137
urban art-nak is nevezik, underground műfaj, lehet legális és tiltott, lehet szeretni vagy utálni de ebben élünk
-
ez mien jó lett:o -
#56 -
#55 Hogy hinnék valósnak? a képek csak akkor szépek ha úgy nézzük ahogy le van fotózva. Másképp nem sokat veszel ki belőle. Azért kerülik ki mert nem akarják elrontani. -
#54 lol >.< -
#53 áhh,ez a kettóó odabasz -
#52 -
vass17 #51 lol, következő az ugróiskolájuk lesz -
#50 -
#49 -
#48 -
Bala10 #47 nagyon jók! :) -
vass17 #46 ezen a képen elgondolkoztam, hogy azért kerülik ki az emberek, mert nem akarják elrontani az alkotást, vagy azért mert valósnak hiszik... -
blackgamer #45 elvileg be van vastagon betonozva és 24 órában kamera is veszi, persze ha valaki lopni akarja annak nem akadály -
#44 -
#43 igen, az ilyen utca szintjén lévő szobrok nagyon jók tudnak lenni. az se lenne hátrány, ha a tesvérek nem hurcibálnák szét idővel. -
blackgamer #42 a Pál utcai fiúk szoborai is egy értékes példája az utcai művészetnek
sokkal emberközelibb hogy nem valami emelvényen van hanem az utca szintjén
[center] -
#41 hogy nézhetnek ki ezek hátulróal nézva? :o -
mod #40 A fölső nagyon jó. -
#39 najó de ugye ennek fizikai határai vannak, szóval szerintem ez nem baj. -
vass17 #38 ezekkel szerintem csak az a baj, hogy nem minden irányból ilyen mutatósak.
Mondjuk ez az épületnek a tükörképe is érdekes, amikor nem is abba az irányba nézel.:) -
#37 na ez odab*sz, de durván! :o -
vass17 #36
-
vass17 #35 -
-
-
-
#31 -
#30 jómóka majd du-n linkelelek a kedvencektől, meg egykét sajátot is. -
#29 szorrika :o)
most köbö ennyit találtam,majd holnap keresek még :) -
#28 pls, ne egyesével... :) -
#27 -
#26 wooster, és egy klasszis -
#25 -
vass17 #24 omg, ezek nagyon ott vannak:) kép alapján azt se tudom megállapitani, mi a valós dolog és mi a festett rész_D -
#23 -
#22 -
#21 -
#20 -
#19 EZ DURVA :O -