124
A legérdekesebb prófécia
  • patiang
    Nekem az a bajom a próféciákkal, hogy jót egyik sem jövendöl csak tömény kakát.
  • patiang
    Sőt még fizut is kap!
  • htr93
    hjajj.
  • Svenson
    Légy erős, van is.
  • htr93
    Már mér lenne értelmetlen?én értem...na mind1
  • zerosdfd
    Arról van szó, hogy a #25-ös hsz-od teljesen értelmetlen. Erre én úgy reagáltam, hogy írtam egy szintén teljesen értelmetlen hszt. Erre te azt mondod, hogy nem érted, mire én az válaszoltam, hogy "nem én kezdtem" az értelmetlen hsz-okat...
    Bocs.
  • htr93
    még mindig nemértem mit akarsz....bocs...
  • zerosdfd
    Igen, de nem én kezdtem!
  • htr93
    "Rég lehet olyat"

Bocs de nem értem mit akarsz ezzel kifejezni...
  • htr93
    ja. eza agáz az egészben...
  • dosra vista
    Ez is jó:
    "By eliminating the error in pi, and correcting future computations based on pi, scientists and their amazing, highly developed technology will have the capability to make unimaginable energies accessible to the people of Earth. This will be accomplished through the terrestrials' diversion and utilization of energies from Black Holes from within the Milky Way system."
  • Emmegki
    Hogy készült ez a prófécia? Bekötötték a gyogyóba a netet?
  • Játszótárs
    Csak az a probléma azzal az oldallal, hogy értelmetlenül fordítja le a mondatokat.
  • Pluskast
    Bocsi nekem meg egy ember azt mondta hogy van mikulás
  • zerosdfd
    De, hogy léteznek, meg fel is akasszák az nem valószínű mert babilonról lehet olvasni itt meg ott és nemkis átok volt az. Szerintem teljesen rendben lenne, csak rég lehet olyat, ugye?
  • htr93
    és megtörtént.
  • htr93
    Alényeg, hogy egy ember azt mondta hogy vannak vámpírok, meg azt is megmondta, hogy mi fog történni.
  • Pluskast
  • macselek #26
    Nem azér, de alig értem amit írsz:S
  • htr93
    Jaén tudok egyet ezt még Vampire The masquerade-ben olvastam.Azt írták hogy igaz történet.

A lényege ez:

Volt egy Nod evü ember, írt egy könyvet. megkérte a mit tudjam kiket, hogy rakják be a bibliába.....Fel Fel is akasztották!!!Vajon mi volt
    a könyvében? azt írta hogy:(nagon a lényeg:
    1. léteznek vámpírok,
    2.az emberek Babilonban építenek egy tornyot, mer istenhez akarnak menni, de isten elátkozza őket, és csiribí. külön nyelveken beszéltek meg minden.vagy mi. én nemtom pontosan mi volt babilonban. szerintem ez nem is olyan nagy átok, szal, lehet hogy volt más is, csak elfelejtetem?nemtom.
  • Timbo
    Ezzel a hozzászólással nem akartam senkit megsérteni. :) mindenki abban hisz amiben szeretne ;)
  • The Garrett
    nem kell hozzá hatalmas fantázia hogy kitalálja az ember hogy fejlődni fog az űrkutatás, lesznek még háborúk, meg fejlődni fog az orvostudomány. :D
    Szerintem attól hogy megmondja hogy x evben meg x ev alatt fog lefolyni egy folyamat, ugyanolyan 'homály' jövendölés mint a többi.

ilyeneket énis mondok neked jópénzért ha gondolod. :D
  • Timbo
    Jaja, csávóka kicsit sok Asimovot olvasott :D
    Csak az a baj, hogy Asimov szórakoztatás céljából írt...
    "a pszichohistória matematikai tudományának segítségével kutatócsoportja képes előre feltérképezni az emberi történelem jövőbeni alakulását"
    emberünk az új Hari Seldon :D
  • tigeroo
    inkább az #5-ösre gondoltam, a jövő engem nem érdekel (ugysem érem meg)
  • SpeedXHUN
    MAGYARUL: WWW.WEBFORDITAS.HU BELINKELED A LINKET AMI AZ 1-ES H.SZ BEN VAN ÉS LEOFRDÍTJA MAGYARRA.
  • joebacsi
    köszi, de maradok Asimovnál :)
  • Davidus
    a jövő hogy tud klappolni?:D vagy régebben mondott olyanokat amik azóta beváltak?
  • SötétBarom
    This will cause great problems about 85 years later, when the now powerful scientists begin to play 'God', as they had done in earliest times, and they will create new hybrids between humans and animals through genetic alterations. These new 'semi-humans' will declare their solidarity with the robotic humans. But before this transpires, another 80 years will pass after the creation of robotic humans, as I mentioned previously. With the creation of robotic humans, intelligent, biologic-electronic-machinelike robots will be constructed. A gigantic space station will be built, upon which a vast number of humans will live while the station travels in its own orbit around the Sun.

Najóvan, hesspicsába
  • trogerzsiger
    mármint a cikkről.
  • trogerzsiger
    Nekem eszembe juttot/nemtudom hol kell két t/ a south parkból a szuper kalandorok klubbja
  • Tomo15
    Lehet bődületes baromság, lehet nem, de nekem tetszik:)
  • tigeroo
    ahhoz túl sok minden klappol hogy ez ne legyen igaz:)
    mindenkinek hinni kell valamiben
  • pinnacle
    Egy holdkóros, bolond vénember álmai nem a jövő...

Komolyan mondom, holnap kitalálom, hogy tudom mi lesz a 4. évezredbe és irok egy könyvet, kiadom és kaszálok vele, mert vannak olyan emberek akik hisznek ebbe:)
  • dosra vista
    Magyar fordításról nem tudok.
    Sztem annak az oldalnak a készítője amit belinkeltetek, belezagyválta a saját elképzeléseit is.
  • tigeroo
    ^^
  • macselek #9
    Upsz:)
  • Ronny
    vicc-e?
  • LasDen #7
    az angol még nem is lenne akadály, de gépen képtelen vagyok ennyit olvasni.....és nemtom kinyomtatni.....pedig biztos érdekes.... :D
  • macselek #6
    http://www1.freeweb.hu/aranylaci/billi/billi.htm Itt egy magyar cikk a fasziról ha minden igaz.
  • tigeroo
    itt van valami írás a tagról, magyarul