Kötelező DNS-lenyomat gyerekeknél

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
nem a fogsor a lényeg, így is szokás dns mintát venni
és a vezetõknek szakértõknek/értelmiségieknek kellene lenniük...Nem akkora felelõség, egy ilyen társadalom vezetése, ha emberséges kapcsolat van nép és vezetõ között.Na mind1, szerintem egyszerûen egy önbíráskodó világkép amit te le"festegetsz" ide álltalában.LÁttam, hogy már nem 1x írtad, h állam így meg úgy..meg pár törvény.Szerintem nem alapjába véve az állammal van a baj, hanem az emberekkel és itt vége is a dalnak.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

"Vezetõ a barbároknak kell, a primitív "embereknek". Civilizált embernek szabadság kell, szerzõdés szabadsága, választás szabadsága"

Szerintem meg nagyon tévedsz, mert ez meg paradoxon.Elvárod, hogy védjen az "állam"..minimális törvényekkel?????, de te csinálj azt amit akarsz?Na ne...Szerintem ez rohadtul nem járható út, és az inkább járható, hogy vezetõk és nép kompromisszumot kössön, humánus módon.Ne legyen vezetõ?pfff baz...Szerinted az 3543563463. kis kínai gyereknek milyen tervei vannak?Ha valaki/k nem vezetik õt, nem mutatják a helyes irányt szerinted, a SZUPER GÉNbõl fogja kiszopni, hogy mi a reális és objektív gondolkodás mód?Mi tartozik a pusztuláshoz és mi a teremtéshez?Mi a rossz és a jó?Mi lesz a jövõvel?Pff... 😊 Ez csak a te álmodban létezik meg pár emberében maximum, hogy itt mindenki azt csinál amit akar, homokozó-mókuskerék-labdadobálás-gyúrmasüsü-stb.Ez egy oviban mûködik, de egy komplex társadalomban tuti, hogy nem.Együttmüködés kell nép és vezetõk között, és önzetlen segítõkézség, valamilyen szinten..ez talán elképzelhetõ, x generáció után a mostani társadalmat és az emberi természetet alapul véve.A tiéd...max tökéletes embereknél mûködene, ha azok lennénk, akkor én is ezt javasolnám..de azt, hogy tökéletesek lennénk, azt szerintem, senki sem hiheti..

emberi jogok, kukába velük. miért van az, hogy manapság mindenki gyanús, aki nem halott?

\"The voices are back... Excellent.\"

Az a problémám azzal az alkotmánnyal, hogy az alkotmánysértés minden további nélkül és minden következmény nélkül megvalósítható, így annak az értéke nulla.
Persze ha a hatalom érdeke azt kívánja, akkor nagy elõszeretettel elõveszik.
Palinko
nos Mike kolléga veled ellentétben nem tájékozott, neked még csak annyit, hogy már szinte minden (de valószínûbb hogy minden) európai országban kutyát csakis csippel lehet bevinni. mert kell csipp az útlevélhez alapból. és sokan azt gondolják hogy a csipp az egy adó és akkor valami radarral majd bemérjük a kutyát 😄 ez nem így van bõvebben itt olvashattok róla:
http://www.huskymentes1.extra.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=59
Te olvastad az amcsi alkotmányt? Mert én kb. fejbõl tudom, de ezt amit itt elmondtál nem irja benne. Éppen az a baj, hogy alkotmányellenes majdnem minden amit csinálnak és csináltak. Ha a négerekrõl szoltál... maga Martin Luther King az alkotmányt idézte amikor a jogaikért harcolt, mert ott volt benne minden csak be kellett tartani. Ami a más országok lerohanását illeti, nem is volt mivel, mert az alkotmány csak úgynevezett militia-t (ami önkéntes helyi kimondottan védelmi erõt jelent) és haditengerészetet engedélyez, a jelenlegi amcsi hadsereg valójában alkotmányellenes, a CIA, FBI, NSA, stb.-rõl nem is beszélve.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Az amerikai példád nem nagyon jó. A gyakorlatot nézve pedig semmiképpen sem.
Milyen alkotmány az, ahol a négereket meg lehetett különböztetni, más országokat le lehetett rohanni, stb. úgy, hogy az nem lesz alkotmányellenes? A gyakorlat meg egyenesen katasztrófa.
Egy tervet sem lehet 100% megvalósítani (kivéve ha nagyon egyszerû), de törekedni kell egy ilyen világ kiépítésére és nem pedig az ellenkezõjére. Röviden pl. az amcsi alkotmány... szép, jó (de nem hibátlan) és ahelyett, hogy próbálták volna megvalósítani és idõvel csiszólni javítani, hát mi lett, leszarták elrontották és még úgy elrontva sem tartják be. Milyen az a civilizáció amely visszafelé halad amely roszabbal váltja a jobbat, tökéletes soha nem lesz de erre kell törekedni.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Mike
te meg saját démonjaiddal harcolsz
senki nem mondott ilyet
de te máris belelovallod magadat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
én mikor minõsítgettelek?
ha konzervatív vagy, akkor miért vagy tõke és piac ellenes? mikor pont az lényeg. vagy mit akarsz konzerválni? Kádárt? Esetleg a dzsentri társadalmat?

