7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#441 ah elnéztem a képeket neten, annak 2 izzoja van, és alatta ledlámpája... ugyh én kizárnám az RS5-öt... ami azt illeti, az audit is... -
#440 Szerintem nem talán RS5, hanem az is -
#439 Én Alfa Romeo Viscontira tippelek, a 3db kör lámpa és a középső légbeömlő miatt. Bár nagyon sanszos egy A3-asra is hmm . Igen, jobban megnézve egy A3-as. -
ATi0021 #438 Szerintem is Audi. Talán Audi RS5. -
Bullitt #437 Merci volt PSben úgy emlészem. :D
Amúgy igazi Opel utoljára HP2-ben volt a Speedster, de ezen nem kellcsodálkozni, az Astra nem sportautó, minek tennék akkor bele? -
#436 Undreground 2-ben volt Opel (Vauxhall) az EU-s verzióban! -
#435 Jut eszembe akkor van a GC,így már érthető a 20.-a -
#434 szerintem a3-as pontosabban 4.2 quatro v-mi ronda tunningal
most az leenne jo ha a német auto-márkákra hajaznának
pl:vw-az nfs-ben csak mindig a golf-volt :(
audi-komoly lenne egy a5 vagy s5-ös + amik voltak
mecedes : ami a ps-ben kimaradt :(
bmw :az jo ahogy volt
porsche : az összes model az mw-ota
+ jöhetne az opel márka is :) -
#433 ált demokat dobálnak akkortájt, ugyh elképzelhető :) -
#432 Whichroadtotake.com-on a felvétel dátuma 2008.Aug.20.Lehet akkor lesz a nagy leleplezés? -
#431 pro street után én már csak ugy vok vele, h inkább várok novtol számitva fél évet, csakh vmi jot lássak tőlük... -
Bullitt #430 Találgatok. De az tuti, hogy akkor még nem jön a teljes... -
Szabi1991 #429 vmi forgalom autó :) -
#428 OFF
San Francisco helyett San Fierrot kaptunk, Las Vegas helyett Las Venturast, Los Angeles helyett pedig Los Santost. San Andreas pedig az egész terület elnevezése ami a valóságban egy törésvonal San Francisco környékén. A magyar térképeken Szent András törésvonal néven lehet megtalálni. -
#427 +fav
szarnak néz ki hogy lesz benne fegyver meg ilyenek de majd lesz valami -
#426 decemberben nem adnak ki aaa játékokat, ezt tudhatná az ea forrásod
demókat szintén nem reklámoznak fél évre előre -
#425 Szerintem is valami Audi-féle de nem A4 Q, sem RS4...ezeken oldalt 2 ajtó van a képen lévőn pedig csak egy...:) Kocka lada is lehet végülis... -
#424 Ja pl. San Francisco helyett kaptuk San Andreast a gtasa-ba. -
Bullitt #423 Miami-ra én is erősen gyanakszok, csak az tart vissza, hogy eddig egy NFS-ben sem volt valós város. Arra tippelek, hogy olyasmi lesz mint a GTA-kban szokott lenni, azaz nem Miami lesz, de eléggé hajazni fog rá. Miami vonalat erősíti a whichroadtotake.com-on lévő egyik vidi, amiben az ázsiai csaj telefongálgat meg minden. Az épületek tipikusan Miami-sak a háttérben. :)
Autosclupt biztos marad, bevált az EA szerint (szerintem nem) és remélem azért jócskán továbbfejlesztik.
Amit a trailerben látunk versenyt szerintem a Highway Battle lesz.
A megjelenés biztos nem november lesz, EA-s forrásunk elárulta, hogy még a decemberi megjelenés is kérdéses, nemhogy a novemberi. Valószínűbbnek tartom, hogy valamiféle nagyobb horderejű bemutató lesz, egy demo ha így tetszik.
Törés: nagy kérdés, egy kép bizonyítja, de nem venném készpénznek.
Egyébként broman az Evo mellett egy Audi A4 Quattro van, tuninggal elcsúfítva :D -
Bocs a dupla hszért csak nem linkelte be :S -
#421 -
#420 Ahogy elnéztem a Turbo-Charge Maniacs honlapján a dolgokat elemezgettem pár dolgot amit páran lejjebb is megtettek :)
Amire jutottam (lehet pár nem ujdonság)
-Autosclupt tuning marad (gondolom továbbfejlesztik)
-Forgalom kicsit több autóval
-Helyszín Miami-ra tippelek Ezen a képen fordított irányba a híd a parkváros fele.
-Mivel a Teaserek és a titokzatos honlap leír pár dolgot a megjelenés elvileg Nov. 18.
-Történet: Beépített rendőrök leszünk elvileg ami a névre is utal,és őgylátszik egy bandába kell beépülnük akik gondolom kocsikkal lopkodnak.
-Törésmodell a teaser miatt nem mondható 100%ra de lehet lessz.
-Viszont a hangok maradnak mivel ezek a motorhangok a Pro Streetből lettek kivágva
-És mivel aki sokat játszott NFSel a Most Wanted óta az láthatja a teaser elején a Tipikus Most Wanted-Carbon-os irányításmódot!!!
Ez az én megfigyelésem eddig. De kivi vok nagyon :D -
#419 az egy kocka zsiguli, nem tudtad ? -
#418 Én megmondtam.. az az NFS kiadási hónapja, a Carbon is akkor jelent meg.;) November 2..:) -
#417 Az EVO mellett mi az a másik gép? :)))
-
#416 őőőő. na jó, majd meglátjuk a későbbiekben milyen lesz, most nem mondok még semmit -
Fain ^^ -
#414 Remélem a játék is hasonló színvonalú lesz, nem csak ez a "videó". -
Szabi1991 #413 pff, sry.. csak 1x küldtem :D -
Szabi1991 #412 -
Szabi1991 #411 -
ATi0021 #410 Whichroadtotake.com elemzés. - magyar -
Szabi1991 #409 a videóból lett kivágva a jobb oldali kép... -
#408 Az a kis bizonyíték ugye az "Undercover" játék?
(bocs nem figyeltem):D -
Szabi1991 #407 novemberbe jelentik be... -
High end PC #406 Jó megfigyelés -
#405 ezt eddig tudtuk....de egyébként nem értem....ha ez játék bemutató akkor Novemberben jön meg....ha meg film akkor az mégjobb mert azt megkell szerezni :D
Am. mi is van írva a végére? 2008?2009?Mert már nem emlékszem és lusta vagyok megnézni :D -
RYO21 #404 kis bizonyíték:
forrás: www.nfs-mania.com -
#403 húúú ez durva :D
Filmnek nagyon ott lenne...főleg ha ütné az MW szintet meg az iyleneket :) -
#402 fincsiiiii :)
azé az teccett, ah elszállt a kocsi :D