597
A Sziget balatoni fesztiválja
-
#557 én Hot X után lefeküdtem aludni -
#556 Hát mi Hot X-en voltunk. (meg pár számot meghallgattam Gettátol még) Viszont én és haver kijöttünk Hot x-rőla vége felé inni kicsit meg levegőzni. Mikor meg mentünk vissza már mindenki a Gettáról ment volna befele:D Annyi embert én még nem láttam tolongani.
De aztán csak beverkedtem magam a sátorba:D. -
#555 hát szerintem guetta nem hozta azt amit vártak tőle, bár én alapból nem rajongom a zenéért, de a barátnőm nagyon csalódott volt, én kalkbrennert vártam nagyon, de arra meg sajnos nem fértünk be... de a szombati napot leszámítva szerintem a többi nap nagyon rendben volt, minden tekintetben, de a szombat az katasztrófa volt, túl sok embert engedtek be szerintem az volt a gond, dehát mint minden ez is a pénzről szól :( -
#554 csakaLOCODICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
wahquarch #553 hat nem tudom,de itt sokan fikázzák guettat, de szerintem nem volt olyan rossz, csak annyi volt a gáz, hogy rohadt faradt voltam és nem tudtam élvezni, de előtte pendulum uramatyám legjobb!!! :D -
Avrack #552 Szerintem a Pendulum messze a legjobb volt, még így is hogy az elején volt valami probléma Ben Verse mikrofonjával, de szerencsére nem sokáig.
Pet Shop Boys is nagyon jó volt, Guetta sem volt rossz, de semmi extra.
Paul Kalkbrenner kimaradt nekem, de az is jó lehetett. -
#551 sztem gecijó volt :D The Chemical Brothers alatt nemtom hol voltam, de kurvajo tekno szólt. Kalkbrennert meg nem néztem meg, mert szintén leragadtam valahol :D
Legjobb estém a t-bobil teraszon volt amikor estétől délutánig veretés volt :) meg egy napot átaludtam lazán...digweedet pedig meglestem volna. -
#550 Én most nagyon gazdaságos voltam: D
Megvettem a jegyet, meg vittem 12 ropi költő pénzt.Alig vettem valamit: D 5500 at költöttem ott:D -
#549 Naaa, én csak szombaton voltam, nemtudom többi nap milyen volt, de a szombat kurvajó volt:P
Monnyuk guetta egy fos volt, elején memories, utánna meg a szar mixek...mentünk is el a francba..Pendulum naggyon jó volt.
Kalkbrenner is, bár az a 40 perc késés .FFFFFUUUUUUUUUUUUUUU... -
#548 ez lemaradt a végén
"így producerként is közel áll a 0hoz" -
#547 az mindent elárul, hogy a BS szervezők is "popsztár"ként emlegették mindenféle fyleren guettát :D hát ja, nagyon távol áll egy dj-től, ráadásul a legtöbb zenéjét Laidback Luke írja -
#546 Szamomra fail volt ez a Bs.
Klaxons : Elmaradt.
Pet Shop Boys : Nagyon jo volt.
Tricky: Kihagytam.
The Chemical Brothers : En nem tudom, voltam mar koncerten, de ez siralmas lett.
Pendulum : Nem tudom mit szedtek a fiuk, de nem volt annyira jo.
David G : No comment. Elmentem a masik szimpnadhoz a felenel.
