137
urban art-nak is nevezik, underground műfaj, lehet legális és tiltott, lehet szeretni vagy utálni de ebben élünk
-
#137 -
willsmith #136 Buenos Aires street art fotosorozat, érdemes megnézni szerintem
http://shtrend.hu/index.php/Minden-kep/buenos-aires-street-art.html
-
#135 jól nyomja! -
#134 HA már street art, nem bánnám ha a legszakadtam undorító csövesek helyett ők nyomulnának az utcákon:
http://www.youtube.com/watch?v=fP12XzCzsz4 -
#133 -
#132 uhh ha nem tudnám,hogy festve vannak aztmondanám 1-2-re,hogy valódi :)
pl: #120 #123 :) -
#131 Nem rossz, ilyen van itthon is 1-2-5-10 Forintosokból. -
Mirk #130 ez marha jó -
egyeurocentesekből készült -
#128 Nagyon jók! -
#127 banksy @new orleans -
#126 Ócska bulvár kacsa + Index-es színvonal... Nem teljesen mindegy hogy hívják, és ki ő? -
#125 tényleg MINDEN csak pénz. kár. -
#124 És még ugyanonnan:
-
A lelőhely Vannak érdekességek, bár nemcsak utcaművészet. -
#122 O,O aztakurva -
#121 nagyon dúrva,rá se mernék menni,a szemem tisztára valóságnak látja ezt,félnék hogy leesek :-| -
#120 -
karajjj #119 olyasmi, moszkva téren is van asszem
a híradóban mutogatták -
#118 deak teren lattam egyet, de az valami reklám volt nem? -
karajjj #117 na mostmár Budapesten is van 3-4 ilyen aszfaltrajz, szóval ha valaki arrajár és találkozik velük, csinálhatna képet :D -
Vlala #116 Csinálgatja most is a srác (ha jól tudom, az mkkp egy embert takar), a nanorobotos miniszterelnök megfelelően pihentagyúra sikerült. :) -
#115 *mkkp meg nem tul aktív már ahogy elnézem a honlapjukat. :( Pedig nagyon tetszett amit csináltak. -
#114 magyarul elég hülyén jön ki, szerintem nincs jó fordítás itt a nobodyra :D
-
Vlala #113 Ez magyarul is jó lenne, csodálom, hogy még nem csapott le az ötletre a Kétfarkú. :) -
#112 -
#111 jajj bazz. pont a #1 ben :DD:D: -
sry ha voltmár -
Hajnalcat #109
Huh, végig azon gondolkodtam, hogy ilyen nincs, ezt hogy a fenébe tudta megcsinálni. -
#108 beszartam :-| -
#107 ez mindent üt :D -
#106 nem gyenge video. bele se merek gondolni mi munka volt ezt összehozni. -
#105 Van az óbudai piacnál is, de láttam máshol is. Nagyon jól feldobja a tűzfalakat. -
blackgamer #104 csak volt, mert már reklám van a helyén (bár előtte is reklám volt (matáv), ház volt a tűzfalra festve, ablakokkal, emberekkel) -
blackgamer #103 nagyon jópofák! Budapesten a Széna térnél van egy hasonlóan lefestett tűzfal -
Hajnalcat #102
-
Hajnalcat #101 Házfestés :)
-
Vlala #100 Tudom, csak a "médiajelenség" portáljáról művésztopicba linkelni kb. olyan, mint Kiszel Tündét énekeltetni az operaházban - még akkor sem, ha a Traviatát próbálja meg előadni. -
#99 Szerintem nem a bombagyárról van itt szó... -
Vlala #98 Szerintem a bambagyárat és a művészetet ne említsük egy lapon, htx.