54
  • Dark Angel 666
    ay van xpben is csak alapból ki van kapcsolva
  • asysoft
    Az indexelést pl kihagytad:)
  • A1274815
    Na azt mondja van egyszer:
    - Superfetch
    - Ütemezett Windows Defender keresés
    - Ütemezett Defrag
    - Ütemezett Rendszer visszaállítópont és shadow volume copy létrehozás

Biztos van még csak most hirtelen ezek jutottak az eszembe.
  • arrakistor
    még mielőtt összeesküvés-elméletekkel jönnének itt nekem sokan, azelőtt tenném hozzá, hogy ez maga
    az összeesküvés-gyakorlat.
  • arrakistor
    "Áprilisban készül el a Windows XP SP3" >> Áprilisban tökéletesíti a Microsoft a Vistáéhoz hasonló precizitásúra a globális megfigyelőrendszerét... aki szeretné, hogy a Microsoft bármikor bármit tudjon róla, az telepítse fel az SP3-at !

A feltört, krekkes Windowsok kiszűrésére azonban valószínűleg jó lesz az SP3, ám hogy ezenkívül még mire azt még nem tudjuk, mert semmilyen ezzek kapcsolatos információ még csak ki sem lett szivárogtatva.

A sok mellérizsa mellett meg lett pendítve -mintegy horogra akasztott csaliként- (újfent) a gyorsulás,
    amelyet eddig már az SP2 , és az SP1 esetében SEM tapasztaltunk.
  • szvini
    nem vagyok hívő, de szerintem a probléma az őn készülékében van, mert erre fele tökéletes műkszik minden.
  • JL666
    én már nem bírok várni! az xp-t a vista sp1-el fogom frissíteni!
  • Anomaly
    a vista sp1 nem csak angolul meg més 4 nyelven elérhető? Maagyrul meg csak áprilisban jön ki? vagy most mivan????
  • fflx
    Egyebkent erdekes, hogy kedves GyP kibirt egy ilyen cikket egyetlen arva vista fikazas nelkul
  • fflx
    lehet, hogy meglepo dolgot fogok mondani, de azt ugye tudnod kell, hogy a hatterben futo service-ek szoktak lemezmuveleteket vegezni. es peldaul egy hatterben futo defrag akarmennyi memoria ellenere is csak a HDD-t fogja kerregtetni.
  • tommyg
    már akinek...
  • egyember1
    kitartunk az xp mellett!!! :D
  • KIP
    A Vista SP1-el is egy katasztrófa, nekem 3GB ram mellett kereggtette a hdd-t és nem is kicsit, arról nem is beszélve hogy a szolgáltatások leálltak maguktól, plusz egyszerű programtelepítés közben hibák jöttek elő és a végén a torrent müködésképtelensége húzott fel annyira hogy ment is a format neki:) Jó nekem az XP x64 mégha nem is támogtaja a DX10-et, bár elég kicsi látványban a különbség DX9-hez képest.
  • [HUN]PAStheLoD
    azért RC2 se rossz már :)

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=114f3599-12af-42b2-aab1-b969a62c68a7&DisplayLang=en