Race 07: The Official WTCC Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Most szedtem le warez-rõl a játékot!
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet benne neten játszani?
Telepítéskor kérdezte hogy sima vagy netes "mod" ba rakja fel,ha nem eredeti a game akkor is megy a netes része?:S
köszi
csácsá
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Írtam hogy billentyûzettel félrészegen GTR2-ben jól tudok menni minden segítséget kikapcsolva. Ezzel arra akartam rávilágítani, hogy nagyon könnyû játék, tehát nem elég jó szimulátor. LFS-ben nem, mert az jobb, tehát nehezebb szimuláció. És tényleg szimulátort kormánnyal játszom, így az LFS-t is, de a gtr-ben nincs rá feltétlenül szükség, mert könnyû. Kapizsgáljátok már? Lassan mondjam hogy mindenki megértse? Általános sulit kijártátok-e már? 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem tud valaki még ilyen játékokat mondani Nagyon érdekelnének.<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
GTR2-ben minden segítséget kikapcsolva, billentyûzettel, félrészegen egész jó köröket tudok menni 😄 lfs-ben még józanon se lehet ezt megtenni billentyûzettel.
Az NFS porsche sem volt sosem szimulátor,ugyanolyan tökéletes átmenet volt a szimuláció és az arcade között mint a Gran turismo,de nem volt szimuláció...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Elolvastam a büntipontokat miért kaptad. Meghaltam a röhögéstõl <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
kár hogy nem azt a vonalat folyattták
meg van és volt az Gran Turismo összes része az 5-õt kivéve
mikor megjelet az biztos szép volt
de nekem manapság nem a szépség számít
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Épp eléggé csúsznak, pont amennyire kell. Bár ha elég rosszul állítod be biztos jégpálya szerû lehet 😄 Ezt a mászós kenõdõs dolgot nem igazán értem. Baj hogy fékezni kell és ideális íven menni, ésszel fékezni (mert nincs abs), és ésszel gázt adni (mert kipörgésgátló sincs)? A szimulátoroknak ez a lényege, hogy valóságosan mozog, nem úgy mint az nfsben 😄
Amúgy lenne jó graf nagyon sok játéknál, olyan 1600-as felbontásban, meg fullra tekert kártyával (ez árulkodik a kiadott trailekerõl) csak a magyar pénztárca nem bírja el a hardvervásárlást...
De összegzésban, ami jó szimgém az nem túl jó draffal rendelkezik, aminek meg jó a grafja, az csak billel jó játszani(vagy joy-jal)szal nem sok a szimulációja)
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Hogy miért nem törnek az autók? Talán mert nehézkes ezervalahányszáz autó ügyében eljárni és lecsengetni a jogot hogy a drágalátos modell ugyan horpadozzon már...Elég hacsak egy gyártónak nem tetszik az 5let már bukta,és ha fõgyártóról van szó hopp az nem maradhat ki..😊
Azt meg nekem ne mondja senki hogy nem sokkal komolyabb a játékélmény ha a grafika a valósághoz közelít,mert az hazudik....Hiába a nagy játékélmény,a nagy szimuláció ha a grafika nem hangulatos...És ez manapság egyre igazabb...
Egyébiránt nemértem mibaj a Race07 grafikájával sztem semmibaja élvezhetõ.😊
A GT-hez meg grafikailag annyira nehasonlítgassuk mert perpillanat nincs még pc-re olyan grafikai szintü autóscucc (hogy miért,faxtudja),talán majd a következõ racedriver...
Aki meg továbbra is csak azt tudja fújni hogy arcade szar,fos,az értse már meg hogy nem minden ember szeret szarozni autóbeállításokkal,gépészkedni hogy útontartson egy vasat,na nekik ÉLMÉNYAUTÓKÁZÁSRA és ÉLMÉNYRE készítették és készítik az Arcade játékokat...Ettõl ezek még nem szarok,más világnak készültek,nemkell velük játszani ennyi...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Egyébként nekem is mindkettõ nagyon fontos.
Ne akarjátok elhitetni a másikkal,hogy a saját kedvencetek a jobb<#nezze>#nezze>
alatt a race07 kép viszont rendes ingame, már megjelent játékbol
ettõl persze a gt5 még szebb, de az életben nem néz ki ugy, ahogy 'mutatod'
Forza.
Tök mind1, mi SIM pártiak, tudjuk mirõl van szó 😊
csak az autótk szebbek benne de nagyon
viszont nem törik az autó az már 2000-ben is gáz volt
és csak 3 vagy nézet van
sztem simán megvan minimum 3,5 csillag
az LFS S2-rõl is irhatnátok
Grat!<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
Egyébként a GTR sem volt igazán élethû szimulátor, és mivel ugyanazok csinálják, és ahogy olvasom, ez sem. Én csak az lfs-bõl tudok kiindulni, nálam eddig az mindent ütött élethûségben.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
fúha, lfs-ben esõ nélkül is így kell az erõsebb kocsiknál, mert nincs se blokkolásgátló, se kipörgésgátló (vagyis van, de semmit sem ér). Van viszont párszáz lóerõ 😄
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Mert milyen legyen egy textúra? <#idiota>#idiota>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A szimumátor pedig nem attól szimulátor, hogy a látványvilágot próbálja a legaprólékosabban lemodellezni! OMG!
2004-ben az volt, de még ma is megállja a helyét, fõleg, hogy ott azért egy picit több dolgot kell a CPU/GPU-nak számolnia mint egy zárt versenypályán.