597
A Sziget balatoni fesztiválja
  • shad0w
    nagyon köszönöm, itt is :) erről lehet, h másodpercekkel lecsúsztam, szóval ha valakinek esetleg van még vagy az ismerőse ismerősének az is szóljon :) fehérvár környékén és a helyszínen tudom átvenni a legegyszerűbben. továbbra is köszönök mindent!
  • Lacee
    privát ment
  • shad0w
    Üdv!

Na valaki így az utolsó pillanatban nem akar megválni a feleslegessé vált pénteki Balaton Sound jegyétől 'jófej sg-s' áron, mondjuk max 10k körül? :) Ha esetleg igen az írjon privit, vagy [email protected]. Előre is köszi, minden jót!
  • james69holden
    közbe meg ezt olvasom a honlapon:
    (jó sokan leszünk az más biztos)

MINDEN BÉRLET ELKELT!

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a Balaton Sound Fesztiválra valamennyi bérlet elővételben elkelt. Korlátozott számban kaphatók még napijegyek július 10-re (csütörtök) és július 13-ra (vasárnap) az ismert jegyirodákban. A bérletek mellett ugyancsak teltházas már a július 11-i (péntek) és 12-i (szombat) nap.

FIGYELEM! A bejáratnál a jegyárusító konténerek nem lesznek nyitva. Amennyiben nem rendelkezel elővételben, vagy a fesztivál ideje alatt jegyirodában vásárolt belépőjeggyel, kérjük a várható nagy forgalom miatt ne gyere a helyszínre. Az illegális árusoktól vásárolt jegyek valódiságáért nem vállalunk felelősséget.

• james69holden
    én szállás kutatás közben hallottam az egyik apartman tulajtól h 60ezer
  • Kaszi46
    Jegyet Vennék Péntekre, vagy péntekre szombatra, akár drágábban is!!!!!! pm
  • cucumber87
    tudja valaki mennyi jegy kelt el??
  • Garfield
    Padilla-rajongók megint szopnak
  • prezi
    uhhhh.... miskolcon az utolsó előtti heti bérletet vettem meg

mák
  • icepick16
    Már én is kitöltöttem! Remélem a van Burren napra nyerem meg!
  • havasar
    Szerintem mindenképpen van esélyed,eléggé sok azért a 20 jegy és szerintem nem sok ember áll neki kitölteni a honlapon a cuccost.Szóval csak reménykedhetünk!
  • katakpult
    Én mostnáig kvizeltem a heinekenmusic.hu kiváncsi vagyok hogy menyien töltik ki ésh mekkora az esély a 20 napi jegy megnyerésére!
  • kiskapucska
    Fuu én is éjjel nappal ezt a rádiót hallgatom, és nagyon tetszik, főleg az a jo benne hogy sok zenei stílus közül lehet választani. mindekinek ajánlom, Én is megcisnáltam a kvizt és sztem nagy az esély hogy nyerek
  • koloncos
    Nekem igen,sikerült :P:P
  • marosiviki
    jajj a zenék nagggggyon jóók!!!
    a tengerparti rádiót hallgatom már napok óta!
    megcsináltam a nyereményjátékot is, hátha nyerek vmit;)
  • katakpult
    az...nah nem a konkrét hivatalos oldal hanem a http://heinekenmusic.hu
  • kalaposkan
    ez az a rádiós oldal?én próbáltam már regisztrálni...Nektek sikerült?
  • mopsar
    jó de mi lenne ha konkrétan leírnátok hogy hol is van ez :D ???az oké hogy heineken de annak a hivatalos oldalán vagy nem...szóval?
  • katakpult
    ezen az oldalon lehet nyerni 20 darab napijegyet...mondjuk szerintem nem rossz
  • mopsar
    ?? milyen heineken?vagy most ez hogy?
  • balinteert
    ha ez bánt akkor nézd meg a heinekenes oldalt pötty pötty pötty (:
  • mopsar
    Szerintem én csak egy napra megyek...méghozzá 11.-én..VAN BUUREN-re :P:P...bár egyedül csak egy aggaszt,hogy egyrészt ugye le kell utazni másrészt pedig a jegy helyszínen 9 rugó..oké elővételben 7 dehát akkor is...
  • mámászítá
    Én is tutira megyek.
    Pöpecccccc !
    Balaton !
  • hellobello
    Ott leszek az első sorban.
    Anima Sound System: More fire !
  • mámászítá
    Köszi szépen az információt.
    Megyek készítek egy klafa videót !
  • autoszimulator
    ok
  • LasCar16
    :DD
  • havasar
    Hát szerintem bárkinek esélye van hogy megnyerje. Balaton Sound az asszem nálam is esélyes az idén. Ha csak simán megyünk balcsira haverokkal akkoris napi 4-5 a szállás, leosztva ezt balaton soundra ugy hogy sátorral vagyunk kb ugyanennyi, és emellett látunk egy rakás jókis koncit. Mert ez balatoni nyaralás fesztivállal kombinálva. és ha unjuk a tucc tucc-ot, még mindig átmehetünk valami lightosabb strandra!
  • mentopes
    szerintem elég jó fellépők lesznek...sőt!ezek a nyeremémeny meg szuperek..bár szerintem esélytelen lennék..semmi ihletem sincs..csak irigykedni tudok arra akinek sikerül megnyernie :P
  • Lullaby
    erre voltam kíváncsi, köszi xD
  • prezi
    minden oké :)
  • Lullaby
    találkozunk?:D
  • Lullaby
    hegyalja kezd elkurvulni, idén semmi jó nem lesz ott csak a szokásos.

Most mi is a Balaton Soundon gondolkodunk, lesznek elég jó nevek idén. Vélemények, tapasztalatok a tavalyiról? (mennyire szervezett, hangosítás, szállás, ...)
  • Rockynhooo
    holnap kezdjük gyártani a videot.. vagyis ma összeszedtem azt az 5 embert akit elhívnék és holnap mki elmondja az ötleteit, aztán indulhat a gyártás... elég yo lesz , már pár ötlet fel is vetődött.. :) de yoo lenne ingyen ott lenni balcsin:)
  • kalaposkan
    ráadásul annyira tuti ötlet nem is kell ahogy elnéztem eddigi videokat
  • kismiki
    Simán megéri a próbát, ha belegondolsz h egy vidit össze lehet dobni 2-3 óra alatt. Csak vmi jó 5let kell
  • Rockynhooo
    persze belegondolsz... egy nyaralo kb éjjelenként 2000/fő ... meg amit még eliszol meg ugye a jegy.. 32-35 ezerrel beljebb vagy így az biztos :)
  • kalaposkan
    azért 80ezer forinttal kevesebbet v többet költesz piára nem mindegy!
    jo az a kupon,+ azért maga a balatonsound is jo lesz sztem.
    főleg fat boy slim!
  • Rockynhooo
    4 nap 6 emberre jah :\ de ígyis azért jóval kevesebb pénzbe jön ki mint egyébként :)
  • LasCar16
    80k csak:||||||||| azkevés