7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#481 100% arcade, kár minden ellenállás :D
de tényleg, semmi szim vonás nincs benne sztem, talán a driftben valamennyi, de az s kevéske :) -
#480 Grid olyan arcade fos mint a huzat :D -
#479 Azért minden segítséget kikapcsolva nem tudom hogy játszod billentyüzetről, akkor már kormány és pedál kell...szóval nem kőkemény arcade semmiképp...:) -
#478 a városi verseny bejön a többi x-ar és kevés car -
#477 nekem nemteccik -
#476 a grid egy kőkemény árkád játék, de mind1.
vagy árkád, vagy szim.
kettő együtt elég nehéz lenne. -
#475 Na ja a Grid egyszerre szimulátor és arcade egyben, de főleg szimu, hiszen a knyarokat óvatósan kell bevenni, nem vehetem be 270-el pl. -
#474 A GRID-et nehezen szoríthatja meg...ha nem is ugyanaz élményben... -
#473 De kizártnak vélem, azt hogy a nfsu leigázza mondjuk a me-t vagy x játékot :D
úgy se lesz az év játéka, előre szólok:D -
#472 Igy van -
#471 Ez viszont már korrekt. (az egyik legjobb, vagy jobbik esetben az év játéka) -
#470 az autos gamek-be már 2-fajta van a szimulátor,és az arcade-tuningolos
a szimulátorosakat nem évente dobják ki de viszont jobban kidolgozottabb mint a másik széria és belsönézetböll is jobb mivel látjuk az auto belsejét :) a vezetés élmény is érezhetöbb pl:X-box:pgr4 v ps3:gt5
Az arcade jelegüek pl:nfs v ,Mc a többfajta kocsik együttes versenyzése,PL: izom vs japán verdák de viszont elvész itt az élethü vezetés élmény,pl a kanyarokat nagyobb sebeséggel is bevehetö mint a szimulátorokban és ezekben 1 lamborghini-is versenyezhet 1 nissan 350z-vel mert ott van TUNNING .
Szoval mind a kettö autos játéknak felel-meg,DE ha tényleg anyira jo game lesz az uj nfs akkor szerintem az egyik legjobb játéknak fogják nevezni ,nem a legjobb autos játéknak. -
#469 De ha ez se jön össze nekik szerintem,akkor tényleg lerakják az asztalra az Underground 3at :D legalábbis ln a helyükben ezt tenném :) -
#468 Nem biztos.... Mivel az Undergroundok óta az EA nem tudott nagyont ütni az emberek szívébe az NFS-el lehet hogy most sikerül. Az Undergroundok azért ütöttek nagyot mert az EA megfogott egy olyan stílusát az autós világnak amit a játékgyártók akkor nem nagyon fogtak meg.Vagy akik megfogták félbehagyták lásd Street Legal.Ugyebár az EA ötvözte a Most Wanted meg a CArbonban a régi NFS-eket 3-4 és az Undergroundot de ez már nem jött össze nekik.A Pro Street meg valahol a gyökerekhez ment vissza ugye hogy pálya versenyzés...De most ha egy pontosan filmbeli szereplőként kell játszanunk,tuningolni úgy mint az Undergroundba,közbe izgalmas küldetéseken vezetve.Lehet hogy az EA megint eltalálja azt a pontot.Mert ki ne akart volna már valami mozihős helyében lenni :P Én bízok a legjobbakban ha már 3 részr elcse**tek. -
#467 Az nfs alapból nem lehet minden idők legjobb autós játékának kinyilvánitva... hisz nem szimulátor! -
#466 :_DSA:D?AS:?AF__ASFASF:?D
Az EA mindig próbál vmi nagyot újítani. Valljuk be ez az elmúlt 5 évben nem ment. Sztem ez a GTA, Cobra 11 meg Halálos iramban keverék is nagyot fog bukni.
Betojok ha pont most váltaná meg a világot az EA és tényleg egy normális gamet adna ki. Mondjuk ezek az új részek már régen nem NFS névhez méltóak.. -
#465 sztem meg nem -
#464 pff... -
mikiking #463 Szerintem minden idők legjobb autós játéka lesz -
#462 hát ez naon (UNDERCOVER ) -
ATi0021 #461 Ha minden igaz akkor mostmár teljesen biztos, hogy a játék trailerét láttuk. Ki került a GameTrailersre is mint Debut Teaser.
