Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama 2
Nos igen, a monotonság. Azért az kicsit kiábrándító, hogy csak versenyezni kell azt semmi más(mondjuk oké, ezért autóverseny), de akkor is. Meg a tuningolás sem olyan mint volt. Most nincsenek festések, meg ilyenek(vagy is én eddig ilyet nem vettem észre).

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Prince23
Mi nem a bugért szídjuk többek közt, hanem a a monotonsága, a játékmenete miatt.
ám gratula h megvetted xd

mama 2
Nem kell a nyomtatód, és nem kell mondani hogy jobban járunk vele mint az NFS-el, mert szerintem rajtad, és Examineeon kívûl nincs itt olyan ember aki megvette volna, és szerintem nem is gondolkodik azon hogy megvegye. Ez a nagy helyzet.
Nekem tetszik, de amennyiért adják annyit nem ér. Majd akkor megveszem ha lecsökken annyira az ára, mint amennyibe most a Most Wanted kerül.

bocs megtaláltam
erieskrisz
egyébként van 1 epson nyomtatom darabokban 20 k a bolti ára valakit nem éredkelel 12 ropiér jobban jár vele mint NFS el <#zavart1><#idiota><#idiota><#banplz>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

kissadamvikt
ez idáig a legszarabb nfs, carbon is jobb 1 fokkal

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

erieskrisz
nekem nem eredetiben van meg és bugal még n sem találkoztam csak aprob hibákal ami minden játékban van viszont azt nem reklámoznám hogy eredetiben megvettem me hülyének fognak nézni<#zavart1><#beka3><#idiota>Need foss sped undorcover ezt a cimet kellet volna a játéknak adni ez jobban illik rá <#eplus2>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

bodesz
nemértem hogy lehet így lejáratni 1 játékot már :S 1re könnyebb lesz minden rész.játszottam vele 90percet és már delete is :S

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

trick daddy
Hy all<#worship> az 1. szintü kocsik közül a bugattin-kivül melyik a jó még gondolkoztam a nissan gt-r-en de alapon elég gyenge a tunning sokat dobrajta v-nem<#szomoru1>?

examinee
Szép az autód! Grat, igényes, nagyon tetszik!

Lenne egy kérdésem.
Sehogysem lehet grafikát beállítani?
Mert nekem autómatán minimálra állítja be ami elég vicces ,tekintve azt,hogy a crysis,a far cry2 és minden mostani game max,beállításokkal max élsímítással,v-sync minden bekapcsolva 1680*1050-es beállításon fut.
Azt meg nem hiszem el,hogy ez neki nem elég ,amúgy gépem fontosab paraméterei.
evga 8800GTS(768,húzott(crysis edition)),intel core quad q6600,4gb ddr2 ram(1066mhz)
examinee
Akkora lámák vagytok, szidjátok a gémet hogy milyen bugos közbe warez szarral nyomjátok. Johogy ilyen bakker a törés miatt. Nekem eredetibe van még és 1 bugot nem csinált még soha.... Inkább magatokat szidjátok ne az ea-t...

kemszi2
szerintem zárható a topik😄
somdav95
A Far Cry 2 sincs 4gb.... Szóval az nem lehet a hiba..

Marci0115
hogylehet hogy nálam normális minden , és soha nem volt még ilyen szar a kocsi? vagy csak szar a gépetek vagy nemértem nekem miért nem csinál ilyet sose

Prince23
Miért veszed meg... legalább ahivatalos sg topikjába ezt a mondatot használjuk😊

lacy86
Akkor te se vagy egy türelmes ember! 😊 Nem hogy inkább magad szenvednéd meg! Ennyire lustának lenni , akkor tényleg miért töltöd le?!

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

Prince23
5 óránál több az...15 inkább.

SLICK
lolbazmeg, 5 órád nincs hogy végigvidd? :|

mama 2
Nincs idõd hogy végigjátszd? LOL, ilyet sem hallottam még. Akkor minek töltötted le?😄

mama 2
Pontosan! Remélem majd jön valami patch vagy valami, mert elég zavaró néha(nem azt mondom hogy játszhatatlan, csak azért néha amikor verseny közepábe vagyok, meg áll. aztán nem tudok hirtelen kapcsolni hogy most mi van, azt neki megyek egy oszlopnak már a vél elõtt😛).
Vagy az is lehet amit ti írtatok, hogy nem teljes verzió még.
De miért ne lenne az? Hisz már a cdgalaxisnál is lehet venni meg minden. Mondjuk az elég furcsa hogy csak 4 giga. Amikor a mostani játékok 5 meg 6 gigánál kezdõdnek.

Hi!