Ez mind szép, de ilyen gyakorlatot/megvalósítást nem találsz sehol.
Peerszee, hogy Mária országában is (gondolom ezért vagyunk vezetõnk szerint k**va ország...) be kell vezetni, de csak a benszülött lakosságra.
A kisebbségek pozitív diszkriminációjának jegyében familiárisan hiperpigmentáltakra, jordán-pozitívakra, drogosokra, melegekre és mindenkire aki "más" természetesen ez nem vonatkozhat. Mert az bizony már kirekesztés lenne!
Meg olyan chip is kell a bõröm alá, mint amilyen a kutyákban is van már beépített GPS-szel,hogyha terroristák rabolnának el akkor meg tudják határozni, hogy hol vagyok.
A lakásomba pedig minden helyiségbe videokamerát követelek, hogy napi 24 órában megfigyelhessenek, elvégre nincs takargatnivalóm.<#taps>
Tisztában vagyok vele továbbá, hogy ezek az intézkedések szükségszerûek, jogosak és arányosak és csak azért kell bevezetni azokat, hogy 'nekem jobb legyen'.

iSS!

Konzervatív erkölcsös ember vagyok. Legyen ennyi elég neked, ha eddig nem sikerült volna rájönnöd.
A minõsítgetést csak ne hozzad szóba, mert állandóan minõsítgetsz. Bagoly mondja verébnek...
szerintem meg azért, mert így kell nyálmintát venni a DNS vizsgálathoz.

Mike
egyteértek
az állam dolga a keretet adni, és neked kell boldogulni

Mike
nekem ezt nem kell elmagyaráznod

Vezetõ a barbároknak kell, a primitív "embereknek". Civilizált embernek szabadság kell, szerzõdés szabadsága, választás szabadsága. Szabadság, hogy dolgozzon és amit elképzelt megvalósíthassa mesterséges korlátok nélkül. Az állam dolga, hogy biztonsági suelep legyen és, hogy a konfliktusokat a minimális törvények által rendezze, és nem, hogy vezesse az embereket és nem, hogy döntsön helyettük. Mert az mind a primitivizmusba végzõdik csupán azért mert csak a legkisebb közös dologra tudnak koncentrálni és még itt is hibáznak. Saját életönkben millió hibát követünk el, képzeld akkor mennyi hibát követ el az aki nem is ismer, nem tudja az életedet a környezetedet, nem is érdekli mert nem azt értékeli amit te... és te akarod, hogy vezessen, hogy döntsön helyetted? Gondold ezt át mégegyszer. Különben inteligens ember nem is megy vezetõnek, mert az inteligencia nem vállal lehetetlen feladatokat és nem vállal felelõséget arra amire a felelõség nem muszáj, hogy egy helyen legyen. inteligens vezetés az oxymoron.

Mike
osztályharcot azért irtam, mert a komcsik szeretik ezt a szót 😊

Mike
te meg végtelenül ostoba
tudom, ez személyeskedés, bocsáss meg érte

Mike
akkor mi vagy? anarchista?
olvasgass Lenint, biztos tetszene, hasonlóklat írt a nagytõklérõl, mint amit te mondtál

a magytõkének elég nagy a befolyása, de mindent azért nem irányít
másrészt a nagytõke nem vmi gonosz, sátáni dolog

a továbbiakban pedig jó lenne a vita tárgyára koncentrálnál nem pedig a vitapartner minõsítgetésére (ugyanis én attól sem droid, sem - eseteben - rövidnadrág, nem leszek, csak azért mert te rólam ezt mondtad. én a kommunistát nem sértésnek szántam, nálam ez nem szitokszó)

szvsz aki neolibezik az vagy anarchista vagy kommunista
újfent csak ezt kell mondjam
nem töröltem ki egyetlen hozzászólásodat sem, ezt buktad most picit 😊