LINK: NFS Undercover - GameTrailers.com
És az IMDB-n is kint van: NFS Undercover - IMDB.com
Azért érdekes, hogy ahány oldal annyi féle megjelenési dátum van. Az IMDB-n a megjelenésre dec. 1-et, Gametrailersen nov. 18-at, IGN-XBOX nov. 17-et, IGN PC-re ír dec. 31-et és nov. 1-et is. -
#460 akkor ezek szerint lesz rs5-ös (van isten ) -
#459 Éles szemü emberekkel van dolgunk, párat nem szúrtam ki...:) -
Szabi1991 #458 -
#457 bazd...én nem mondtam hogy hivatalos...csak kérdeztem...és amúgy is tudom hogy nem hivatalos mivel még maga jtáké sincsk onkrétabban bejelentve...ehh fárasztóak vagytok ti sg-sek...mert ti oylan okos vagytok hogy töletek függ az egész világ sorsa... -
Szabi1991 #456 ha 1x úgy viselkedsz... -
#455 én is tudom hogy nem végleges :D
és ne lámázz le thx. -
#454 sztem ezek csak azok amik a videókban is láthatók voltak...
vkinek nagyon jó szeme van -
Szabi1991 #453 a videó alapján....... nem végleges -
#452 Autólista? :S (ha az akkor eléggé szerény :S) -
#451 wtf !!! az nfs-nél nemlehet tudni . -
#450 de alap 700 Le a geme-ben + az ár nemszámit (anyira )
+ erre még tuning akko durván is 1100 Le Teccikérteni:) -
#449 Biztos vagyok benne már, hogy A3-as, csak a seggét tolták ki az autosculpt-tal. Az orrán a légbeömlő is stimmel, csak 3 részre szedték.
trick daddy: ez egy játék, itt ilyet is lehet :D Nincs az a vadbarom, aki egy többmillás sárga autó alá, lila neont tenne :) -
#448 lehet hogy a lámpát is lehet cserélni mint anno az u2-ben elölsö/hátso -
#447 Már a mostani SL Black Series is jobb mint az SLR, és olcsóbb is...^^ -
#446 A5 a legjobban hasonlító eddig, bár a lámpa nem teljesen, 3 izzó nincs az igazin a guglis képek alapján... :) A noverber 18-ról annyit hogy a megjelenés lehet a legnagyobb valószínüséggel (eddigi megjelenések...), most járnak 2 évnél, hármat nem vállalnak be biztos, vagyis inkább a kiadó nem mert pénz kell...aug20 pedig a már említett GC, nagyot néznék ha villantanának egy jó demót...^^ Valaki beszélt filmről, szerintem nem lesz itt semmiféle NFS film, mozis átvezetők max., mint régen a MW-ben. -
#445 http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.autospies.com/images/users/SUPREMEPIZZA/7192007182816.jpg&imgrefurl=http://www.autospies.com/news/New-700HP-Mercedes-Super-Car-18308/&h=315&w=565&sz=56&hl=hu&start=3&tbnid=zF0AIsMfOv00nM:&tbnh=75&tbnw=134&prev=/images%3Fq%3Dmercedes%2Bsupercar%26gbv%3D2%26hl%3Dhu
Kicsit hosszu . 700Le mercedes na ez tuti lenne és 1000-szer szebb mint az slr-Mclaren. -
#444 vagy az is lehet hogy v-mi concept car
1: nincs olyan izetlen vadbarom, aki ilyen felniket rakna audira (mivel a felni többet ér, mitn a kocsi maga)
azé kocsi ára is jovolna -
ATi0021 #443 Azért én nem vagyok ebben annyira biztos. Lehet akár A5 vagy S5 is. -
#442 hmmm... megnéztem jobban ezeket a képeket:
1: nincs olyan izetlen vadbarom, aki ilyen felniket rakna audira (mivel a felni többet ér, mitn a kocsi maga)
2: 3 izzo: ez inkább japán jellegre utal
3: snassz kasztni... v az audit akarja vele lejáratni az EA (márha tényleg audi), v tényleg nem az
és van mire alapoznom a megállapitásom :P
de előbb megnézném a kocsi hátulját, abbol több derül ki :P