7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#5067 Igen sajnos röpködnek össze-vissza, gyorsak, nem lehet őket legyőzni. -
#5066 Nekem is van eredeti MW-m, az még tetszett annyira hogy megvegyem...az online helyzet tényleg szomorú. :( -
#5065 Ta ma már meg is vetted a gémet? A többiek meg mind letöltik.
Én egy eredeti Most Wanted-el büszkélkedhetek. Amivel nem játszok a neten, mert sok a csaló. -
#5064 ESC, autók és ott...ha elérhetővé válik. -
#5063 Sokkal rosszabb a gépigénye a PS-nél...nem tudom hogy csinálták, de ilyen külsővel-belsővel 2x ennyi FPS lenne a reális...de legalább 1,5x ennyi. -
#5062 Ultrabrutál jó ez a szögletes kerék a markolón. Muhahaha -
Pate #5061 minimumon se menne ? (a CoD 4 ,Pro Street mediumon elmegy) -
S8DJ #5060 a kocsira body kitet hogy lehet venni? -
#5059 Van pedig, rosszul tudod! Integrált dolgokat gyárt! :) -
S8DJ #5058 hát az Intel "nem" videókártya :/ -
#5057 A garázsban nem néz ki rosszul a game, menet közben már rosszabb a helyzet...az autók pedig elvileg feketék, de a metál miatt szürkésnek tűnnek... :) -
#5056 VGA miatt felejtős...:( -
Pate #5055 ezen menne ?
CPU intel T5550 (2x1,83Ghz)
integrált Intel X3100 (358MB)
2GB RAM
-
zsotee #5054 A clone verzió csak néhány(felesleges..) nyelvvel kevesebbet tartalmaz, mint a másik release, ennyi. Nem béta, és semmivel sem lehet rondább a garafja mint a másik. -
Sponnyabob #5053 Sziasztok! Bocs hogy kérdem de van magyarosítás a játékhoz mert nekem angolul van meg és szeretném magyarul is játszani. Köszi -
#5052 TNFS / TNFS SE,NFS V Porsche Unleashed,NFS Underground -
#5051 Fú, micsoda szépen néz ki az ezüst szinű Mustang a menüben. A játék is nagyon szép. Az a Skyline kép szerintem is csak Béta változatból való.
A Clone verzió az Béta változat, azért olyan ronda? -
#5050 Szavaztam. Kedvenceim : Underground 2, Most Wanted, Carbon, meg ami nem fért bele a szavazásba Hot Pursuit 2 -
#5049 Dettó :) -
#5048 Új gép is kellene...:( -
#5047 -
at16 #5046 még mindíg olyan a játék hogy ha 800*600 felbontásban vagy ugyan ugy szaggat mintha 1280*1024be lennél?
rld crack-el is ilyen optimalizálatlan kaki? -
#5045 lol -
misiizsai #5044 sziasztok
hol tudom megnézni hogy hány % állok -
#5043 szerintem nem! -
#5042 take a try -
#5041 De jó még 1 EXE hiba! -
#5040 Kérdés, h menne e neki lowon? -
#5039 Havernak nagyon kéne a gáma.
- ati radeon 9600 pro 128 mb eam, shader 2.0
- 512 mb ram -
#5038 Aj de jó ,hogy elkötöm a McLaren-t erre EXE hiba és kidob -
#5037 -
TomDantes #5036 Akkor mehetnék az ELTE-re csak nem vettek fel...pedig ezek szerint oda való lennék -
#5035 Csak mert mi szoktuk mondogatni a haverokkal, h ez meg az köccsööög és tulajdonképpen mindenki köccsöööög! -
TomDantes #5034 Még véletlenül se. Bár lehet lennék...na mindegy. Miért? -
grimm13 #5033 hello mindenki az lenne a kérdésem hogy lehet a játékban valahogy váltogatni a zenéket és hogy hol vannak a játék mappájában a zenék ? -
#5032 Nem vagy te véletlenül ELTE-s? -
#5031 Volt valakinek ennél gyorsabban teljesített versenye? :D Valami über Porsche ellen volt battle, nem sok esélyem volt ellene. A game úgy a 10. restart után mit tesz?! - kezdéskor Porsche satufék és megáll...így lett ez.
Karrier befejezve.
De szerettem...:)
Jelenlegi gép...:)))
"Hullaszállító" színvilág for teh winnn! -
#5030 Teljes mértékben egyetértek, de hát ez van!
Engem különösebben nem érdekel/zavar!
Nekem végülis tetszik a játék, bár sajnos nem olyan lett, amilyent beharangoztak...
Erről a Leszólásról meg csak annyit, h ez olyan mint ami alulra van írva, hogy ilyen meg olyan gépem...Igaz vagy nem igaz?...Gazdag Apucim lenne, akkor nekem is lehetne...Felőlem kötekedős-leszólós téma lezárva... -
TomDantes #5029 Mert aki dicséri az egy köcsög...vagy nem is aki szidja az a köcsög...áh...mindenki köcsög -
#5028 Az a baj, ha bejön valaki egy picit is dicsérni a játékot egyből le van ugatva... állat ez a topic...