Sejtem én, hogy kitõl félsz, de most nem rólad van szó.
Komcsi alatt nem tudom, hogy kire gondoltál, de ha valaki nagyon utálja õket, az én vagyok.
A hír mellesleg Angliáról szól, ott meg ugyebár nem komcsik vannak hatalmon (mindketten elitéljük a cikkben leírt módszert).
Ha te azt vitatod, hogy a nagytõke irányítja bábként a hatalmat, akkor nincs mirõl veled tárgyalnom, mert akkor rövidnadrág vagy. A nagytõke mellesleg szerinted egyáltalán nem kapzsi, ugye? LOL! Sõt, mint valami modern Robin Hood csak azért harácsol, hogy ezt majd önzetlenül szétossza. Várj csak rá.
Nekem meg a neolibek nem tetszenek. Akkor most kitörlöd a hozzászólásomat (mint már párszor), vagy még büntit is kapok?
Nem a nagytõke a kapzsi... na de jó nincs értelme a dumának. Mondjuk azt, hogy sajnos nem kapitalizmusban élünk. A kapitalizmus definiciója az lenne, hogy a termelõeszközök magánkézben vannak. A magánkézben levõ tulajdon viszont azt jelenti, hogy 100%-ban rendelkezel vele vagyis úgy használod és arra használod ahogyan akarod és csak egyetlen egy dologra kell odafigyelned, hogy mások vagyonát és életét ez által ne taposd le. És mi van ma? Kapitalizmus, na ne... akkor sajnos nem tudod mi a kapitalizmus, ha akarod tudni olvasd el George Reisman könyvét, vagy Mises, Rothbard legfontosabb mûveit.

Osztályharc? Az meg mi? Ki itt most a komcsi (pontosabban Marxista), osztályokat õ találta ki, osztályokba tartozás kimondottan kocsi filozófia. Kollektivista alapelvel akarod a komcsikat támadni? Ne haragudj de annak nincs értelme. Különben a kapitalisták nem harcolnak a nagytõke ellen, hanem szabadpiacot akarnak (igazit) és akkor minden magátol a helyére jön, a tõke annak a kezébe kerül majd aki a legjobban tudja a fogyasztók és vásárlók igényeit kielégíteni és az aki nem az elveszíti. És nem pedig mint a politikai korporatizmusban ahol státus-társadalomról van szó (látod ennek semmi köze az osztályokhoz mert olyan nem létezik), hanem szerzõdés-társadalom lenne, mert a kapitalizmus errõl szól. Freedom of contracting. Contract society. A szabadság és a kapitalizmus egy szimbiózis, a kettõ egymás nélkül lehetetlen, nincs szabadság mert nincs kapitalizmus és nincs kapitalizmus mert nincs szabadság.

Akitõl érdemes mintát venni, azt egyáltalán minek engedik el?
Egy rakás antiszociális, töbszörösen büntetett, visszaesõ fiatal van, aki lesz*rja a társadalmi normákat. Te csak áldozat lehetsz.
Mike
neharagudj de amikor valaki a kapzsi nagytökével jön
hirdessetek ellenük osztályharcot, közben higyjétek azt, kapitalisták vagytok. engem nem érdekel

másrészrõl kicsit követhetetlen amit irsz, pedig többször is elolvastam

Sõt mindenki mellé rendelni egy-két titkosügynököt kutyával és a szagát gyûjteni légmentesen lezárt üvegekbe... ooops de ilyen már volt ugye.

http://en.wikipedia.org/wiki/BStU

"...At its zenith, the Stasi had records on some 6 million people. It also had an archive of sweat and body odor samples...."

Na, szal komolyra fordítva a szót, kicsit túlzás amit "sajátérdekedben" próbálnak erõlködni.Mert ez csak korlátozás, és a korlátozásnak és az agressziónak az ember nem örül.Ezek mind a pusztulás jegyei...Probáljanak inkább intelligensebb embereket kinevelni az országukban, legyenek elégedett emberek stb stb.Tökéletes úgysem lehet, de ílyen eszközökkel csak növekszik a káosz esélye

Szerintem meg vegyenek a sz*romból mintát, és jól RÁGCSÁLJÁK MEG.Úgy biztos be fognak tudni azonosítani <#mf1>
Nevetséges még az ötlet is...Tul sok kisebbségi komplexussal küzdõ, iskolában mindig leköpték kopasz csíra a vezetõi székekben.Intelligens embereket vezetõknek!%!!!

Willcox-nak igaza van mondom ezt mint kõkemény szabad kapitalista aki a komcsikat nagyon de nagyon nem szereti (mármint a filozófiájukat ha azt filozófiának lehet egyáltalán nevezni). Politikai korporatizmus van amit a pofátlanok kapitalizmusnak neveznek többek között mert a kapitalizmus az igazi ellenségük, a rendszer amelyben senkit és semmit (fõleg nem a pénzt) nem tudnak ellenõrizni. A szocik-komcsik a jóbarátaik sõt ék is azok mert tudják, hogy a nagy és korlátlan állam az amelynek segítségével tudnak élõsködni és hatalmat gyakorolni az egyénen a szabad emberen - központi ellenörzés és kollektivizmus mind, csak egy picit különböznek, de a lényeg ugyanaz.

