Race 07: The Official WTCC Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na sztem meg az az ocsmány de persze ott hatalmas területet kell lemodellezni.
Ez a játék teljesen jó és jól is néz ki. Ugyanazok csinálták akik a GTR-eket is.
Mit dolgozok minden nap azért, hogy az SG a 23. leglátogatottabb oldal legyen és ez a hála? <#vigyor>#vigyor>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha ráírod elõtte, hogy Made by Square Soft. akkor igen :-D
"Miért lenne kötelezõ egy szimulátornál? "
Vagyis egy olyan virtuális közeg, mely a valóságot igyekszik lemásolni... az élethûség kulcsfontosságú! Mind a fizika, mind a látvány nagyon fontos.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem naon tetszik a játék!
Deh amúgy télleg itt azt kell nézni hogy milyen a játékélmény nem a grafika az elsõ. 😊
És ebbõl melyikre mennyi idõ jut? Nem szánsz rám egy kicsit túl sokat a párodhoz képest? 😄
Ezt nem feltétlenül grafikában kell nyújtania.
"A nõi nemet éppen az imént hasonlítottad az autós játékokhoz?"
Abból a szempontból hasonlíthatnám, hogy a nõket is értékelhetem külsõ és belsõ értékeik alapján, ugyanígy az autós játékokat is grafika és tartalom alapján. Nagy baromság? Na mindegy. Számomra inkább az hangzik piszkosul hülyén, hogy te a külsõ alapján alkotsz véleményt valamirõl. Te ezek szerint az a típus vagy, akinek a gõzölgõ tehénszart is el lehet adni tetszetõs celofánpapírba csomagolva...
"A legelsõ HSZ-emben egyébként írtam, hogy egy autós játéknak szinte kötelezõ az élethû grafika MANAPSÁG"
Miért lenne kötelezõ egy szimulátornál? Akit nem érdekelnek a részletes beállítási lehetõségek és a valósághû szimuláció, az krájzisz grafikával sem fogja megvenni a játékot, mert nem fog szenvedni vele és nem fogja érdekelni... A SimBin és a kiadó szerintem nem hülye. Nem az a céljuk, hogy csináljanak egy nyolcszázhuszonharmadik csilli-villi grafikájú árkád játékot, mert abból van több mint elég. Viszont kiválóan értenek a szimulátorokhoz, és gondolom úgy látják, ennek is van egy akkora piaca, hogy megérje ilyet fejleszteni észbontó grafika nélkül is.
DIRT, Colin? Ne hasonlítsuk ezeket a SimBin játékaihoz, mert ezek meglehetõsem árkád játékok a szélesebb "néprétegek" számára.
Hétvégén 3 dolgom van: Párommal foglalkozni, játszani és SG-s topicokban véleményt kifejteni. :-D
Tinman: te hétvégén ennyire unatkozol? 😄
Pedig egyszerû... ha kijön egy évben teszem azt 15 db II. VH-s FPS, akkor a 16.-nak valami olyat kell tudnia, hogy koppanjon az ember álla.
"Mégy az utcán és nem gyõzöd elkapkodni a fejed, mert a sok átlagos nõ látványát már nem veszi be a gyomrod, "
Most szivatsz ugye? ;-) A nõi nemet éppen az imént hasonlítottad az autós játékokhoz? ^^
"Lefogadom, hogy te ki sem próbálnád,"
Naná, hogy nem amikor már a megjelenés után végijátszottam. Mi a rákot kezdjek most vele? :-D Egyébként nekem az 1. rész nagyon tetszett, iszonyat jó hangulata és küldetések voltak benne. A 2. szvsz gyengébb lett.
A legelsõ HSZ-emben egyébként írtam, hogy egy autós játéknak szinte kötelezõ az élethû grafika MANAPSÁG, ugyanis ez nem egy szerepjáték ahol 5 pálcikaember az NDS-en vérre menõ hatalmai harcokat folytat a trónért és 50 lehetséges út vezet a megnyerésig.
"Race 07 egy szimulátor, egy erõsen rétegjáték (innentõl kezdve fölöslegessé és értelmetlenné válnak azok a kijelentések, hogy a ""népnek" már több kell, jogosan"
A Flight Simulator 2004 vagy éppen a X is az, mégis nagyon szépen teljesít, pedig iszonyat drága, nem mellékesen meg megtanulsz belõle elvezetni egy utasszálítót ;-) Azért ez nem kis plusz, na meg a grafika is állkoppantó.
De a példánál maradva ott a DIRT vagy éppen a Gran Turismo sorozat, no meg a korábbi Colin részek, a nép komálta. Nem véletlenül.
Azért nem veszi be a gyomrod, mert sok van belõle? <#fejvakaras>#fejvakaras> Hmm, ezt nem igazán értem. Mégy az utcán és nem gyõzöd elkapkodni a fejed, mert a sok átlagos nõ látványát már nem veszi be a gyomrod, te már csakis a legszebbeket veszed szemügyre...
