9th Company: Roots of Terror

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Oroszul már kijött pár napja a teljes. (ennek örömére csórtam flash bannert a hivatalos oldalról 😄)
Díszdobozos verzió, sok extrával:
DummyBoy
Próbáltam azt is ... most töltõdik az orosz magyar szótár 😊

Majd ha lesz egy kis idõm, még tesztelem 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

hykao
Igen, úgy tervezik, hogy lesz angol nyelvû változat. Én csak sebtiben kukkantottam bele, de a kamerát ha jól emlékszem egérrel tudtam variálni (egérgörgõt lenyomva vagy valahogy így)
DummyBoy
Kipróbáltam ... az az igazság, hogy kell szereznem egy orosz szótárt ...

Elakadtam a Tutorialnál ... ott ahol azt mondják hogy ... ahol bármit mondanak 😊 Mivel RTS, az elsõ pár dolgot kilogikáztam, de a 9-10-ik dolognál nem ment tovább ... de elsõre tetszik ... az átvezetõ qrvajó, grafika is tetszik, az aknakeresés külön qrvajó (találtam is egyet 😊 ), az hogy elkellett menni lõszerért az is tetszett ...

Kamerakezelésre viszont nem jöttem rá ... forgatni nem sikerült a kamerát ...

Remélem az angol alcím arra is utal, hogy a végleles verziónak lesz angol változata!

DummyBoy
Köszi!

Elkezdtem tölteni, de balga módon nem letöltésvezérlõvel és az éjszaka közeén megszakadt ... pont most akartam újrakezdeni, de akkor kipróbálom a másikat!

Köszi!

hykao
Na itt is van a gyorsabb megoldás: KATT
hykao
Legfelsõt töltsd, az csak 360.4 mega, szemben a csomagolatlanul 752.6 megás verzióval...és igen, ha nem vagy VIP az AG.ru oldalon, akkor bizony néha akár fél órát is sorba kell álni, hogy aztán 10kb/s-mal elinduljon a letöltés... 😊 Ha látom más - gyorsabb - helyen a demót, jelzem.
DummyBoy
KÖSZI!!!! <#worship>

Töltöm is "ezerrel" <#integet2>

szerk ... tölteném ... De melyiket? Annyit kihámoztam, hogy orosz nyelvû a demo, meg hogy várakozni kell 😞

hykao
Kijött egy demó, bár nem egyszerû hozzájutni, bûn lassan csordogál lefele.
a.carkey
A 9th Companyról készült film zseniális volt. Kiváncsi vagyok erre játékban! 😊

A medve nem játék.

DummyBoy
Lámpik vagytok, tõllem szöveges kalandjáték is lehet, ha leköt majd 😊

És legalább nem agyoncsépelt dolgokra épül ... csak el ne sakkozzák ... <éjfélkorfeketekakasokvérétáldozvaimádkozósszmájli>

bakvarnyu
hát ja , FPS vagy semmi<#vigyor1>

Énvagyokazapád
szegíny virágoak :[

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

hykao
Ez 3D-s RTS, a másik játék az FPS.
JAG1
Ha nem FPS, akkó' nemkõ' :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

hykao
A keresõ jó, a másik topikot átneveztem "9-es"-re, mert sokan nyavikoltak, hogy õk bizony azt hitték a "9." évszázadról van szó... 😊

Ehhez pedig: itt van még sok kép, és 5 db videó: http://www.ag.ru/games/9th_company_roots_of_terror (képek alatt a "Все ролики" szövegre kell kattintani az 5 videó linkjéhez, aki nem tudna eligazodni a cirill betûk közt 😄)
DummyBoy
Hmmm ... pill, megnéztem ... a 9-ik század igaz története az teljesen másik játék ... (vadászom azt is rendesen 😊 )

Ez még nem jelent meg ... egyelõre akkor szerintem maradjon ... majd ha nép úgy akarja mehet a levesbe (Nekem meg lesz táblám <#felkialtas> <#hehe> )

Adam II
Túl színes :/

Király az sg keresõje, ennyi.

DummyBoy
Bakker ... pedig mit kerestem ... linkeld be ide lécci, én meg szólok valami modinak hogy törölhetõ ... 😞 (Mág mostsem találom ... asszem topiknyitóra fogok keresni 😊 )

bakvarnyu
de már van ilyen topic, Hykao nyitotta <#gonosz1>

Jól néz ki!

DummyBoy

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Kedvenc filmem ( 9 Pota - 9th Company - 9-ik század ) után keresgélve a neten találtam erre a gyöngyszemre, amit kiváncsian várok ... Egészen új (Legalábbis én még nem nagyon láttam hasonlót ...) hadszintérre visz el várhatóan bennünket az orosz LESTA stúdió (Pacific Storm), mégpedig Afganisztánba.

A 12 küldetéssel, több mint 80 különbözõ irányítható egységgel és a katonai morál alakulásának modellezésével hirdetett taktikai játék várhatóan 2008 második felében jelenik meg.

Gamestar hír és képek I.

Gamestar hír és képek II.

Forrás: GS, GK és társaik 😊

← ElőzőOldal 2 / 2