77
World Pillow Fight Day 2008 - Budapest.03.22.Deák tér.
-
#77 ma is lesz jön valaki ? :DD -
campy #76 jaja ki is van írva:D hát nem volt nálam párna :D nem nagyon helyeselték ezt h elhasználjam az itthoni párnát -
campy #75 ez a Deák téren volt 1-2 hónapja gondolom... jó mert lemondtam szépen:D:D -
#74 ez ugye minden évbe van?:)
idén lemaradtam róla :( -
#73 lol :DD -
eLiXir #72 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#71 remélem nem te voltal aki fejbekurt hátulrol miközben fotóztam :D -
#70 Én kint voltam egész jó voltt szerintem csak emberek nemtom miért tudnak kicsit feloldodni jobban mi haveromal mentünk és mindenkit osztotunk volt aki csak ált ott és nézte párnával a kezében mivan azokat szépen körbe fogtuk és elölröl hátulrol elkezdtük püfölni -
#69 Nagy az isten álatkertje :D De lgalább jókedvűek az emberek mert mindenki röhög :D -
#68 győrin volt valaki? -
Fbn Lx #67 hát nem volt túl sok eksön, úgy látom :p
ellenben annál több a fura arc, meg persze jellemző a kis csoportokba tömörülés. Nálunk mér nem tudják elengedni magukat az emberek, és egy olyat nyomni, mint külföldiek videóin? :D -
#66 képk -
eLiXir #65 'nyád az emos :D -
#64 rtl hiradoba benne lesz!:D -
#63 Hát megnéztem mi van kinnt (naggyából 20 percel ezelőtt), voltak páran. Sok emos volt azt láttam :D De nagyon sokan csak álltak meg ültek párnával, néhányan meg így párban ütögették egymást :D
Láttam buszról is bámultak ki és röhögtek, nem értették mi van :)) -
#62 Már nem esik az eső itt Pesten, remélem nem is fog mostmár. időjárás radar, időkép előrejelzése szerint is délen lesz eső!! ^^ -
#61 ah basszus nem is láttam hogy ma lesz :(( azt hittem kedden lesz. Így nembiztos hogy kitudok menni megnézni :(( -
#60 saját. de essőbe. sztem én se fogok kimeni mert nem jön haverom:( -
#59 és ez saját párnával megy, vagy adnak párnát? -
#58 LOL Rohadt jó lehet. Mennék Szegedre megnézni, de anyám, meg apám nem megy:(. -
skristof #57 akkor szervezd meg!
ne legyetek puhányok, én kinnt leszek (kaposváron) -
skristof #56 nem, ez azoknak van, akik nem lcd fénytől barnulnak le :)) -
#55 hát én így ki nem megyek...befagy a seggem 'ázz -
#54 goddamned weather...lehet végül hógolyózni fogunk:D -
#53 Lehet hogy délutánra eláll az eső; ez szerint. -
#52 szerintem nagyon jo lehet. ilyenkor persze nem vagyok otthon :( -
#51 esőnap
:DDD -
jefferson83 #50 Későn nyílt a topik. Én már régóta tudtam, hogy lesz, mentem is volna (Győrbe), de sajna melózom :( -
#49 kurvah eső... pedig mentem volna fotózni :( -
#48 Biztos ez is valami amcsi találmány, mert nagyon pihent.. :P
-
-
#46 Wháá ez mekkora ötlet. mekkora buli lehet már -
#45 GEc ez tök jó lehetXDXD -
#44 ahj istenem... most biztos azt hiszed, mindenki milyen értelmesnek néz téged ugye? -
#43 Én mennék a Deákra ki bazd de oylan szar idő van :S pff inkabb nem meek :D -
#42 last man standing
lehetne kombinálni ezzel a városi GPS játékkal (A pontot keresd meg oszt gyere B-be) >>> Capture the Flag :DDDD -
#41 4. a párnacsata addig tart, ameddig tart. = Amíg csak 1 ember marad életbe -
#40 mér kell ilyen negatívnak lenni? -
#39 Vizesen legalább nagyobb súlya van, jobban lehet püffölni az ellent! :-)) -
#38 Vigyetek magatokkal eserenyőt is, mert egész nap esni fog! :(