Kötelező DNS-lenyomat gyerekeknél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Szerintem meg nagyon tévedsz, mert ez meg paradoxon.Elvárod, hogy védjen az "állam"..minimális törvényekkel?????, de te csinálj azt amit akarsz?Na ne...Szerintem ez rohadtul nem járható út, és az inkább járható, hogy vezetõk és nép kompromisszumot kössön, humánus módon.Ne legyen vezetõ?pfff baz...Szerinted az 3543563463. kis kínai gyereknek milyen tervei vannak?Ha valaki/k nem vezetik õt, nem mutatják a helyes irányt szerinted, a SZUPER GÉNbõl fogja kiszopni, hogy mi a reális és objektív gondolkodás mód?Mi tartozik a pusztuláshoz és mi a teremtéshez?Mi a rossz és a jó?Mi lesz a jövõvel?Pff... 😊 Ez csak a te álmodban létezik meg pár emberében maximum, hogy itt mindenki azt csinál amit akar, homokozó-mókuskerék-labdadobálás-gyúrmasüsü-stb.Ez egy oviban mûködik, de egy komplex társadalomban tuti, hogy nem.Együttmüködés kell nép és vezetõk között, és önzetlen segítõkézség, valamilyen szinten..ez talán elképzelhetõ, x generáció után a mostani társadalmat és az emberi természetet alapul véve.A tiéd...max tökéletes embereknél mûködene, ha azok lennénk, akkor én is ezt javasolnám..de azt, hogy tökéletesek lennénk, azt szerintem, senki sem hiheti..
\"The voices are back... Excellent.\"
Persze ha a hatalom érdeke azt kívánja, akkor nagy elõszeretettel elõveszik.
http://www.huskymentes1.extra.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=59
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Milyen alkotmány az, ahol a négereket meg lehetett különböztetni, más országokat le lehetett rohanni, stb. úgy, hogy az nem lesz alkotmányellenes? A gyakorlat meg egyenesen katasztrófa.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
senki nem mondott ilyet
de te máris belelovallod magadat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ha konzervatív vagy, akkor miért vagy tõke és piac ellenes? mikor pont az lényeg. vagy mit akarsz konzerválni? Kádárt? Esetleg a dzsentri társadalmat?
A kisebbségek pozitív diszkriminációjának jegyében familiárisan hiperpigmentáltakra, jordán-pozitívakra, drogosokra, melegekre és mindenkire aki "más" természetesen ez nem vonatkozhat. Mert az bizony már kirekesztés lenne!
Meg olyan chip is kell a bõröm alá, mint amilyen a kutyákban is van már beépített GPS-szel,hogyha terroristák rabolnának el akkor meg tudják határozni, hogy hol vagyok.
A lakásomba pedig minden helyiségbe videokamerát követelek, hogy napi 24 órában megfigyelhessenek, elvégre nincs takargatnivalóm.<#taps>#taps>
Tisztában vagyok vele továbbá, hogy ezek az intézkedések szükségszerûek, jogosak és arányosak és csak azért kell bevezetni azokat, hogy 'nekem jobb legyen'.
iSS!
A minõsítgetést csak ne hozzad szóba, mert állandóan minõsítgetsz. Bagoly mondja verébnek...
az állam dolga a keretet adni, és neked kell boldogulni
tudom, ez személyeskedés, bocsáss meg érte
olvasgass Lenint, biztos tetszene, hasonlóklat írt a nagytõklérõl, mint amit te mondtál
a magytõkének elég nagy a befolyása, de mindent azért nem irányít
másrészt a nagytõke nem vmi gonosz, sátáni dolog
a továbbiakban pedig jó lenne a vita tárgyára koncentrálnál nem pedig a vitapartner minõsítgetésére (ugyanis én attól sem droid, sem - eseteben - rövidnadrág, nem leszek, csak azért mert te rólam ezt mondtad. én a kommunistát nem sértésnek szántam, nálam ez nem szitokszó)
szvsz aki neolibezik az vagy anarchista vagy kommunista
újfent csak ezt kell mondjam
nem töröltem ki egyetlen hozzászólásodat sem, ezt buktad most picit 😊
Komcsi alatt nem tudom, hogy kire gondoltál, de ha valaki nagyon utálja õket, az én vagyok.
