlds 2-re vonatkozik!!!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Linkelek nektek egy szuper végigjátszást, amiben többek között a sírkamrák térképe is benne van.Én az utolsóknál ezt használtam.Ez nem csalás, csupán segítség.

Two Worlds végigjátszás(+térképek)

Graf tuning

Itt van egy egesz jó leirás, hogyan lehet kicsit jobban paraméterezni konzol parancsokkal a játékot. pl. az (engem) idegesitõ kamara hullámzást, fov-ot, zoomot meg ilyesmiket lehet változtatni.

pointer4
Azért ha az utolsóban eltévedsz, neked kb reszeltek 😄
Avenger
Minden labirintusban be van jelölve a jó útirány, utolsó 3-4ben tuti. Valahol hullák, valahol patkányok, máshol meg hordók, az utolsó kicsit trükkös, mert ott elég ritkán vannak a hordók 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

pointer4
Elsõ hármat illik végigjárni magadtól. Én mindig úgy mentem hogy sok marhaság volt nálam, és az elágazásnál elszórtam a jó irányba. Bár volt olyan, hogy elõbb utóbb már arra jutsz vissza, amerre nem mentél.
A térképek amúgy fent vannak a neten, ha egyszerûsíteni szeretnéd magadnak.