9th Company: Roots of Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Díszdobozos verzió, sok extrával:

Majd ha lesz egy kis idõm, még tesztelem 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Elakadtam a Tutorialnál ... ott ahol azt mondják hogy ... ahol bármit mondanak 😊 Mivel RTS, az elsõ pár dolgot kilogikáztam, de a 9-10-ik dolognál nem ment tovább ... de elsõre tetszik ... az átvezetõ qrvajó, grafika is tetszik, az aknakeresés külön qrvajó (találtam is egyet 😊 ), az hogy elkellett menni lõszerért az is tetszett ...
Kamerakezelésre viszont nem jöttem rá ... forgatni nem sikerült a kamerát ...
Remélem az angol alcím arra is utal, hogy a végleles verziónak lesz angol változata!
Elkezdtem tölteni, de balga módon nem letöltésvezérlõvel és az éjszaka közeén megszakadt ... pont most akartam újrakezdeni, de akkor kipróbálom a másikat!
Köszi!
Töltöm is "ezerrel" <#integet2>#integet2>
szerk ... tölteném ... De melyiket? Annyit kihámoztam, hogy orosz nyelvû a demo, meg hogy várakozni kell 😞
És legalább nem agyoncsépelt dolgokra épül ... csak el ne sakkozzák ... <éjfélkorfeketekakasokvérétáldozvaimádkozósszmájli>éjfélkorfeketekakasokvérétáldozvaimádkozósszmájli>
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ehhez pedig: itt van még sok kép, és 5 db videó: http://www.ag.ru/games/9th_company_roots_of_terror (képek alatt a "Все ролики" szövegre kell kattintani az 5 videó linkjéhez, aki nem tudna eligazodni a cirill betûk közt 😄)
Ez még nem jelent meg ... egyelõre akkor szerintem maradjon ... majd ha nép úgy akarja mehet a levesbe (Nekem meg lesz táblám <#felkialtas>#felkialtas> <#hehe>#hehe> )
Kedvenc filmem ( 9 Pota - 9th Company - 9-ik század ) után keresgélve a neten találtam erre a gyöngyszemre, amit kiváncsian várok ... Egészen új (Legalábbis én még nem nagyon láttam hasonlót ...) hadszintérre visz el várhatóan bennünket az orosz LESTA stúdió (Pacific Storm), mégpedig Afganisztánba.
A 12 küldetéssel, több mint 80 különbözõ irányítható egységgel és a katonai morál alakulásának modellezésével hirdetett taktikai játék várhatóan 2008 második felében jelenik meg.
Gamestar hír és képek I.
Gamestar hír és képek II.
Forrás: GS, GK és társaik 😊