105
  • Mike
    #105
    8 kisbogár, 8
    a korona 5 csillag, csak hogy tudd
    szerinted hány hozzád haonlóval volt dolgom ennyi idő alatt?

    azért használom, mert nemcsak tudatlan vagyok hanem hülye is
    így
    vigyázz magadra el ne idd a sok eszed
  • Csaba42
    #104
    Hmmm. Nem csíped a verebeket? Csak azt ne mondd, hogy te meg a 3 csillagot érdemelted meg (plusz azt a vicek-vacak vigyorgó koronát, de az nem számít), mert épp iszok, és nem szeretnék félrenyelni.

    Ha nem tudod, miért használod azt a szót (amiről amúgy is sokan azt hiszik, azt jelenti, hogy tudathasadásos, pedig nem)? Egyébként tök mindegy, mi szerepel az adatlapodon, sokat nem ér.

    Ja, és willcox nem azt mondta, hogy LPJ egy párt, mivel úgy kérdezte, hogy ki, s monogramnak nézte.
  • Mike
    #103
    honnét tudnám?

    egyébként meg megérdemelted a három felkijáltójeléet, elég tenyérbemászó vagy, kisbogár
  • Mike
    #102
    ok
  • Mike
    #101
    LPJ nem egy párt okoska, hanem egy sg-s
    de látom, újreg vagy, persze hogy nem ismered
  • Csaba42
    #100
    Tééényleg? És tudod is, mi az a skizo?
  • Csaba42
    #99
    "a betegség oké, de a bünözési hajlamot kiolvasni nem"
    Jajj, de mellé lőttél ezzel a kijelentéssel! Nem egy pszichológiai tanulmány foglalkozik ezzel, szal ez nem egy légből kapott dolog. Kriminálpszichológiai doksikban keresgélj!
  • Csaba42
    #98
    "Más a töredékéért büntetőpontot kapott, mint amit te itt művelsz. "
    Nyugi, csak vmelyik modi nagy haverja, ezért neki mindent szabad (amolyan félistennek számít). Ez dívik ugyanis a (magyar) weboldalakon.
  • willcox
    #97
    Ha nem tudod érthetően és értelmesen kifejezni a mondandódat, akkor sajnállak. Annyit nem érsz meg nekem, hogy ilyesmin gondolkodjak. Ha nem mondod meg, akkor így jártál.
  • willcox
    #96
    Is.
  • willcox
    #95
    Fogalmam sincs, hogy ki az az LPJ. Soha nem voltam semmilyen pártnak a tagja, ismét mellé lőttél.
  • Mike
    #94
    skizo vagyok
  • Mike
    #93
    gondolkodj ezen
  • Mike
    #92
    még nálam is idősebb? talán 40+

    ismerted LPJ-t? vagy egyike voltál az itteni miépeseknek? :)
  • willcox
    #91
    Nem szenvedsz még hatalmi tébolyban is? A neolibes eszmerendszeredbe ez hogy fér bele?
  • willcox
    #90
    Ezzel mit akartál mondani?
  • willcox
    #89
    Elégedj meg annyival, hogy idősebb vagyok annál, mint amit a reglapodra behazudtál.
  • Mike
    #88
    ki milyen világban él, és ki mire veri magát
  • Mike
    #87
    meséld el te is hány éves vagy
  • Mike
    #86
    inkább örülj annak hogy nem vagyok mod, mert egy ilyen után 5 percenként irhatnál :)
    egyébként szdij nyugodtan, nem zavar
    mire kapott volna más büntetőpontot amit én nem? meséld már el, hogy én is fel tudjam fogni a csökkött agyammal
  • Mike
    #85
    nem csak a rasszista lehet náci
    amit irtál: " Mivel bizonyítható, hogy a visszaeső bünőzők születnek, ezért látom értelmesnek ezt a mintavételt." erről szól az eugenetika
    amcsi találmány, amit a németek átvettek

    a betegség oké, de a bünözési hajlamot kiolvasni nem
  • willcox
    #84
    "egy tizenéves kölyök nem lehet többszörösen büntetett" - tévhitben élsz. Simán lehet.
  • tomcsa4
    #83
    Ja és ugye el is kell tárolni és akinél meglátnak valami negatívot (itt most viselkedésre, viseltetésre gondolok), akkor rendőrségre is elküldik. Ebben semmi személyiségi jog nincs, legalábbi laikus szemlélettel nem látok benne semmit. Persze akinek kínos, annak megfelelően kezelik, de gondolom eleinte kell mások (szülők sb) beleegyezése is. Utána meg ki tudja milyen világ lesz (70-80 év múlva). Azt sajnos sem Te, sem én nem fogjuk megélni/megtudni. Vagy nem sajnos, te döntöd el.
  • willcox
    #82
    "Talán amiket olvastok scifikben, nem kellene elhinni." - egy fikciót sosem kell elhinni. De semmilyen más kitalált történetet sem. De mint ahogy a krimikben és a thrillerekben általában bűnesetek vannak, amellett, hogy nem kell elhinni, azért megtörténnek ám olyan, vagy hasonló esetek. A scifikben a minden alapot nélkülöző technikai fantazmagóriákat egyáltalán nem kell elhinni, de sajnos azt kell mondjam, hogy pár szürrealista írás (a sötét jövőképpel) és a valóság egyre jobban közelít egymáshoz.

    Mike! Más a töredékéért büntetőpontot kapott, mint amit te itt művelsz. Bár (ha nem vagy mod) ha a moderátorok a reglapodon az életkorodat összevetik a gyerekes hozzászólásaiddal, akkor biztosan szánalomból nem büntetnek meg.
  • tomcsa4
    #81
    23 éves. Ja és sohasem voltam és nem is leszek rasszista. Így nehezen lennék náci. Ezt mondd annak, aki zsidózik/cigányozik. A te gyereked kimaradt ebből, de leeht az unokád nem fog. És mennyivel jobb lesz, ha kiderítik hogy hajlamos egy komoly, de akkor már gyógyítható/kordában tartható betegségre és ennek megfelelően kezelik. Remélhetőleg addigra már komolyabb helyzet lesz MO-n (vagy ahol élni fog gyereked). Meg még ki tudja mit fognak tudni kiolvasni DNSből!
  • Mike
    #80
    így van, sok csillag, egyre hülyébb vagy
    ha koronád is van, akkor meg buzi is vagy
    mivel te nem töltötted ki, kénytelen vagyok megkérdezni, és te hány éves vagy?
  • tomcsa4
    #79
    Látom a csillag a primitívségért jár... Te tényleg 35-40 év közötti vagy? Komolyan mondom azt hittem valami netet most kapott tini...
  • Mike
    #78
    no te meg náci vagy
    jóhogynem kezdesz bele a fajtisztaság taglalásába
  • BlackRose
    #77
    Nem kell beszarni, összeomlik ez az egész baromság nemsokára. Nézd csak a tözsdéket, a dollárt, az inflációt... a jó dolog abban van, hogy globális szinten kollektivista rendszer nem képes fennmaradni, lehet kommunista terölet, nácista terölet, fasiszta terölet, politikai-korporatista terölet, de globális szinten a dolog működésképtelen. Mises még 1922-ben elmagyarázta, hogy szocialista és kollektivista kalkuláció nem létezik még primitív formában sem, ha valahol nincs egy viszonylag szabad rendszer ahonnan másolni tudja az arányokat.
  • tomcsa4
    #76
    Jó ötlet, mert így a szülők is tájékozódhatnak a gyereküket illetően, mit örökölt, mit nem. Mivel bizonyítható, hogy a visszaeső bünőzők születnek, ezért látom értelmesnek ezt a mintavételt. Ráadásul a különböző betegségekre való fogékonyságát is ki leeht deríteni, szóval csak nyernek ezzel a lépéssel.