és a rendõröket felügyelõket ki felügyeli?
Fasiszta köpedékek.

Mike
félreértés ne essék, nem félek a terroristáktól
azonban, komcsikkal nem állok le vitatkozni, sry

Ez kb. olyan, mintha azt mondtad volna, hogy mi van, ha az orvosok közé kerülnek, mert akkor módszeresen félre tudják kezelni az embereket, így azok meg is halhatnak. Egyébként meg a kést nem csak evésnél, hanem gyilkosságnál is lehet használni.
Szerintem rosszul látod a dolgot. Nem terroristáktól kell itt félni, hanem a kapzsi nagytõkétõl. Õk az igazi (gazdasági) terroristák. A hatalmi gépezet ma már csak kiszolgálója a nagytõkének, ez ellen kell küzdeni.
Mike
na igen, de mivan ha a rendõrséghez szivárgonak be terorrista elemek, vagy a rendõrség ellenõrzö egységébe
mindjárt oda az egész nagy felhajtás

A lakosság számához képest a rendõröké elenyészõ. Egyébként minden rendõrségen belül létezik ellenõrzõ feladatot ellátó egység.
Mike
és a rendõrség tagjait ki figyeli majd meg?

Mike
az állatokon tesztelik, hogy aztán az emberen is alkalmazzák

Természetesen nem azzal fognak érvelni (ha mindenki számára kötelezõ lesz), hogy így a bûnesetek könnyebben felderíthetõk, hanem valami mellébeszélõs maszlaggal.
Egyébként én is tiltakozom ellene dacára annak, hogy elismerem, hogy könnyebb lenne a rendõrség munkája.
Tesztelik? Már régen nem tesztelik, hanem használják. Állítólag EU-s elõírás, hogy a kutyák fülében legyen chip. Egyes országokba már csak így lehet kutyával együtt beutazni.
Ez egy totál idóta ötlet, mit csinálnak az egy petéjû ikrekkel? <#rolleyes>

Ez az ügy egész biztos, hogy alapvetõ személyiségi jogokat vagy alkotmányt sértene. Amíg nem követtem el semmit ne kezeljenek bûnözõként!

Ugye tudod azt is, hogy az ellopott/elvesztett okmányokkal vissza lehet élni?
Én egyébként direkt nem titkosan szoktam szavazni.
azért mutatnak a fõoldalon fogsort e cikk reklámjaként, mert a scotland úgy gondolja, hogy a jövõben olyan tipusú bûncselekményekre fognak a mostani fiatalok berendeszkedni, ahol a helyszínen mindig beleharapnak valamibe így nyomot hagyva.
Mike
így is van, akáár a 30-as években, a magyar ember egyenes, vállaja amit mond, ezért nem kell titkos szavazás

Mike
70-es vagy 80-as években volt egy tudós, aki szerint kasztrálni kéne mindenkit, nehogy már csak úgy összevissza szaporodjanak az emberek

ez jutott eszembe a DNS adatokról
mert ugye lassan kész a tekljes géntérkép
ugyanakkor a beültetett chip szerintem jobb, egyrészt érzékelhetõ ki merre mozog, mit csinál

most még az adatgyûjtés korszakát éljük
kérdés mit fog kezdeni az állam a sok összegyûjtött adattal?

Szépen mindenkitõl DNS mintát venni, aztán ha már úgyis nyilván van tartva, akkor meg lehet nézni kiknek van eleve hajlama erre-arra, és azokat eleve folyamatosan megfigyelni. Sõt, akkor lehet a különbözõ betegségekre való hajlamot is vizsgálni, és akár a betegbiztosításnál, akár mondjuk munkavállalásnál figyelembe venni.

Köszöntünk a Szép Új Világban!
Hiába no, Aldous Huxley is angol volt. 😊
Meg George Orwell is.

Ja, egyébként lehetne mindenkire tenni eleve gps-t meg kamerát.

HISZEN AKINEK NINCS TAKARGATNI VALÓJA AZ MIÉRT IS TILTAKOZNA?
(Hangzik majd' minden esetben az elcsépelt érvelés.)

Minden jog fenntartva!

Mike
DNS sok mindenre jó, nem csak azonosításra
ne hidd azt, hogy neked lesz ebbõl igazán elõnyöd, ez csak duma

Mike
jaja, sopkkal egyszerübb lenne egy chip
egyébként állatokon már ezt is tesztelik

Mike
ennek az egésznek egy hiábaja van, amivel régen Sztálin is küzdött: a megfigyelõket ki figyeli meg, és azokat?

Mike
most letesztelik a fiatalokon, aztán jön a teljes populáció
késõbb meg majd kijelülik ki kivel szaporodhat