597
A Sziget balatoni fesztiválja
  • ribot
    Milyen oldalról beszéltek? Mert én nem találok semmit.
  • Mikoto
    Megkerestem én is és ha regisztrál fel lehet tölteni:):P

A tavalyi nyertes filmeknél biztos születik jobb is idén szóval forgatni kéne valami ötletes dolgot.
  • nestanetty
    ja megvan az oldal... jónak tűnik csak nekem vmiért nem engedi feltölteni a videómat...
  • Mikoto
    Nekünk itt van nyaralónk szóval + jó:) Most lehet jegyet nyerni valami nyereményjátékkal,ismerősöm mondta. Részleteket nem tudok csak annyit hogy filmet kell forgatni és azt feltölteni és aki nyer az kap jegyeket...!Keressetek rá gugliban.
  • nestanetty
    még szép mert azért túl jó a program, ahhoz,hogy maradjon jegy...bár a fene se tudja de ha menni akarsz sztem még most olcsóbb is a jegy
  • berreg
    Hát látod ezt nem tudom megmondani én sem... a tavalyi dolgokból okulva, minél előbb meg kéne venni a jegyet...
  • kirde
    Akkor azt hiszem együtt számolunk vissza berreg!:) Bár nekem még nincs jegyem. Szerintetek idén is el fog fogyni?
  • berreg
    Már csak 50 nap
  • Csuhai G
    Szigeten Paul Oakenfold, Eric Prydz, Pete Tong, Buuren.. elektronikus téren ilyen erős line-up még nem volt. oO
  • Christiansen
    + Pendulum
  • viizo
    természetesen az hogy eddig no trance, nem jelenti azt hogy nem fogok a tavalyinál is nagyobbat bulizni, ami nem lesz egyszerű, lévén tavaly frenetikus és überkirály volt minden BS nap :D

csak trancerként így nekem a BS kissé savanyú a szőlő stílusban indul, és az ilyen bulikezdést nem szeretem - valahogy nem is várom annyira mint pl. a tavalyi nyitónapot Arminnal...
  • Csuhai G
    Igen, ez különös.. rengetegféle stílus, de trance nincs, ami elég nevetséges, látva többek között a tavalyi DJMag szavazást is, ahol a TOP10-ből 6-7 trance dj volt.
  • Lacee
    és nem lesz Thievery Corp sem :((
  • viizo
    Sven még nem hivatalos, de nem baj ha lesz, nagy mágus :)

viszont ez a line-up nekem még mindig nemgyerebe, hogy egy r*hadt trance előadót sem képesek betenni a t. szervezők a line-upba, ez már egyenesen szánalmas.

a BS vendégkönyvében megy is az oltás rendesen oda-vissza, zárójelben jegyzem meg hogy tán nem minden alap nélkül...

teljesen elszigetesedni látszik, a szervezők mindenféle műfajokat bevegyítenek, a legfontosabb elektronikus műfajokat meg hanyagolják...

messze lesz nagyon így a nézőcsúcs...
  • Csuhai G
    Újabb fellépők+ Sven Vath pénteken!
  • Csuhai G
    Teljesen egyetértek veled. De mint írtad, "üzleti szempontból kiváló döntés".. sajnos a szervezőket csak ez érdekli. :(
    Mindenesetre most már eldőlt, hogy megyek Szigetre is, Armint és Fatboy Slim-et semmiképp sem szeretném kihagyni.
  • viizo
    én meg az Armin topikban ki is fejtettem a véleményem...

már msn-en tárgyaljuk páran és szidjuk a szervezőket, elmehetnek a ***-ba, hogy nem a BS-re hozzák le...

üzleti szempontból kétségtelenül kiváló döntés, hisz a zenekedvelő így kétszer is vegye meg a jegyét, az inkább elektronikus BS-re és a jóval inkább alter Szigetre is, de mint magánember mocsokságnak tartom.
  • Csuhai G
    Sziget 09 fellépők

Armin van Buuren
    Placebo
    Prodigy
    Fatboy Slim

és ez még csak az első adag. :) Mi lesz itt, kérem, mi lesz itt.. :)
  • Csuhai G
    Szigeten Armin.. megmondtam. :)
  • GregSB
    Ha nem vetted volna észre egy pöppet sz@rabb a forit, mint két éve, és a külföldi fellépőknek bizony fix gázsiuk van, mégpedig $-ban és €-ban megadva. Gondolom amiatt is a nem kicsi drágulás.
  • lemongrass
    és mi a helyzet hozé pádíjjával? :D
  • prezi

tavaly Ricsiért mentem el... elmaradt!
    Idén benevezek mégegyszer =)
  • Csuhai G
    "mivel a Sziget nagyrészt alter-fesztivál, és a dolgok állása szerint a BS annak az elektronikus párjává növi ki magát."

Ebben teljes mértékben igazad van, de amilyen teltházas heringparty volt tavaly Corstenen, biztos vagyok benne, hogy idén is készülnek valami nagy névvel Szigetre. Esetleg többel is.
  • viizo
    én abban bízom, hogy inkább a BS-ra időzítik: mivel a Sziget nagyrészt alter-fesztivál, és a dolgok állása szerint a BS annak az elektronikus párjává növi ki magát.