Én most játszom a Hidden & Dangerous 2-vel (sokéves játék), és képzeld, nekem tökéletesen megfelel a látvány, mert a játékélmény mindenért kárpótol. Lefogadom, hogy te ki sem próbálnád, mert látvány alapján rögtön a felejtõs kategóriába esne (meg gondolom túl bonyolult is lenne számodra)...
"az eladások is azt igazolják, hogy egy olyan játékban mely alapavetõen a köridõkrõl szól, kell valami plusz."
A Race 07 egy szimulátor, egy erõsen rétegjáték (innentõl kezdve fölöslegessé és értelmetlenné válnak azok a kijelentések, hogy a ""népnek" már több kell, jogosan"). Itt az a plusz, hogy lehetõséged van minden egyes pályára vonatkoztatva aprólékosan megtervezni az autód beállításait (fékerõelosztástól kezdve a leszorítóerõig mindent), hogy a legjobb köridõket érd el. Igen, ehhez már érteni kell és gondolkozni kell rajta. (Már csak ezért is mondom, hogy rétegjáték.) Aki már annyira kocka, hogy ilyenek is foglalkoztatják, szerintem azoknak nem is kell több plusz. Az eladási mutatóidba foglalt többség nem is ért hozzá, és nem is akar ilyenekkel foglalkozni, csak körözgetni akar egy nem túl bonyolult autós játékkal, sebességre és adrenalinszintre vágyik, anélkül, hogy a bénasága elrontaná a játékélményt. Na õk azok, akinek már a grafikában kell az a bizonyos plusz, mert a felszín alá már úgysem látnak, meg nem is kell nekik több.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Az ízlésem itt nem annyira lényeges, ugyanis az eladások is azt igazolják, hogy egy olyan játékban mely alapavetõen a köridõkrõl szól, kell valami plusz.
Régebben még elég volt egy autós játéknál a remek szimuláció, ma már csupán ez nem elég a sikerhez... ezt nem én mondom, hanem a számokból olvasom ki. A "népnek" már több kell, jogosan.
Konzol vs PC: Alapvetõen PC-s vagyok, sok konzollal, de azt én is látom, hogy a PC már tavaly óta szépen ráver a konzolos játékok grafikájára.
Példák, tessék megnézni konzolon és PC-n 1600x1200 vagy 1280x1024 mellett:
-Oblivion
-Bioshock
-NFS!
-Lost Planet
-Far Cry
-GEARS OF WAR!!!
-stb
És bizony a képek alapján a híres neves Mass Effect is szebb lesz PC-n.
Nekem elsõ dolgom egy PC-s játéknál, hogy mindent felteszek maxra és ha nagy gáz van /eddig csak a Crysisnál volt/, akkor szépen lassan finomhangolom.
Igen, nagyon nagy hiányosság, hogy PC-re csak a DIRT bír olyan küllemmel, ami megüti a konzolos autós játékok szintjét.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Ja, meg egy konzolra (fix hardverre) fejlesztett játék grafikáját akarod összehasonlítani egy széles palettán skálázható PC-re készült játék grafjával? Ha a Race 07 a grafikával akarna villogni, akkor még megérteném az összehasonlítást, de így... nincs értelme összehasonlítani.
Az NFS pedig egy árkád vacak, szimulációhoz nem sok köze van... nem értem miért nem lehet megérteni a korábbi mondatom lényegét, hogy 2008-ban, ez édeskevés a sikerhez. Nézd csak meg az eladásokat ^^
2008-ban itt tartunk:
Nem pedig itt:
Aki a különbséget nem látja azt sajnálom.

A kudarc az, ha meg sem próbálod.
Akinek meg a grafika a lényeg, annak ott az NFS sorozat. Az - bár túl sokat nem nyújt - legalább jól néz ki.
rainbow six? swat?
F1 nincs, de az F3000-esek is nagyon durvák!
Persze a WTCC is király.
Nem véletlen vettem meg a progit.😊
És ez a progi nem arról szól, hogy nyomjuk ami a csövön kifér, hanem arról is, hogy ki hogy tud menni valaki mögött, anélkül, hogy kilökné az elötte lévõt, vagy nagyon lemaradna! Nagyon kajak 10-15 körön kerezstül centikre lenni egymástól! Akár az F3000-esekkel is.😊
A HGTRM-en volt pár teszt, ime egy kis videó.😊
http://www.youtube.com/watch?v=bgnQWwAWiY4&eurl=http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?p=49832
Azért ez nem egy RPG/jRPG ahol 2 pötty drámai beszélgetéseket és mély intrikákat fed fel az ember elõtt /mintha könyvet olvasnál/... ott nem zavar a kvarjáték grafika sem, itt meg egyenesen hányok tõle, sért. Fujjj.
Lehet futam alá zenét kapcsolni a menüben úgyemlékszem...És szerintem az igazi versenyzõk nem hallgatnak zenét a verseny közben, pont ettõl valósághûbb, hogy nincs zene cska a menüben...
http://flickr.com/photos/zolika90/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.