307
  • daf xf
    nekem a motogp07 az olyat csinált amikor felraktam elindítottam bejött egyf ehérkéeprnyö ahol kiírja hogy THQ meg liszenszek stb az 1. oldal majd kilépett exe hibával.
    Mitlehet vele kezdeni?
  • arty
    belsős képek:

• arty
    nálam is ez a nemnativ betegség jön elő, nagyon gáz :(
    skálázgatják összevissza a blur/dof miatt, de a végeredmény borzalom... sztem jobban néz ki a 'szépítő effektek' nélkül. a motoros animácioja furán darabos, zavaró. gépigény az egekben, pedig a látvány tényleg 3-4 éves ...

blur, bloom, dof kikapcsolva, driftelve :D :

a pályák vonalvezetése iszonyat, Monzán szoktam tesztelni egy játékot általában, de itt rendesen elkeveredtem :( a valósághoz köze nincs, vagy nagyon átépítették az olasz pályát 2008-ban :D

a szimulácios részt nemtom megitélni, mivel nincs motorom :) de az biztos, h nagyon jól állitgatható, érzésre nehéz vezetni még árkád módban is, viszont gyanis, h én még nem láttam driftelve motorozó superbájkosokat, itt meg kb. minden kanyart ugy lehet venni (kell is???)

hangok ... közepes, jellegtelen.
    fizika fura: néha mintha lenne, de néha ugyérzem, h csak leszkriptelték h mi történjen, akkor ha...

nekem továbbra is a motogp jön be jobban, még ha ugyan árkádosabb is.
    ez viszont superbike, szal a rajongoknak talán ez ajánlhato ;)
  • Gaben17
    a kép nekem is tetszik,már szedem is:) még ma tesztelem^^
  • daf xf
    így kinézetre engem meggyözött:)
  • DaemoonHunter
    Igaz nem összehasonlítható, de jobb mint a motogp3 vagy 07?
  • Kaszi46
    Mondjuk a belső nézet az eddigi legszebb, legjobb sztem. És elég jól setupolhatók a motorok is. Van telemetria féleség is.
  • Kaszi46
    elég gyengus szerintem. mondjuk vezetési segítségek meglepően jól skálázhatók.

nálatok is furcsa a grafika? nálam olyan mintha nem natív felbontásban futtatnám, pedig 1280*1024-re állítottam.
  • Attila8805
    Sm3-mas kártya kell hozzá?
  • semo1
    jo nektek
  • K0CKA
    Most szedem én is remélem f*sza!
  • Djemba
    lassan lejön
    elvileg jobb mint a motoGP részek
  • Kaszi46
    jeje, akko ma nem aluszunk:)
  • zaki
    SBK.08.Superbike.World.Championship-RELOADED

AKi már kpróbálta írja le milyen thx
  • SitatiS
    SBK 08 képözön.
  • Sada01

Nem rossz
  • Sada01
    Melyik módi írta át az SBK08-at? Superike 08-ra mert ha át írja akkor rendesen írja át ne Superikére hanem Superbikére
  • Sada01
    Meg 1 rövid videó
  • Sada01
  • mama2
    Várom:).
  • Sada01
    Hát remélem ezt már normálisan megcsinálják mert a Superbike 2001-es óta nem nagyon volt értelmes motor szimulátor csinálva ami nem lett volna tele hibákkal
  • fanka93
    május 8.-án jön ki amúgy
  • Sada01
    Képeket videókat már lehet találni elég sokat róla google
  • fanka93
    szerinted?
  • Sada01
    Hát ahogy elnézem nem de Te is nézd meg jobban azt rá jössz vagy nem
  • bubu13
    ezek a képek ugye nem xbox 360-as vezióból származnak?
  • Sada01
    Nó a motor szimulátor szerelmeseinek A Superbike 2008-as szezonjának hivatalos játéka a tervek szerint PC-re, PSP-re, Playstation 2-re, Playstation 3-ra és XBOX360-ra is megjelenik majd.
    A türelmetlenek megnyugtatására, a játék a tervek szerint májusban érkezik a boltok polcaira.