7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
janihunk #7285 Na dobjuk fel a hangulatot:D
-
basicscale #7284 Sziasztok! Elővettem újra ezt a játékot, régi mentésemmel illetve csináltam egy újat is, mivel nem tudok felcsatlakozni az online részre, azt írja ki, hogy már meg adtam a CD kulcsomat, de nem tudok továbbra sem belépni. Ilyenkor mi a teendő? köszi előre is! -
#7283 Ez most komoly? Elején vagy és pár próbálkozásra nem sikerül valami akkor egyből cheatet kérsz. Hidd el végig lehet vinni nem rég vittem végig harmadjára a játékot. Szóval vagy próbálkozz vagy inkább unistaláld és hagyd a fenébe. -
Tinalove #7282 Sziasztok! Most kezdtem el játszani az Undercover-el még eléggé az elején vagyok, viszont megakadtam. Egy munkát kellene megcsinálnom, valamilyen csomagot vinni vagy csomagért érkezni időre A pontból B pontba, és egyszerűen nem érek be sehogy. Nincs esetleg valamilyen idő megállító cheat vagy valami? Sehol sem találtam hasonlót, már pár napja keresgélek.
Előre is köszi a segítséget! -
#7281 üdv nem tudja valaki miért van az hogy a 18 szinten vagyok és a tab lenyomásával nem inditja el a futamot sem a sprintet se mást ha meg uj profilt cisnalok akkor meg jó nem értem miért:S -
#7280 Sziasztok hány szint van ? 15 nél vok -
#7279 Ez a játék tényleg ilyen "népszerű"? :) -
Szabi1991 #7278 "A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk.... " -
High end PC #7277 De 2008-2009-ben nekem még normálisan ment. -
Bullitt #7276 Igen, mi ezt 2-3 éve tudjuk. Még a BlackBox is letagadná, E3-on legalábbis azt mondták idén. :D -
High end PC #7275 Betettem egy nV karit, és avval is kifagy a patch után, ez a játék egy gigantikus szarkupac -
High end PC #7274 most a Steam-es verziót megvettem, nem tudom ott hogy kell patchelni, gondolom ott magától updatel, talán ott menni fog, kíváncsi vagyok. -
High end PC #7273 akkor a patch nekem valamelyik hardvert nem szereti az új gépemben, és megakad a töltőképernyő minden OP rendszer alatt...
warezt is próbáltam, ott is... -
#7272 Igen. -
High end PC #7271 neked is eredeti magyar (EU) verziós? az a különös, 2009-ben még ment, valamit nem szeret a játék az új gépemen, ha a régin nem volt baja... -
#7270 Megnézem hogy nekem jó e patch-el. Majd írok. -
High end PC #7269 már nem tudok mire gondolni...ez akkora epic fail egy NFS, hogy felteszem a polcra az eredeti magyar verzióm, lewarezolok egy USA verziót, azt megpatchelem azt US patchel, és ha az se megy, tökönbököm magam -
High end PC #7268 újratettem már vagy 10-szer (Win 7 alatt is, Vista alatt is), ameddig original a játék, fut, amint patchelem (a két DLC miatt kellene) megdöglik...pedig 2009-ben még működött a patch! Csak akkor még másik gépem volt.
csak is a DLC-ék miatt (Challenge Series, Boss Car Bundle) miatt kéne a patch, mert az utóbbit meg is vásároltam origin-en 1300 Ft-ért
ha nektek fent van a játék, felhúznátok a patchet, megnézni, nektek is összeomlik-e? -
#7267 Tedd újra a játékot. -
Bullitt #7266 Az Undercover-el alapból rengeteg probléma van. Kifagyásra azt tudnám mondani, hogy patch, de mivel pont attól ilyen, így inkább azt ajánlom ne tedd fel a javítást. :D -
High end PC #7265 pörög a topik -
High end PC #7264 1.0.1.18 patch-tól nektek is kifagy a játék? Mindig a töltőképernyőn hal be. Eredeti jték, hivatalos oldaltól leszedett EU-s patch. -
High end PC #7263 Már látom, uninstall és egyből 1.0.1.18 kell neki.
De könyörgöm...mekkora amatőrök írták ezt a játékot? Erdeti játék, eredeti Vista alatt és legfrisebb driverekkel, és 1.0.1.18 patchelés után (természetesen HUN patch mert a játék is az) a töltőképernyőnél megfagy, most már el se indul a játék. Ez így egy nagy trágya. -
High end PC #7262 Hihetetlen, tök eredeti a játékom, mégse tud feltelepülni a 1.0.18 patch...
mintha már az 1.0.17 se menne fel rendesen, szemvillanás alatt végigfut, és eltűnik a patchelő ablak, az 1.0.18 meg már hibaüzenettel leáll, hogy nem találja az előző verziót, nemigaz... -
manman #7261 Helló. Azt szeretném kérdezni hogy miért ír hibaüzenetet amikor el akarom indítani. Ma vettem és nem tudom mi van. Van valami tipp-etek? -
ifyougenius #7260 thx
-
#7259 patch nélkül is lehet onlinezni, én patchel játszok. -
RYO21 #7258 Crackelt játékkal lehet online játszani? Segít valamit ez az 1.0.1.18 patch? -
#7257 Pénzből biztos nem von le, esetleg zónapontból. -
#7256 sry nincs -
ifyougenius #7255 az a gond hogy amikor széttörsz egy buszmegállót akkor von le a pénzből.
van olyan cheat amitől nem von le pénzt?
-
#7254 Azt is akár,ha van olyan cracked,de most worldel is elvagyok:) Az a bajom hogy miután crackelem 1.0.1.18at,vagy kínai a nyelv és fut a játék,vagy angol/magyar a nyelv de nagyon szaggat és néha errorral kilép:S -
#7253 Szeretnél játszani online?:) -
#7252 Van cracked az 1.0.1.18hoz?:) -
#7251 Nem látszik:) -
#7250 sry a pixelességért. élsimíás 0
-
#7249 Milyen trainer? -
#7248 Hali
Kikőtőnél 48 óra alatt 4 autót kell ellopni. 2 db-ot nem sikerül a rohadék sünök végett. Próbáltam mindenféle trainerrel, de kidob velük a játékból. Valahogy meglehetne oldani hogy lehessen használni? Vagy milyen patchet kellene feltenni? -
#7247 akinek kell még kép az szóljon:D -