Alter Ego
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én most találtam rá erre a játékra és nagyon érdekelne, de már az elején nem mûködik. Tudna valaki segíteni? A gondom, hogy telepítés (leírtak szerint elvégezve) után amikor elindítom a játékot kidob az asztalra egy hibaüzenettel. (Black mirror mindhárom részét végigtoltam, így nem hiszem, hogy konfig. hiba lenne.)
Elõre is köszi!
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Én a Paradiise street ben lévõ háznál akadtam el kinyitottam az ablakot kicsentem az üveg pezsgöt,visszamentem az istállóba megtaláltam Brián fekhelyén a gyufát.
Gondolom a pincébe kellene lemennem,nincs kulcs de mivel van viasz a mécsesben és van gyufa gondolom hogy kulcsot kellene készítenem.
Vagy nem? hogy jutok tovább?
Ergo nem errõl hanem a másik játékról beszélhettek 2009-ben mivel ez 2010-es játék
Kipróbálom, habár németül...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
beltér - kültér között nincs különbség mivel ezek képek 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Történet
A történet 1894-ben játszódik a dél-angliai Plymouth városában, ahol különös körülmények között eltûnik a nemrég eltemetett Sir Williams holtteste. De mindennek nem is kerítenének ekkora feneket, ha nem arról a Sir Williamsról lenne szó, akit életében az emberek már jó messzirõl kerültek, ugyanis nem egyszer meggyûlt a baja a rendõrséggel, amely viszont bizonyítékok híján semmit sem tudott a nyakába varrni. Az emberek szörnyû történeteket mesélnek a véresebbnél véresebb tetteirõl és csak nagyon kevesen voltak képesek mindössze egy pillantást is vetni a már halott arcára. De ezek közül is szinte már mind elmenekült a halála és az azt követõ gyilkosságsorozattól való félelmében. A rendõrség tehetetlenül áll az egész eset elõtt, ráadásul a város lakóin egyre jobban eluralkodik a pánik és a félelem.
Ebbe a környezetbe csöppen bele a mit sem sejtõ fiatal piti tolvaj, Timothy, akinek már az érkezése felér egy nagy kalanddal – potyautasként utazik egy hajón, ezért a városba már megbilincselve jut el. Timothynak azonban egészen más tervei vannak. Az õ álma Amerika, ahol egy teljesen új életet szeretne kezdeni. A sors útjai azonban kifürkészhetetlenek, és hogy mennyire kanyargós is tud lenni, ezt nem csak Timothy az egyetlen, aki tudja…
várjuk, jónak ígérkezik😊