Molyneux folytatná sikereit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rush azt jelenti, hogy az elején gyorsan elérhetõ egységbõl legyártasz egy adagot és nekitolod az ellennek. Mivel a legtöbben az elején a gazdaságra gyúrnak ez akár azonnali gyõzelmet is jelenthet.
FoodLFG: Sajnos csak szingliben játszottam vele, de jó kis játék volt.
Nekem abban a játékban pont az tetszett, hogy a pontozási rendszere büntette a túl sok/erõs egység birtoklását. Így az ember rá volt kényszerítve taktikázásra..
https://twitter.com/foodlfg
C&C generalsban is annyi volt a nagy stratégia, hogy gyárt az egyik fél 60 overlord tankot, azt pá. Csak én gibbonkodtam ott a kb 10 fõs sunyi sneak attackos hit 'n run csapataimmal, amivel szép pusztítást lehetett csinálni, de 60 overlordot csak ritkítani lehetett vele. És ott a szövetségesek általában egyszerre indították a tank rusht.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mondjuk ez már starcraft óta nem igazán mûködik. Legalábbis nehéz fokozaton biztos nem.
Sajnos MI-k mind a mai napig csak úgy tudják felvenni a versenyt egy tapasztalt játékossal, ha csalnak. De azért kell némi taktika.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Dungeon Keeper szintén nagyon jó. Mindkettõt végigvittem, de az elsõ rész irányítása már túlságosan körülményes (tipikus régi játék betegség), ezért inkább a második részt preferálom. Meg annak sokkal jobb a grafikája is, ami nekem számít.
Én még egy C&C egyet szeretnék látni 2010-es grafikával feldolgozva 😄 (mondjuk nem Molyneux-tõl xD)
A Black and White nem tetszett, pedig az alapötlet jó volt.
https://twitter.com/foodlfg
A halál csupán a kezdet...
Az a cyberpunk hangulat nagyon ott volt.
A Dungeon Keeper is állat program, 1 és 2 egyaránt... gonoszkodni mindig is jó móka volt.
Black & White-tal kapcsolatban csak egyetérteni tudok Csaba42-vel. A 2. rész egy szörnyû lebutított szemét volt, minden igazi egyediséget és szabadságot mellõzött ami az elsõ részben volt.
Csak remélni tudom, hogy Molyneux valahogy kiokoskodja a megoldást, bár a Microsoft sem arról híres, hogy az úgynevezett "RÉTEG" kategóriára fecsérelné azt a kevéske pénzét ami van.
!!!FREE Molyneux!!!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia