7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#681 Köszönjük szépen!
Nagyon jó lesz:D -
ATi0021 #680 Új infók, képek, videó, térkép stb - magyarul a TCM-en
Ez eredeti angol nyelvű szöveg pedig itt: NFSUNLIMITED -
#679 :) -
Bullitt #678 Nyilvánvaló, hogy a 3 város 3 különböző környezetű lesz, vagy más lesz a színvilág, illetve a feeling ahogyan behajtasz a három egyikébe... Feltehetőleg Palm Harbor lesz a Miami féle, amit már ltáhattunk a whichroadtotake.com videók egyikében, amikor MaggieQ beszél. -
#677 kb olyan lesz mint a San Andreasba, lesznek kis területek a nagyobb városok között és kész. -
ntex #676 Azért a bebarangolás kicsit túlzó kifejezés, mindössze kb. az autópályán fogsz tudni menni, és nem hinném hogy valós méretekkel lesz minden lemodellezve mert akkor bizony floridából washingtonba nem 5 perc lesz átmenni (meg nem is egy óra)... -
#675 sztem ugy lesz hogy csak az a három város lesz + az autópálya ami összeköti őket .És lehet, ugy szerzed meg a városokat mint az U2-ben a negyedeket vagy mik voltak azok. -
ATi0021 #674 Feltehetően ez a 2 napos út nem lesz benne. Azért az sok lenne. Nem? De az hogy kicsit közelebb hozzák a városokat némi autópálya és vidéki táj stb már hihető. Amúgy a GoogleMapson rengeteg a nemzeti park, tó, folyó, golfpálya ami jó lenne a játékba is. Már a Most Wantedben is volt amolyan park és golfpálya. Szerintem nem kizárt itt sem. Amúgy újabb bizonyítékot találtam rá, hogy a 3 város elmélet igaz lehet és Tri-City olyasmi lesz mint San Andreas, vagyis amolyan megye.
A legtöbb bizonyítékot Port Crescent jelenti. Először is mivel annó Washingtont emlegettek a játék városának. És ha jól megnézzük a térképet akkor "tiszta véletlen", hogy a város pont Washington államban van. A másik, hogy a whichroadtotake.com-on levő 27-es dosszié videójában elhangzik a következő: "Hey. Yeah, it's all set up. Pier 33 at Port Crescent" Itt is ott a város neve.
Itt van a teljes szöveg linkben:[URL=http://forums.electronicarts.co.uk/need-speed-undercover/328049-road-take.html]whichroadtotake? - ea.co.uk forum[/URL -
#673 akkor floridátol - washington-ig tart a bebarangolás ?? Ez cool -
ATi0021 #672 A második hírben írt 3 város a valóságba is létezik.
Kép: Tri-City - GoogleMaps -
#671 -
ATi0021 #670 Hivatalos EA bejelentés - tcm.mconline.hu
Tri-City Bay Area avagy a HÁROM város vidéke :D -
#669 -.-
MW inkább hasonlít a wipeoutra mint egy autós játékra.. Akár lehetett volna a címe Burnout: Most Wanted is.. Vagy mittomén.. Vagy Wipeout: Road RAge. Vagy akármi. -
Loufee #668 nekem akkor is az underground 2 az, amelyik a legjobban bejön -
#667 "Az MW-t akkor elismertem volna, ha nem needforspeed"
WTF??? mi anti-nfs-es vagy ,vagy mi? -
#666 Az U2 csont ugyan az volt mint az egy, csak teleszarták alkatrészekkel, meg értelmetlen cuccokkal (hifi, meg terepjárók, stb.), és butább lett a fizika..
Az MW-t akkor elismertem volna, ha nem needforspeed, mert feelingje az nagyon van.. Egyik legjobb full-arcade gém.. -
#665 #641 -
#664 én a 4. hight s.-töl kezdtem nfs-ekel game-elni
és az is a régi pc-men volt ami azota rég meghalt .
