7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#641 szóval ez olyan lesz mint a Fast and Furious első része :D ott is beépített zsaru a főszereplő :D -
ATi0021 #640 Undercover - interjú -
könyörgöm csak 1 pontot kapj még :D -
Djemba #638 -
#637 remélem meg SM4et -
Djemba #636 Dx10 fog használni? -
#635 igen -
#634 Legalább érzékelteti a Most wantedes stilut Hp2 után a második legjobb sorozat a nfs-nek, sztem -
#633 "Az Undercover visszatér a gyökerekhez, ismét lélegzetelállító üldözésekre és a legszebb kocsikra számíthatunk. Fantasztikus versenyek várnak majd ránk Tri-City legkülönfélébb területein, hogy bebizonyítsuk, mi vagyunk a legjobb utcai versenyző a környéken."
ezeket hányszor hallottuk már az előző részeknél is :) -
#632 Levan maradva ez a gamekapocs? -
#631 ...
csak h url-ben legyen -
#630 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1205871047&no=616 -
#629 teaser trailer, új -
#628 Te voltál versenypályán? :O -
ATi0021 #627 Végre megint van új videó. Elég érdekes. Asszem ezzel most kezdetét veszi a híres EA marketing és hétről-hétre újabb és újabb dolgok jönnek majd.
Már az első teasterben is érdekes volt az autó felborulása, amiről azt hittem csak videóba lesz, de a mostani videó azt hiszem ezt cáfolja.
-
#626 de sztem nem ült bele 1 autóba és ment 2 kört valami verseny pályán... -
#625 vagy csak szimplán nem szimulátort akartak készíteni, más a célközönség, ezzel együtt az igények. -
#624 Akkor a fejlesztők szart se tudnak az autókról, pedig ők is tudnak vezetni. :S -
#623 tudom :) te voltál csak én linkbe raktam a lusta kedvű embereknek -
#622 semmi baj
( akkor is én voltam az elsö)XD -
#621 hát én még mindig azt mondom hogy a grid szar pedig full grafon nyomtam de a fizikája ritka szar... mindenhol kritizálják a nagyok a kicsik egyaránt... neked me azért jó a fizikája mert idáig csak NFSel jáccottál... (carbon, mostwanted és társai) vagy ennyire nem ültél még valóságban igazi autóban :D -
#620 ok -
#619 Ez nem trailer hanem teaser,valószínüleg huszadikán kapunk trailert (ami a teasernek a hosszabik változata) -
mikiking #618 hát nagyon igazad van.... aki azt mondja hogy Grid szar..sztem az nem látta full grafon,és az egy valami 5 éves uhilák pulya, mert nehéz cseppet irányitani,hát már nem jácca.... omg -
#617 Na ne mond...
Sztema nfs ps és a grid ég és föld -
#616 Trailer!
(csak hogy pofásan nézzen ki) -
#615 annak a messze a legszarabb... -
#614 Grid! -
ntex #613 Hát ha nem is annyira jó de a sorozatban tényleg a Pro Street-ben van a legjobb fizika, szerintem hasonlít az NFS4 ben lévőre (autók viselkedése).
A tuning része tényleg nem nagy szám volt : annyiról szólt hogy kiválasztottál egy body kitet az autóra és minden csúszkát felhúztál maxra (kénytelen voltál a legjobb aerodinamika miatt.) és ennyi. a tuning részében csalódtam egyfajta leegyszerűsített autosculpt volt megfejelve egy szélcsatornával ami nem volt akkora durranás mint amire számítottak az emberek. -
#612 http://www.gametrailers.com/player/38390.html
uj undercover vidi álitolag nov 18. a megjelenés -
#611 -
#610 egy nyelvtan könyvet is szerezz be mellé... -
#609 "legjobb" -
Szabi1991 #608 a fizikája azért messze az eddigi legjobb... -
#607 meg ugy szar az egész, ahogy van c. történet... -
Szabi1991 #606 a pró sztrit sztem jó, csak a története nem túl izgi... meg nagyon kevés és gagyi tuning van... -
#605 Carbon a lehető legszarabb rész.na jó a pro shit szarabb. -
#604 Köszönöm a válaszokokat akkor meg szerzem eszt a játékot ha enyien jó véleményel vagytokrolla -
Bullitt #603 Sikerült elkúrnom a postot. Szóval az "Underground 2 szebb volt?" mondatban a ? jel helyett ! jel lenne. -
Bullitt #602 Grafika? Underground 2 szebb volt? Az autók maguktól világítanak a sötétben, még matt festéssel is? Na ne röhögtessenek már! LOL