Ingyen mobil New York-i iskolásoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mitõl jobb, ha egy érettségihez 20x több tudás kell? Az éreccségi egy baromság. Nem attól lesz valaki érett, az élethez meg fõleg semmi köze.
LZ forever
"... Rettenetesen elhúznak tõlünk az amerikaiak.😞(..."
Tényleg?... Nézz be egy ált.suliba : Már az elsõsök is mobiltelefonnal mennek iskolába!!!... Érdekes, hogy Mo-on pont azoknak a gyerekeknek van a legújabb, legjobb mobiljuk, akik amúgy ingyen-tankönyvet kapnak és papíron "szegények"...
Tényleg?... Nézz be egy ált.suliba : Már az elsõsök is mobiltelefonnal mennek iskolába!!!... Érdekes, hogy Mo-on pont azoknak a gyerekeknek van a legújabb, legjobb mobiljuk, akik amúgy ingyen-tankönyvet kapnak és papíron "szegények"...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
Azért a "Rettenetesen elhúznak tõlünk az amerikaiak.😞(" nem értek eggyet hiszen egy itteni érettségi megszerzéséshez( ha nem a piacon veszed) vagy 20x több tudás kell mint egy ottani diak érettségivel megegyezö középiskola végi nagy vizsgához.Ráadásul minden amcsi dokumentum filmrõl lerí az az iszonyatos sötétség ami ott uralkodik a hétköznapi emberekben.....
Ha az itthoni hozzáálláson akarsz változtatni akor kezd el te magad😄! na pá!
Ha az itthoni hozzáálláson akarsz változtatni akor kezd el te magad😄! na pá!
10 éve a gép elött!
remélem elismeritek ti is azért, hogy nagyon nehéz rábírni bármivel is a fiatalokat a tanulásra. ez legalább érdekli õket és hajlandóak tenni valamit cserébe(gondolom) Rettenetesen elhúznak tõlünk az amerikaiak.😞(
szerintem itthon is mûködne, ha javulna a hozzáállás: "csak nekem-csak nekem mindent, más meg le van sz@rva!"(ez a vezetéstõl indul és kihatással van az egyszerû emberek felé is)szvsz
szerintem itthon is mûködne, ha javulna a hozzáállás: "csak nekem-csak nekem mindent, más meg le van sz@rva!"(ez a vezetéstõl indul és kihatással van az egyszerû emberek felé is)szvsz
Plusz hazai példából merítve, amelyiknek kell, az szerez :Ð
A szegényebb rétegbõl származó tanulók kapták ... csóri gettólakó kiscsávóknak okvetlen a mobiltelefon a legfontosabb 😄
Azért ez a telefon bõven nem a belépõszintû mobilok piacát erõssíti. Csak nézz utánna a neten. Nem a legfrissebb készülékek egyike ez tény, de nekem például tetszik a kialakítása. Nem egy szokványos darab, korrekt paraméterekkel. Az ötlet pedig nem rossz. Kíváncsi lennék mi lesz a kezdeményezés sorsa úgy egy év mulva.
Hátha egy N95-ös Nokiát kapnának akkor valószínûleg nem lopnák el a másikét, de gondolom valami szar gagyit kaptak, azt csak azt látják hogy a másiknak sokkal jobb van.
Legalább nem ütik le az iskolatársaikat a mobiljukért, hanem kapnak egyet, és lehet õket azzal zsarolni, hogy "tanuljál, vagy elvesszük tõled". Nem olyan rossz ötlet ez.
ez meg samsung reklám! szóval a gyerekeket megjutalmazzák mert megteszik ami a dolguk! felnõtt korukban majd csodálkoznak!