Tehát ha vmi top10-es trance dj-t idén is le akarnak hívni, sokkal ésszerűbb lenne a BS-ra hívni...
    Tavaly is még elég sok nagy név került ki az első média-megjelenések után, pl. Observer sem volt meghirdetve először, stb. :)

• Csuhai G
    Remélem igazad lesz, de sajnos általában az a szokás, hogy a legnagyobb neveket dobják ki előre, és aztán a "gyengébbeket". Tehát ha most nem írták ki Above & Beyondot (csak hogy személyes kedvencemet említsem), akkor valószínűleg már nem is fogják. :(
    "Kisebb", "olcsóbb" neveket azért még várhatunk bőven! ;)

(Egyébként van egy olyan érzésem, hogy a trance-szcéna nagyjai igén a Sziget Fesztiválon teszik majd tiszteletüket)
  • lemongrass
    amúgy eléggé lehúzósnak tűnik a történet!!! én elhiszem, h világválság van, meg minden, de bazz, hogy 2 év alatt majd' duplájára emelkedjenek az árak, az azért kicsit több a sokknál!!!

1st Balaton sound jegyek... 2007-ből.... /pff, és hoigy örültem anno ennek a 2-nek!/

ugye nem is volt olyan rég???
  • viizo
    no engem mostmár tényleg semmi nem ment meg a Soundtól, zsebemben a 4 napos bérlet :)

remélem hogy hamarosan újabb adag előadót varázsolnak elő a kalapból, és prezentálnak nekünk - mert mint tudjuk, ez csak egy kis korai hype néhány névvel :)
  • Csuhai G
    OMG, Röyksopp!
    Mindenképp megyek! :)
  • autoszimulator
    jó LU
  • lemongrass
    hat, feltételezem, h a szervezők is annyira élelmesek, h ezeket nem egy napra teszik, de ha mégis, akkor nem mindegy, egy napijegy, vagy egy bérlet...
  • Lacee
    hát pont ez a három amiért simán megéri... :)
  • lemongrass
    elég gyenge line up.

kraftwert, thievery, meg a röyksopp..... ennyi lenne, ami engem érint

remélem sikerül még 1-2 olyan nevet behálózniuk, akikre szívesen elmennék...

az első isteni volt... a tavalyit kihagytam /nem volt motiváció/
  • viizo
    ma veszem meg a hetibérletem rá:)

a tavalyi, hihetetlen nagyra sikerült BS után alap, hogy kihagyhatatlan idén is :)
  • artschiatwork
    3. Heineken Balaton Sound
    Várakozáson felüli sztárkínálat Zamárdiban!

Indulásként kilenc név a világ élvonalából:

- MOBY
    - KRAFTWERK
    - UNDERWORLD
    - THIEVERY CORPORATION
    - RÖYKSOPP
    - ERICK MORILLO
    - CARL COX
    - DAVID GUETTA
    - RICHIE HAWTIN.

Az előrejelzések szerint Magyarország "legfrissebb" fesztiváljára az idei évben is több tízezer vendég érkezik Zamárdi városába július 9-12. között. A Heineken Balaton Sound már két alkalommal bizonyított; a sikeres debütálás után tavaly - a hazai fesztiválszervezés történetében először- már napokkal a kapunyitás előtt elkelt az összes jegy, az ország számos régiójából és külföldről érkező vendégek pedig egy elsőosztályú nyaralás emlékével tértek haza.
    Az idén négynaposra bővített eseményen a szervezők semmit sem bíznak a véletlenre. A márciusban nyilvánosságra hozott - még korántsem teljes! - program sokszínű és világsztárokban gazdag ajánlattal kényezteti az újabb felejthetetlen Balaton Sound-nyárról álmodzó rajongókat.

A Heineken Nagyszínpad világsztárjai között köszönthetjük az évtized legfontosabb popzenészének tartott MOBY-t, az elektronikus zene alapítójaként bejegyzett KRAFTWERK zenekart, valamint a Trainspotting-soundtrackel világhírűvé vált birt UNDERWORLD-öt. Ugyancsak nagyszínpados koncerttel lep meg minket, a 2005-ös emlékezetes VOLT-koncert után visszatérő, washingtoni THIEVERY CORPORATION, és igazi szenzációként a Balaton Sound-on lép fel először magyar közönség előtt, a négy év után új albummal jelentkező RÖYKSOPP.

A nagyszínpad és számos kisebb programhelyszín mellett az idei évben és működik a vízparti T-Mobil Terasz, ahol a nap 24 órájában több műfajban világsztárok és látványos produkciók váltják egymást, egyéb finomságokkal keverve. A megnövelt méretű, közel 10000 vendég befogadására alkalmas Samsung Mobil Arénában pedig idén is a világ legfontosabb Dj-i adják át egymásnak a helyet a keverőpultnál. Az eddigi hírek szerint biztosra vehető, hogy itt lesz ERICK MORILLO mellett, a technó ikonikus alakja, CARL COX, visszatér a tavalyi nagy kedvenc, DAVID GUETTA és a 2008-ban ezrek által várt fellépéslt pótolja RICHIE HAWTIN.

A Heineken Balaton Sound fesztiválra kedvezményes, elővételi áron június 12-ig kaphatók jegyek országszerte. A kijelölt irodákban üdülési csekket, Cadhoc utalványt és Sodexo Kultúra, valamint Accor utalványt is elfogadnak. Belépőjegy futárral is rendelhető a honlapon. (Részletek a www.balatonsound.hu oldalon).

sziget hírlevél
  • Csuhai G
    Daft Punk biztos, hogy nem lesz. Idén nem vállalnak fellépést, mert studióznak, 2010-ben pedig indul a turné! :] (legalábbis több helyről is ezt hallottam)
  • Reyes
    Olyanokat hallottam, hogy idén Eric Morillo, és Daft Punk is lesz. Valaki tud esetleg valami biztosabb infot, vagy mikorra várható a line-up?
  • Narcotic Syntax

fatboy slim-et röviden jellemezném:

rápápápápá pápápáááááááá :D
  • prezi
    nagyon kemény volt... kellett a mai nap az after mert nem bírtam volna ki... holnap melo-.-
  • Narcotic Syntax

ááh de visszamennék, csak ennyi..
  • magus
    holyshit