Nem is irom tovabb. -
viizo #545 Guettához kapcsolódik, hogy csak akkor volt hajlandó fellépni idén, ha a nagyszínpadra rakják be
és utána helikopterrel át kell vinni szerbiába az Exit-re
már nemcsak a zenéje undor, de már maga az ember is szánalmas - de persze a szervezők szerint ez kell a népnek (HARMADJÁRA IS, broáf), úgyhogy csuhajja
-
#544 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#543 höhö
"Guetta sztem már ragasztgatja a Mahasz matricákat a lemezekre." -
Dr Salala #542 Elkelt! -
Dr Salala #541 2db Szombati Balaton Sound jegy eladó! 23000 Ft/db. Telefon: +3670-203-29-43 -
#540 este indulok én is -
#539 megvan a jegy, szombat fasza lesz 8) -
#538 nah indulás :) -
#537 kicsit szeles, de süt a nap :) holnapra jobb lesz -
#536 Milyen az ido most arrafele? -
#535 már csak ma kéne aludni és buliiiiiii -
Verzoo #534 Már csak kettőt kell aludni és BULIIIIIIIIIIII -
#533 de ott nem annyiba kerül :D -
#532 Amúgy én a bérletemet simán hamisítványnak nézem:)
Mert olyan fura bal oldalt az a színes csík. -
#531 hátőőőő... ha hamis akkor tuti olyan, hogy fényképről se vágd le :) am nekem bérletem van szal ne mtudok segíteni. vedd át a nyugatinál a bódé előtt :D -
#530 sziasztok!
egy képet szombati napijegyről nyomassatok már be! holnap veszem egy csajtól, aki nem jön, de nem akarom h átkúrjon :D köszi! -
#529 En sajnos csak csutortok delutan erkezem oda... -
#528 Holnap hajnal 4-kor indulás \o/ -
#527 ennyi :D holnap 5ig meló aztán déli->zamárdi/sátorhúzás->party fészek :D -
#526 Mi is pontosan ezt tervezzuk.
Belepes elott 2 sor + 1 palesz. Az megadja az alap mood-ot. Aztan bent jaj... -
#525 heineken 450.- :D
én az fix. hogy csak este iszok bent (nappal max. pár sör) simán kimegyek a boltba oszt hatás előtt még gyorsba visszamászok :D -
#524 tényleg ti tudtok valamit az árakról? vagy még nem adták ki a hivatalos itallapot? -
#523 jaja majd beosztom... :D amúgy is bebaszást is tervezek napközbe abból meg alvás lesz :ASD JÓLESZJÓLESZ! :D viszont jövőre asszem vmi külföldi feszt lesz, mert ennyiért egy hetes horvát fesztivált kapok úttal/apartmannal :)
☀ⒷⒶⓁⒶⓉⓄⓃ ⓈⓄⓊⓃⒹ☀ -
Reyes #522 Nekem is ez volt a problémám tavaly, hogy amikor felkeltem a sátorban, hallottam, hogy mekkora durva zene megy valahol, és már mentem is volna denszelni:)
Egyik este volt olyan, hogy elkeveredtem a többiektől és ha ott voltam egymagamban, úgy gondoltam, hogy sorba járom a sátrakat. Kivétel nélkül mindegyikben hatalmasat buliztam:)
Úgyhogy szerintem érdemesebb kiválasztani néhány nagyobb nevet, amit meg akarsz hallgatni és időben nem ütik egymást, a többit meg a véletlenre bízni. Rosszul nem fogjátok érezni magatokat, az biztos:) -
#521 Nem is azért írtam. Csak megjegyeztem nekem se ő a no1. Dj.
Aludni? Minek azt:D Majd valahogy szakítunk arra is időt. Délelőtt lehet aludni. -
#520 De akkor lemaradtok valamiről :D Az a bajom, hogy mindig lesz valami olyan ami engem érdekel :D szívás... :D meg leszek reccsenve a végére az tuti :) -
#519 Elso nap kb 2-re ott vagyunk ha nem kesik a gep. Delutanig lofralas, 6-tol koncertek es buli reggel 2-3-ig. Aztan alvas masnap delig/delutanig, kaja asztan punnyadas a parton majd 6 utan meging buley.
Ozt ezt igy negy napig:D -
#518 Hát mi végülis Siófokon szereztünk szállást, úgyhogy úgy még izgalmasabb lesz az alvás, de viszünk egy sátrat is :D, amúgy szerintem max. 4-5 óra / nap