-
#663 azért jó volt a 3 meg a 4 is. kettő annyira nem jött be bár nyúztam azt is eleget :D a Porsche az tényleg valami über játék a szériában, az első is. a 2 underground annyira nem volt vészes, de akkor már az U2. a többi meg...khm......kb ennyi a véleményem azokról :D -
#662 Sok kis pöcspisztoly itt asziszi az U2 volt az első NFS :D Ez az U2 volt a legjobb rész szövegektől hányni tudnék.. Ez az egész széria a Road&Track féle elős rész óta hanyatlik :DDDDDDD Aztán a porche unleashednél még fellángolt nagyon fényesen, aztán viszlát.. (bár hogy őszinte legyek, nekem az undrground 1 nagyon tetszett, sokat örökölt a PU-tól, és nagyon új dolog volt ez a tuningolás téma..) -
#661 hát én még komolyan se tudnám felrakni -
#660 Nem tudom.. Remélem leesett már az EA-nek, hogy mostanában a "szimulátoros" fizika a trend :D Szal nincs baj azzal, ha arcade, csak kicsit lehessen érezni az autót, meg lehessen pördülni, az RWD mondjuk tolhatná a seggét, ilyesmi.. Sztem a pro street komoly előrlépést (visszalépés az elődökhöz) jelentett a most wanted/carbon fizikához képest..
Amúgy ha valaki unatkozik, poénból rakja fel az elős need for speedet.. Meglepően jól eltalált fizikája van. Ott egy élmény vezetni.. -
#659 nemcsak a két izom auto volt ott hanem még jopáran
Ha pedig maggie q szerepére Eva Mendes-t rakták volna akkor tuti hogy a halálos iram elsö két-részét nézték mikor a sztorin gondolkodtakXD.
mondjuk nem lett volna rossz. -
Szabi1991 #658 a wichroadtotake alapján a karakterünk se rendőr, csak amikor felborítják a kocsiját, úgy kerül a kihalható szobába :p
de mintha ez is ismerős lenne.. szegény Skyline :( -
#657 legyen igazad de Brian akkor már nem volt rendőr, csak elfogta a rendőrség, hogy segítsen -
Szabi1991 #656 * A történet szerint a játékos karaktere egy titkos rendőr, akinek versenyekkel és egyéb feladatokkal kell bizonyítani rátermettségét, hogy sikeresen be tudjon épülni egy nemzetközi bűnöző szervezetbe
- autópályás száguldás, hogy a szivarvágót kivegyék a ferkából...
- amikor a 2 micsu a 2 amcsi verda ellen versenyzett...
* A játék folyamán Maggie Q lesz az egyetlen kapcsolatunk a külvilággal.
- Eva Mendes -.- -
#655 Áhh... az baj -
#654 Sztem + mind a 2-é
a highway batle-t a HI-2 böl szedték tuti, amikor a ferrari-hoz mentek a kikötönél . -
#653 Semmivel sincsenek többen, csak ketté van osztva a csapat -
#652 a carbon az x-ar a PS egy kicsit jobban bejöt .
a carbon történetére is asztmondták hogy jo lesz hogy bandákat kell leverni + lesznek csapattársak és mégis
Igaz ezen a részen 2x anyian dolgoznak mint az elözöeknél (én ugy tudom)
-
#651 Nemigaz, mert az első részben volt még zsaru a csávó és Vin Dieselékhez kellett beépülnie -
Szabi1991 #650 nem... a 2. rész (Halálosabb Iramban) :DD -
#649 nincsenek tul pozitív előítéleteim most se... -
#648 Na csösztök nekem nen jönbe ez a játék inkáb maradok a Carbonál -
#647 Magyarul A Halálos Iramban játékváltozata lesz. -
#646 ( az autók irányítását 430 módon befolyásolhatjuk )
Ez ugyan mit takar ??? -
#645 Az NFSUnlimited.net-nek köszönhetően megérkeztek az első információk a Need for Speed: Undercoverről. A hírek mellé öt új képet is szereztünk!
* A Need for Speed: Undercover rengeteg élőszereplős videót fog tartalmazni
* A játék készítésekor látványos hollywoodi technikákat használtak
* A történet szerint a játékos karaktere egy titkos rendőr, akinek versenyekkel és egyéb feladatokkal kell bizonyítani rátermettségét, hogy sikeresen be tudjon épülni egy nemzetközi bűnöző szervezetbe
* A játék folyamán Maggie Q lesz az egyetlen kapcsolatunk a külvilággal.
* A történet küldetés alapú lesz
ha vótmá bocs! -
#644 xD
1üt jelenik meg a GTA IV-el
jól elleszünk 1 darabig szentem -
mikiking #643 ez marha jonak néz ki.... szvsz -
#642 "- Miért lesz ennyire más ez a játék? Sokak szerint az NFS-nek a versenyzésről kellene szólnia, erre ti most teljesen más irányba mentetek. Nem féltek attól, hogy a hardcore rajongók csalódni fognak az új részben? "
ez a riporter is eddig a föld alatt élt szerintem.