74

• hykao
    No kérem, itthon magyarul fog megjelenni, és állítólag még novemberben.
  • DummyBoy
    Ha kijön egy angol demó is, akkor nem lesz gond ... ha tetszik megveszem ...

Az lenne a legjobb ha lenne belőlle egy letöltős verzió is mint a Lock On-ból ... nem kellene várni a postásra és még drága se lenne ...

Majd kiderül ... Addig várunk.
  • hykao
    Csak úgy mellékesen mondom: az orosz verzión valami ultrabrutál új starforce védelem van, ezért is nem dobták még fel az ismertebb helyekre, mert alig akad ember, aki el tudja indítani...úgyhogy, ha neadj'isten az angolon is marad ez a védelem, szépen mindenki mehet a boltba megvenni a játékot. :)
  • Legend Killer
    zzzzZZZZZZZzzzzz

:D
  • Legend Killer
    angolra várok akkor én is.
    ja, király a banner.
  • hykao
    Az angol nyelvű még nem, az orosz már elérhető egy ideje.
  • Solid Snake
    Kira a banner
  • Legend Killer
    kijöttmá?
  • hykao
    Azt is megtanulhatnák, hogy a ruszki játékokat inkább vegyék meg olcsóbban a ruszkiktól, és lokalizálva árulják itthon olcsóbban, semmint várni a nemzetközi megjelenésre, és angolul árulni nálunk a ruszki játékot drágábban...lol... :)

Amúgy az itteniek szerint még a 2. negyedévben érkezik az angol verzió...
  • DummyBoy
    Jöhetne az angol is ... sajna nincs most időm oroszul tanulni :)

De ezt kéne a nagy büdös kapitalizmusban megtanulni: így kell eladni egy játékot ...

A másikhoz is mennyi ütős cucc volt ...
  • hykao
    Oroszul már kijött pár napja a teljes. (ennek örömére csórtam flash bannert a hivatalos oldalról :D)
    Díszdobozos verzió, sok extrával:
  • DummyBoy
    Próbáltam azt is ... most töltődik az orosz magyar szótár :)

Majd ha lesz egy kis időm, még tesztelem :)
  • hykao
    Igen, úgy tervezik, hogy lesz angol nyelvű változat. Én csak sebtiben kukkantottam bele, de a kamerát ha jól emlékszem egérrel tudtam variálni (egérgörgőt lenyomva vagy valahogy így)
  • DummyBoy
    Kipróbáltam ... az az igazság, hogy kell szereznem egy orosz szótárt ...

Elakadtam a Tutorialnál ... ott ahol azt mondják hogy ... ahol bármit mondanak :) Mivel RTS, az első pár dolgot kilogikáztam, de a 9-10-ik dolognál nem ment tovább ... de elsőre tetszik ... az átvezető qrvajó, grafika is tetszik, az aknakeresés külön qrvajó (találtam is egyet :) ), az hogy elkellett menni lőszerért az is tetszett ...

Kamerakezelésre viszont nem jöttem rá ... forgatni nem sikerült a kamerát ...

Remélem az angol alcím arra is utal, hogy a végleles verziónak lesz angol változata!
  • DummyBoy
    Köszi!

Elkezdtem tölteni, de balga módon nem letöltésvezérlővel és az éjszaka közeén megszakadt ... pont most akartam újrakezdeni, de akkor kipróbálom a másikat!

Köszi!
  • hykao
    Na itt is van a gyorsabb megoldás: KATT
  • hykao
    Legfelsőt töltsd, az csak 360.4 mega, szemben a csomagolatlanul 752.6 megás verzióval...és igen, ha nem vagy VIP az AG.ru oldalon, akkor bizony néha akár fél órát is sorba kell álni, hogy aztán 10kb/s-mal elinduljon a letöltés... :) Ha látom más - gyorsabb - helyen a demót, jelzem.
  • DummyBoy
    KÖSZI!!!!

Töltöm is "ezerrel"

szerk ... tölteném ... De melyiket? Annyit kihámoztam, hogy orosz nyelvű a demo, meg hogy várakozni kell :(
  • hykao
    Kijött egy demó, bár nem egyszerű hozzájutni, bűn lassan csordogál lefele.
  • a.carkey
    A 9th Companyról készült film zseniális volt. Kiváncsi vagyok erre játékban! :)
  • DummyBoy
    Lámpik vagytok, tőllem szöveges kalandjáték is lehet, ha leköt majd :)

És legalább nem agyoncsépelt dolgokra épül ... csak el ne sakkozzák ... [éjfélkorfeketekakasokvérétáldozvaimádkozósszmájli]
  • bakvarnyu
    hát ja , FPS vagy semmi
  • Énvagyokazapád
    szegíny virágoak :[
  • hykao
    Ez 3D-s RTS, a másik játék az FPS.
  • JAG1
    Ha nem FPS, akkó' nemkő' :-)
  • hykao
    A kereső jó, a másik topikot átneveztem "9-es"-re, mert sokan nyavikoltak, hogy ők bizony azt hitték a "9." évszázadról van szó... :)

Ehhez pedig: itt van még sok kép, és 5 db videó: (képek alatt a "Все ролики" szövegre kell kattintani az 5 videó linkjéhez, aki nem tudna eligazodni a cirill betűk közt :D)
  • DummyBoy
    Hmmm ... pill, megnéztem ... a 9-ik század igaz története az teljesen másik játék ... (vadászom azt is rendesen :) )

Ez még nem jelent meg ... egyelőre akkor szerintem maradjon ... majd ha nép úgy akarja mehet a levesbe (Nekem meg lesz táblám )
  • Adam II
    Túl színes :/
  • mistermiskolcz
    Király az sg keresője, ennyi.
  • DummyBoy
    Bakker ... pedig mit kerestem ... linkeld be ide lécci, én meg szólok valami modinak hogy törölhető ... :( (Mág mostsem találom ... asszem topiknyitóra fogok keresni :) )
  • bakvarnyu
    de már van ilyen topic, Hykao nyitotta
  • mistermiskolcz
    Jól néz ki!
  • DummyBoy
    PC-Dome hír ...
  • DummyBoy
    Üdv Mindenkinek!

Kedvenc filmem ( 9 Pota - 9th Company - 9-ik század ) után keresgélve a neten találtam erre a gyöngyszemre, amit kiváncsian várok ... Egészen új (Legalábbis én még nem nagyon láttam hasonlót ...) hadszintérre visz el várhatóan bennünket az orosz LESTA stúdió (Pacific Storm), mégpedig Afganisztánba.

A 12 küldetéssel, több mint 80 különböző irányítható egységgel és a katonai morál alakulásának modellezésével hirdetett taktikai játék várhatóan 2008 második felében jelenik meg.

Gamestar hír és képek I.

Gamestar hír és képek II.

Forrás: GS, GK és társaik :)