307
-
#27 nekem a motogp07 az olyat csinált amikor felraktam elindítottam bejött egyf ehérkéeprnyö ahol kiírja hogy THQ meg liszenszek stb az 1. oldal majd kilépett exe hibával.
Mitlehet vele kezdeni? -
#26 belsős képek:
-
#25 nálam is ez a nemnativ betegség jön elő, nagyon gáz :(
skálázgatják összevissza a blur/dof miatt, de a végeredmény borzalom... sztem jobban néz ki a 'szépítő effektek' nélkül. a motoros animácioja furán darabos, zavaró. gépigény az egekben, pedig a látvány tényleg 3-4 éves ...
blur, bloom, dof kikapcsolva, driftelve :D :
a pályák vonalvezetése iszonyat, Monzán szoktam tesztelni egy játékot általában, de itt rendesen elkeveredtem :( a valósághoz köze nincs, vagy nagyon átépítették az olasz pályát 2008-ban :D
a szimulácios részt nemtom megitélni, mivel nincs motorom :) de az biztos, h nagyon jól állitgatható, érzésre nehéz vezetni még árkád módban is, viszont gyanis, h én még nem láttam driftelve motorozó superbájkosokat, itt meg kb. minden kanyart ugy lehet venni (kell is???)
hangok ... közepes, jellegtelen.
fizika fura: néha mintha lenne, de néha ugyérzem, h csak leszkriptelték h mi történjen, akkor ha...
nekem továbbra is a motogp jön be jobban, még ha ugyan árkádosabb is.
ez viszont superbike, szal a rajongoknak talán ez ajánlhato ;) -
#24 a kép nekem is tetszik,már szedem is:) még ma tesztelem^^ -
#23 így kinézetre engem meggyözött:) -
#22 Igaz nem összehasonlítható, de jobb mint a motogp3 vagy 07? -
#21 Mondjuk a belső nézet az eddigi legszebb, legjobb sztem. És elég jól setupolhatók a motorok is. Van telemetria féleség is. -
#20 elég gyengus szerintem. mondjuk vezetési segítségek meglepően jól skálázhatók.
nálatok is furcsa a grafika? nálam olyan mintha nem natív felbontásban futtatnám, pedig 1280*1024-re állítottam. -
#19 Sm3-mas kártya kell hozzá? -
#18 jo nektek -
K0CKA #17 Most szedem én is remélem f*sza! -
Djemba #16 lassan lejön
elvileg jobb mint a motoGP részek -
#15 jeje, akko ma nem aluszunk:) -
#14 SBK.08.Superbike.World.Championship-RELOADED
AKi már kpróbálta írja le milyen thx -
#13 SBK 08 képözön. -
Nem rossz -
#11 Melyik módi írta át az SBK08-at? Superike 08-ra mert ha át írja akkor rendesen írja át ne Superikére hanem Superbikére -
#10 Meg 1 rövid videó -
#9 -
#8 Várom:). -
#7 Hát remélem ezt már normálisan megcsinálják mert a Superbike 2001-es óta nem nagyon volt értelmes motor szimulátor csinálva ami nem lett volna tele hibákkal -
#6 május 8.-án jön ki amúgy -
#5 Képeket videókat már lehet találni elég sokat róla google -
#4 szerinted? -
#3 Hát ahogy elnézem nem de Te is nézd meg jobban azt rá jössz vagy nem -
#2 ezek a képek ugye nem xbox 360-as vezióból származnak? -
#1 Nó a motor szimulátor szerelmeseinek A Superbike 2008-as szezonjának hivatalos játéka a tervek szerint PC-re, PSP-re, Playstation 2-re, Playstation 3-ra és XBOX360-ra is megjelenik majd.
A türelmetlenek megnyugtatására, a játék a tervek szerint májusban érkezik a boltok polcaira.