    Talán amiket olvastok scifikben, nem kellene elhinni. Mivel a szülők egyre kevesebbet foglalkoznak a gyerekekkel, így nevelve sincsenek. Bizonyított: megfelelő neveléssel egy fogyatékos is lehet átlagos értelemmel rendelkező ember. A baj ott van, hogy a nevelőintézetekben sem nevelik a gyerekeket, csak gyógyszerezik. Ezen is kéne javítani!
  • palika22
    #75
    Csak a mintavételben az a gond, csak ezektől veszünk, jaa de még tőlük is, na de mostmááá ezektőő méé nem? Így előbb-utóbb a teljes lakosságot feltérképezik..
    Utnána megy a csemetéd a reménybeli felvételi vizsgálatra ahol azonos szellemi képességűekkel versenyez... Hhhm fogják a fejüket a döntéshozók, kiket válasszanak?... Kukkantsuk már be óvatosan a géntérképükbe....micsoda?! nátha betegségre hajlamos?!... na jó akkor erre az egyénre inkább nincs szükségünk...
    Nézzétek meg a Gattaca című filmet! Ez a feltérképezés errefele (is) vezet!
  • BlackRose
    #74
    "...people routinely use two quite different definitions, which they call “thick” and “thin”.

    Thick definitions treat the rule of law as the core of a just society. In this version, the concept is inextricably linked to liberty and democracy. Its adherents say a country can be spoken of as being ruled by law only if the state's power is constrained and if basic freedoms, such as those of speech and association, are guaranteed. The “declaration of Delhi” drawn up by the International Commission of Jurists in that city in 1959 followed this line in saying that the rule of law “should be employed to safeguard and advance the civil and political rights of the individual” and create “conditions under which his legitimate aspirations and dignity may be realised.” Among other proponents of a thick definition are Friedrich Hayek, an Austrian economist, and Cass Sunstein of the University of Chicago. In their view, the rule of law includes elements of political morality.

    Thin definitions are more formal. The important things, on this account, are not democracy and morality but property rights and the efficient administration of justice. Laws must provide stability. They do not necessarily have to be moral or promote human rights. America's southern states in the Jim Crow era were governed by the rule of law on thin definitions, but not on thick. "
  • Mike
    #73
    nem ok nélkül mondtam, hogy személyeskedés, én magam is látom, nem kell rá felhivni a figyelmemet, én is tudom, szal ki is lőtt most öngólt?
  • Mike
    #72
    ad1. nem kapja el
    ad2. nem fogok a kölyökre haragudni, sőt sajnálni fogom szegényt
    de hát én már csak ilyen vagyok :)

    egy tizenéves kölyök nem lehet többszörösen büntetett
  • Mike
    #71
    így van
    nem az államnak kell csinálni mindent, ne az állam vállalkozzon, gyártson, forgalmazzon, mert ez csúnya beavatkozás a piacba, magháncégek mennek tönkre, mert nem bírják a versenyt
  • Csaba42
    #70
    "Egy rakás antiszociális, töbszörösen büntetett, visszaeső fiatal van, aki lesz*rja a társadalmi normákat. Te csak áldozat lehetsz."
    Ebben van valami, de azt is tegyük hozzá, hogy MO-n az igazságszolgáltatás sincs a toppon! Ha még 14 év alatti a gyerek (vagy olyan nemzetiségű, mivel akkor a rassziuzmus szó védelme mögé bújik), bármit megtehet büntetlenül, de ha elég befolyásos, akkor is. Ráadásul van olyan (pl. kalocsai) nevelőintézet, amiben mindenkinek van szabad kijárás!!! Komolyan mondom...
  • Lame
    #69
    A UK tenyleg kezd abba az iranyba haladni amit a V for Vendettaban lattunk ...
    Eleg elszomorito.
  • Csaba42
    #68
    Tőlem má' vettek mintát. Aszonták hugy mivel hajlamos vagyok terorista lenni a dásztkettőn, ezért örök életemre meg leszek figyelve. Most monggyátok mög, míly dológ ez???
  • raingun
    #67
    Majd ha megszúrnak az utcán, vagy elkapja a lányodat, párodat egy többszörösen büntetett, visszaeső antiszociális kölyök, valszeg megváltozik a véleményed...

    Könnyű ostobának hívni valakit, de érveket felhozni ellene már nem az erősséged...

    És valóban sokat személyeskedsz, minden második hozzászólásod ilyen jellegű, így az ostobaság jobban illik rád...
  • raingun
    #66
    Mike:
    "a továbbiakban pedig jó lenne a vita tárgyára koncentrálnál nem pedig a vitapartner minősítgetésére"

    Mike:
    "te meg végtelenül ostoba
    tudom, ez személyeskedés, bocsáss meg érte"

    Köszönjük az értékes hozzászólásaidat...