Nyílt konzolon dolgozik az Acer
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha te mondod Mr. ész <#csodalk>#csodalk>
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Ez az otlet abban a pillanatban bukott meg, ahogy kigondoltak.
Egy dolog van amit nem értek. Ha nem lesz licenszdij akkor mibõl lesz bevétele az Acernek. A vason, amit mindenki negyedannyiért ad mint amennyiért elõállit? (kivéve Nintendot persze). Szal egyelõre ebben nem értem a rációt de majd kiderül. (vagy nem)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Na ez már normálisabb ötlet, mint a gagyi sony, microsoft féle, húzzúk le az embereket típusú konzolháború, ami a konzolosoknak bármily hihetetlen is, arrafele tendál, mint a PC, csak nekik még nem tûnik fel.
Hát ha sikerül összerakniuk egy olyan konzolt, amin már nextgen játékok kényelmesen futnak, illetve olcsóbb lesz a két nagyágyúnál, akkor lehet hogy beruházok végre egy konzolra <#vigyor2>#vigyor2>
Jah, és jó lenne, ha x264-be kódolt nHD videót is le tudna játszani DVD-rõl <#banplz>#banplz>
Jah, és jó lenne, ha x264-be kódolt nHD videót is le tudna játszani DVD-rõl <#banplz>#banplz>
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
← ElőzőOldal 2 / 2