Srácok valaki nem tudna egy savegamet adni? Lehetõleg minél nagyobb %.
Vagy adni egy linket ahonnét le lehetszedni egy savegamet? mert eddig nem találtam sehol. (NIncs idõm hogy végigvigyem de azért egy pár kocsit kiprobálnék és a várost is megnézném...
Prince23
nem, az értékelésem 28%
🤣

Prince23
Na az pontosan h bug. nem töltõdött be minden pályarész... és fogja a gép és a szemed láttára tölti be

8óra alatt 28%?? Én összesen max 3órát nyomtam, és 29%-nál járok

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

mama 2
Nekem eddig nem volt bug, csk olyan, hogy hajtok 300-al, erre meg áll a kép, kék lesz(mint mikor ráfókuszál a kamera egy rendörre csak itt hosszabb ideig), és a szemem láttára, betölt egy emeletes házat, meg egy fát, ami eddig nem volt ott<#wow1>!
Olyan mint Xboxon a GTA IV-nél a pop-up! Miért csinálhatja ezt?

w77d
ezek a dolgok sztem mind azt támasztják alá, hogy nem végleges verzióval van dolgunk. Nagyon várom már, hogy valaki vegyen eggyet és kipróbálja...

Prince23
na ez jó kérdés, de már töröltem. max kipróbálom még a rld. mentést ki másoltam

Ha kikapcsolod az AA-t, akkor sem?! <#fejvakaras>

Prince23
Na gyerekek!
nem tudok tovább haladni a fõszálon (Munka). rálépek, és kidob exe hibával. na ennyi volt. kár volt beleölni azt a 8 órát.
28%-os lett a végösszegnél a játék!

csak így hosszú Ó-val? <#nevetes1>

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

végül is ez a te korosztályodnak lett csinálva. írták már itt elõttem is hogy a 13éveseknek bizosan be fog jönni, mert õk nem ismerik a régi nfseket és nincs viszonyítási alapuk.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Nekem is tetszik eddig. Közepes értékelést eléri. Csak a bugokra figyelhettek volna. Ennyit egyik részben sem láttam. Pl megyek a sztrádán és egy autó vízszintesen felrepül kb 5 méterre majd vissza. Jó jó, nem vészes, csak vicces. Akkor képhibák fordulnak elõ. Nem okolható a V-Sync kikapcsolására, mivel az csak az fps felsõ értékét igazítja a monitor frissítési frekvenciájához. Egy rosszul megírt játéknál videomemória-elfolyáshoz vezethet a V-Sync. És ez az engine nem igazán szuperál. Látszik, hogy a Pro Street engine-jét buzulták meg (pedig már a PS-ben is röcögött néha). Nagyon CPU limitált a játék, nagyon függ tõle. Nekem 1 magosom van, de nem így kéne lennie (4000+ tunnigolva).

Na mindegy, nem okoskodom. Én élvezem a jáékot, persze kis adagokban.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Rage47
ezt a game-t ki kell próbálnom, ha ennyire jó lett<#idiota>
Az másnál is le szokott fagyni! Kapcsold ki az AA-t és utána (állítólag) jó lesz! <#vigyor>

Prince23
na valóban... rájöttem, h csak akkor fagy ki, ha elindítok egy kötelezõ küldetést (Munka)... mindig elindítom, és lefagy. akkor remélem nem a driver miartt van ez. vagy igen?
már megkrekkeltem rld-vel is, d eugyanaz, viszont rld crackel jobban megy, simán

Jó ez,kinyomtatom a képet ez lesz a borítója ,mert már elkövetem azt a hibát hogy ki írtam dvd-re, kéri a haver kölcsön majd ezt adom neki..

mama 2
Én is kipróbáltam, és nekem NAGYON tetszik. Lehet megkövezni, de én arra szavaztam itt felül, hogy "Szuper, ennél jobb nem is lehetne."
Komolyan, még a kedvenc NFS részemet(Most Wanted) is lekörözi😄.

Nem hiszem, nálam is a 180.48-as driver van fent és nincs semmi fagyogatás. <#fejvakaras>

Egyébként a progiban igen csak alulmaradnak az AMD procik, KATT! <#zavart1>

The Protector
Hát ebben a részben elég bonyolult lett a tunin😞és nagyon drágák a külsõ alkatrészek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

atila4
nincs fenn a photoshop ezért csak ilyent tudtam csinálni<#buck>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Prince23
Mér van az, h ma állandóan fagyogat a játék? már ma 3x fagyott le. vajon az ûj vga driver miatt?

Jeee király vagy,erre gondoltam tökéletes..<#taps>

atila4
DVD Borító <#idiota>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

DJ Skyline
mindenképp írj, mert ha az is szar, akkor egyértelmû mi a helyzet. ha az kiválóan mûködik akkor meg a másolttal van valami. de még mindíg ott vannak a különbözõ lapok által írt értékelések (IGN pl), nem tartom valószínûnek hogy másolttal tolták volna.

Én ma vettem meg ezt a 12. NFS részt a több napos negatív kritika ellenére (gyerekkorom óta gyûjtöm az egész sorozatot) Budapesten az 576 üzletében PC-re. Holnap megyek haza kipróbálni, kíváncsi vagyok ez is bugos e annyira, mint az általatok próbált warez verzió. Majd irok, üdv.

Dark Angel 666
az nem egy csatornafedél ? arra hasonlít 😄

atila4
nekem a kerekek tetszenek <#idiota>

Ez jó lenne DVD borítónak itt az új NFS..

De kemény ahogy ül a faszi de jót nevetem..