7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
Bullitt #841 Akkor minek veszed meg? Ha nem érdekel, akkor ne játsz vele... XD -
#840 sztem ötletek mindegyik forumozoban voltak mig mielöt látunk volna erröl vidit vagy képet de sajna az ea fejesei dobják össze a dolgot és nem a mi leveleinket olvasák amit tibi-bácsival küldetünk el XD .DE pc-re az nfs-en kivül más autos game-röl nemnaon took ebbe az évben.Szóval érjük be enyivel (vagy csak az elvárásaink nötek ,és azé cikizük ? ). -
High end PC #839 Visszatérhettek volna inkább a Porsche gyökereihez. Csak most pl egy másik márka típusaihoz, egy Ferrari-s rész nagyon megdobná a sorozatot, más kérdés, hogy a Ferrari cég nem nagyon menne bele, ha igen, akkor is csak törésmodell nélkül, és csillagászati összegekért. Pedig bárcsak kijönne egy Need For Speed Ferrari Unleashed (több, mint 60 év modelljeivel). Vagy egy Need For Speed Lamborghini Unleashed (több, mint 45 év modelljeivel). És egy továbbfejlesztett Porsche Unleashed motor dolgozna alatta. Milyen az ötlet? Én fel tudnám pezsdíteni a sorozatot. -
#838 -
High end PC #837 De szar, megnéztem pár videót, bárcsak modhatnám, hogy csalódtam, de igazából nem is vártam többet egy mai NFS-től. Majd miután megvettem novemberben, kipróbálom, játszok pár órát, azt megy a polcra a gyűjteménybe a másik 11 rész mellé, azt majd pár havonta leveszem a polcról újabb 1-2 órára. Többet nem nagyon ér... -
#836 én is már 1 pontos autólistát várnék de jo volna -
High end PC #835 Sziasztok
Le vagyok maradva. Mióta van ennyi új hír az Undercover-ről? Autólista már van? Hivatalos videók?
Üdv. -
#834 arra igazán várhatsz LOL!!! -
#833 Hát ez nagyon szar :( Mindegy majd a Grid 2 -
#832 ja az underground óta mert azelöt mindegyik nfs király volt a magaidejében -
#831 Sztema sorozat legjobb része volt a mw. -
#830 sztem azok is megveszik akiknek jogsi-uk is van -
#829 Egyértelműen azokra mennek rá akik nem tudnk vezetni, mivel ők többen vannak :) pénzről szól minden... -
bgabor #828 Én tényleg azt hittem, hogy a Pro Street-el kezdetét veszi valamiféle minőségi javulás a sorozatban. A PS ennek volt az első képviselője.
Erre itt ez a videó az új részből, ami a sorozat legsötétebb Most Wantedes pillanatait idézi. Kell a francnak ez. -
#827 1 év-be 1x türhető -
#826 Kissé kurva szar -.- -
#825 [URL=http://gamestar.hu/need-for-speed-undercover-kisse-arcade.html]"kissé árkád"[/URL]. a második videóban mégjobban lehet érezni azt hogy karton autóknak megy neki a játékos, vagy a mi autónk olyan mint egy Kamaz :SSS -
#824 htxdelban!:D -
#823 Én meg azt tudom mondani,hogy BAN:D -
#822 lol gyermek vagy te -
#821 AKKOR BASSZAD MEG MÁST NEMTOK ERRE MONDANI! NA CSÁ!!!! -
#820 pontosan így van, igazad van. -
#819 Nem!Lusta vagy de kurvára mert nem vagy hajlandó beírni a goggleba azt,hogy Need for Speed Undrcover!
Na erről ennyit. -
#818 Jóóvan máá na!! Bocs, nem tudtam!!!!:S:( -
#817 Qrva szar lesz. -
#816 Visszamennyé! -
#815 hú de ritka randa ez az 50 és a halál között lévő nő -.- -
#814 kussolJ -
bgabor #813 Szerencsére ide még nincs kiírva a NO WAREZ! baromság. Automatikusan pedig senki sem kap semmiféle büntit azért mert warezról beszél, szóval ne beszéljél hülyeségeket. -
Bullitt #812 Egyrészt hülyeség is, mert kb minden oldalon írják, hogy fejlesztés alatt van, azért pakolunk be lopott ingame vidiket és hasonlókat. Másrészt meg a letöltés szó itt igen erősen tilos (gamer körökben wareznek nevezik) és csúnya büntit kap az, aki szóba hozza... -
#811 Hülyeséget kérdeztél!
1-es!Leülhetsz!-.- -
#810 Sziasztok! Bocs ha hülyeséget kérdek,h azt szeretném kérrdezni,h megjelent-e más ez a gema és ha igen akkor honnan lehet leszedni? -
#809 Nem hiszem, mert most több lány lesz. :P -
Szabi1991 #808 eh... hogy is gondoltam hogy lehet onnan linkelni -.-"
-
Szabi1991 #807 akkor most ő az új nfs lány ? :S
-
Szabi1991 #806 mivel mentél te 2 perces időt ? a rendőr helikopterrel ? -
#805 ha nem ütközöl:D
és ha 420al mész:D -
#804 Egyetértek. -
Szabi1991 #803 köszi, így legalább jól néz FF-ben, aki meg IE-t használ, az megérdemli xD -
#802 Miért olyan itt a házigazda, aki nem ért a javascript, bannerkészítéshez?^^