7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
mikiking #601 ugy ahgoy van egy rakás szar.... nfs undeground ,és esetleg underground 2 a best -
#600 Mért neked mi nem tetcik bene? -
#599 Carbon?jó?
Az egy vicc!Az egy nagy SZ-A-R! -
#598 Szar a Carbon?Anak legaláb jó a grafikája!A pro strett nekem se jönbe aszt téleg ellbaszták de a Carbon jó!Majd eszt is kiprobálom de ez már ugysem mai játék de kitugya 1probát megér. -
#597 égre talán egy ó nfs lessz-nem akkora szar mint a carbon pro strett kettős.pfúj. -
Bullitt #596 Arra nem kell számítani. Már látom, hogy ez MostWanted lesz, filmes átvezetőkkel (mint a MW-ben) és ugyanolyan színvilággal. -
#595 nálam az se baj ha nem lesz -
#594 remélem nem lesz akkora az elmósódás mint a carbon-ban,mert a képekből ez jön le.Tuti a pro street engine-jet hazsnálja. -
#593 Csak legyen benne belső nézet:D -
#592 hát most wanted-es stilus-a van a sztori pedig halálos iram ha kijön akko brian lesz a nick-em XD és eclipse-l kezdek -
#591 Ez játék ha jobban megnézed:D
Vagy csak Phootshop:D -
mikiking #590 a legfelső kép az olyan élethü..sztem a filmes jelenetbőlvan,a többi az minta most wanted ,vagy carbon kinézetüü lenne :S -
#589 Akkor az össze kép,hogy átlátható legyen:D
-
#588 Szuperek a képek és örülök,hogy ez is menni fog gépemen:D -
#587 Zseniális hozzáazólás volt,én is ezt akartam írni! -
ATi0021 #586 November 21-én már tudod tölteni innen. :D -
#585 hello
majd novemberben gyere vissza ugyanezzel a kérdéssel. akkor majd átleszel irányítva a még nem létező off/spam/warez topikba, vagy kapsz arcba egy no warez kommentet valakitől -
#584 Hello honét tudnám letölteni a játékot? -
Szabi1991 #583 8xos élrecézés xD -
#582 mi a baj vele, szerintem nem rossz -
Szabi1991 #581 ehh... remélem ez is Ps2-es kép...
-
ATi0021 #580 Az NFSUnlimitedes képek nem lettek jók sajnos.
Íme a link:NFSUnlimited.com - NFSUC képek -
ATi0021 #579 Az NFSUnlimiteden új infók jelentek meg:
- A játék küldetés alapú lesz.
- A játékos karaktere egy titkos rendőr akinek a feladata, hogy versenyezzen és így bizonyítva rátermettségét. A fő feladatunk, hogy beépüljünk egy nemzetközi bűnöző csoportba.
- A játék sok hollywoodi stílusú videót fog tartalmazni.
És íme néhány kép az NFSUnlimited.netről:
További képek egy német oldalról:
Bocsi hogy ilyen hosszú lett a post.
-
#578 Miért te nem???De tök fura,hogy ugyanarra gondoltunk,ugyanakkor:D -
Szabi1991 #577 remélem Ps2-s képek... -
underclass hero #576 Legyen tiéd a dicsőség, mert te legalább helyesen írtad le!;) -
#575 -
#574 Első képek! -
underclass hero #573 első képek -
Szabi1991 #572
#570 : minden vágyam.. -
#571 a pró sztrít tápikban is hogy harcolt érte -
#570 célzások nélkül felveted a dolgot :D tudjuk hogy te akarsz az lenni -
#569 NFS Pro Street : Krystal Forscutt, Sayoko Ohashi
NFS Carbon : Emmanuelle Vaugier
NFS MW : Josie Maran
NFSU : Amy Walz, Cindy Johnson
NFSU2 : Brooke Burke, Kelly Brook
Ezek előtt tudtommal nem volt. -
#568 -
#567 Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani NEED FOR SPEED sorozatban lévő lényok nevét?
Sehol sem találok róluk infot :(
Üdv:Kabel15 -
#566 Szvsz érdemes még várni házigazdával... Annyira nagy topikrongálás nem volt még. -
#565 "(tapasztalat, NFS:PS házigazdája vagyok.. még most is kell hetente törölni 1-2 hsz-t..)"
nálam mindig rend van! kislányhangon dicsekedik :D -
#564 akkor 500 -
Szabi1991 #563 # A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
és ismerve az "NFS társadalmat" elég nagy off/warez áradat lesz...
(tapasztalat, NFS:PS házigazdája vagyok.. még most is kell hetente törölni 1-2 hsz-t..) -
#562 nem 300+ os tápigba lehet házigazdának lenni?