77
World Pillow Fight Day 2008 - Budapest.03.22.Deák tér.
-
timantes #37 párnacsata világnap --> csak az idióta "nemtudom magam mivel elfoglalni" embereknek -
#36 Hát ha felmész a metroból (mindegyik metro megáll ott a Deák téren) akkor szerintem megfogod látni, bár nekem fogalmam sincs h ott hol lesz. :) -
eLiXir #35 uff köszi, ahogy leszállok a metroról ott lesz valahol? -
#34 Én egy két féltéglát azért elrejtenék abban a puha párnában xD -
#33 A Pestire lehet kinézek (részt szerintem nem veszek, csak megnézem milyen :D)! -
#32 nem ilyen lolo -
#31 Aztaaaa
Ha ilyen akkor megyek :D -
#30 basszus hogy ez holnap lesz? :-cc most veszem észre
ááá holnap nem vagyok itthon:( -
F1re #29 remelem ien kur.a nagy db allatok fognak 2kg-s parnaval pufolni :DDbemesz a tomegbe kapsz 1 utest azt elrepulsz mint a tökös csajba a csaj :D -
#28 ez aféle világnap, az egész világon, a nagyobb városokba van ien rendezvény -
#27 kiváncis leszek miskolcon mennyien elsznek:) -
#26 az alapötlet természetesen külföldről jön (legalábbis gondolom én). enyhe hátrányban van a magyar mentalitású ember a külföldihez képest. Értem én ezt a politikai utálatok félretételében, lásd ünnepek. -
#25 csak nem csinálnak ebből is kampányt :S -
#24 ha nem rontják el:( én pár haverral kizúzok a pestire, ha gáz lesz lelépünk, ha nem akkor meg lesznek jó kis képek:D -
#23 debrecenire lehet megyünk ^^ Jó buli lehet :P -
Cat 02 #22 -
#21 Ezt én nemvinném mert mindenki téged ütne :DDD -
#20 Annyi más értelmesebb dologért lehetne összefogni -
#19 Szerintem annyira nem az, max 3-4 ember kergeti egymást a különböző tereken egy párnával a kezükben ordibálva -
GVG #18 és ez itthon is népszerű? mármint sokan vannak? -
#17 Hehe, én megyek spanokkal a pestire, a tavalyira is akartam menni, de lecsúsztam róla, nade most, reszkessetek :D -
Ilyet e! -
#15 nagyfater 2mx2m-ese höhö^.^ -
#14 Én csak tesco gazdaságost használok^^ -
#13 de milyen párnáT? txt? kicsi, nagy, alvós, díszpárna? -
#12 osztályfőnököm asszem volt már ilyenen
flashmob jóak(Y) -
#11 de ettől függetlenül az nincs a szabályzatban rögzítve, hogy a köztereken már alapból ott lévő, az emberi életre veszélyes dolgokat ne lehessen használni, pláne, a lent említett csoport ellen. :D -
#10 1. puha párnát hozzál -
#9 2. reménykedésre megoldás: betonkispárna, szöges kispárna, kispárna géppisztolynak álcázva. -
#8 ha valaki megy, majd videót!! :D -
Lyan Kyj #7 szuper, betonon?:D -
én megyek, viszem is kispárnámat. egy valamit remélek, pontosabban kettőt. Hogy nem sütnek ki belőle politikai megmozdulást, és hogy nem a fog kisebbség többségben megmutatkozni... -
eLiXir #4 weeeee ottleszüünk :D
egy kérdés: hol van a Deák tér? -
#3 loál, ilyen létezik?:D -
gyuri12 #2 jesz, itt is lesz Szolnokon,lehet hogy megyek:)
(megnézni) -
#1 Március 22-én, szombaton nemzetközi párnacsata nap lesz. Ezen a napon Sanghajtól Párizson át New York-ig egy csomó város terein püfölik egymást azok, akik szerint a közterek nem csupán szemlesütött közlekedésre vannak.
Ezen a napon persze Magyarországon is több helyen párnacsata lesz. Ha úgy gondolod, hogy az általános nyomott hangulatban helye van egy vidám közösségi eseménynek, gyere oda délután 4-re egy vagy több párnával a hozzád legközelebb lévő helyszínre, és várj a jelre.
Ajka, Szabadság tér, 16:00
Budapest, Deák tér, 16:00
Debrecen, Kossuth tér, 16:00
Eger, Dobó tér, 16:00
Győr, Városháza (üvegpalota) előtti tér, 16:00
Kaposvár, Kossuth tér, 16:00 (urban legend, nem vagyunk kapcsolatban a szervezőkkel)
Miskolc, Hősök tere, 16:00
Mohács, Deák tér (a mozi mögött), 16:00
Nagykanizsa, Deák tér, 16:00
Nyíregyháza, Kossuth tér, 16:00 (urban legend)
Pécs, Széchenyi tér, 16:00
Szeged, Stefánia, 16:00
Székesfehérvár, Városház tér (Országalma), 16:00
Szolnok, Pálfy J. szakközép előtti ártér, 16:00
Szombathely, Fő tér, 16:00
A szabályok:
1. puha párnát hozzál
2. csak párnás embert üss
3. a szemüveged vedd le
4. a párnacsata addig tart, ameddig tart.
Magyar host a 4k, nemzetközi honlap: http://www.pillowfightday.com/