A hír mellesleg Angliáról szól, ott meg ugyebár nem komcsik vannak hatalmon (mindketten elitéljük a cikkben leírt módszert).
Ha te azt vitatod, hogy a nagytõke irányítja bábként a hatalmat, akkor nincs mirõl veled tárgyalnom, mert akkor rövidnadrág vagy. A nagytõke mellesleg szerinted egyáltalán nem kapzsi, ugye? LOL! Sõt, mint valami modern Robin Hood csak azért harácsol, hogy ezt majd önzetlenül szétossza. Várj csak rá.
Nekem meg a neolibek nem tetszenek. Akkor most kitörlöd a hozzászólásomat (mint már párszor), vagy még büntit is kapok?
Osztályharc? Az meg mi? Ki itt most a komcsi (pontosabban Marxista), osztályokat õ találta ki, osztályokba tartozás kimondottan kocsi filozófia. Kollektivista alapelvel akarod a komcsikat támadni? Ne haragudj de annak nincs értelme. Különben a kapitalisták nem harcolnak a nagytõke ellen, hanem szabadpiacot akarnak (igazit) és akkor minden magátol a helyére jön, a tõke annak a kezébe kerül majd aki a legjobban tudja a fogyasztók és vásárlók igényeit kielégíteni és az aki nem az elveszíti. És nem pedig mint a politikai korporatizmusban ahol státus-társadalomról van szó (látod ennek semmi köze az osztályokhoz mert olyan nem létezik), hanem szerzõdés-társadalom lenne, mert a kapitalizmus errõl szól. Freedom of contracting. Contract society. A szabadság és a kapitalizmus egy szimbiózis, a kettõ egymás nélkül lehetetlen, nincs szabadság mert nincs kapitalizmus és nincs kapitalizmus mert nincs szabadság.
Egy rakás antiszociális, töbszörösen büntetett, visszaesõ fiatal van, aki lesz*rja a társadalmi normákat. Te csak áldozat lehetsz.
hirdessetek ellenük osztályharcot, közben higyjétek azt, kapitalisták vagytok. engem nem érdekel
másrészrõl kicsit követhetetlen amit irsz, pedig többször is elolvastam
http://en.wikipedia.org/wiki/BStU
"...At its zenith, the Stasi had records on some 6 million people. It also had an archive of sweat and body odor samples...."
Nevetséges még az ötlet is...Tul sok kisebbségi komplexussal küzdõ, iskolában mindig leköpték kopasz csíra a vezetõi székekben.Intelligens embereket vezetõknek!%!!!
azonban, komcsikkal nem állok le vitatkozni, sry
Szerintem rosszul látod a dolgot. Nem terroristáktól kell itt félni, hanem a kapzsi nagytõkétõl. Õk az igazi (gazdasági) terroristák. A hatalmi gépezet ma már csak kiszolgálója a nagytõkének, ez ellen kell küzdeni.
mindjárt oda az egész nagy felhajtás
Egyébként én is tiltakozom ellene dacára annak, hogy elismerem, hogy könnyebb lenne a rendõrség munkája.
Ez az ügy egész biztos, hogy alapvetõ személyiségi jogokat vagy alkotmányt sértene. Amíg nem követtem el semmit ne kezeljenek bûnözõként!
ez jutott eszembe a DNS adatokról
mert ugye lassan kész a tekljes géntérkép
ugyanakkor a beültetett chip szerintem jobb, egyrészt érzékelhetõ ki merre mozog, mit csinál
most még az adatgyûjtés korszakát éljük
kérdés mit fog kezdeni az állam a sok összegyûjtött adattal?
Köszöntünk a Szép Új Világban!
Hiába no, Aldous Huxley is angol volt. 😊
Meg George Orwell is.
Ja, egyébként lehetne mindenkire tenni eleve gps-t meg kamerát.
HISZEN AKINEK NINCS TAKARGATNI VALÓJA AZ MIÉRT IS TILTAKOZNA?
(Hangzik majd' minden esetben az elcsépelt érvelés.)
Minden jog fenntartva!
ne hidd azt, hogy neked lesz ebbõl igazán elõnyöd, ez csak duma
egyébként állatokon már ezt is tesztelik