9
-
Killberk #9 Huh, megszenvedtem ezt a filmet. Szvsz igen mesterkélt. -
krokodilbandi #8 ennyi műtét után illik is h szép legyen!
-
#7 Elveszett jelentés? Pfff, az eddig a legjobb filmje. -
G0blin #6 Úgy van, ne tessék bántani Scarlett Johanssont, gyönyörű és nagyon szeretnivaló, és sosem tűnt nekem hiteltelennek, nagyon ragyogóan alakítja a gyönyörű és szeretnivaló nőket, feltehetően ezért is nem kérik fel vasorrú banyák szerepére. Igaz, az Elveszett Jelentés sokaknak nem tetszett, de elképzelhetőnek tartom hogy sokaknak azért nem tetszett, mert mást vártak a cím alapján. De én is egyetértek Boroskólával, nekem is nagyon tetszett az a film. Ezt pedig Scarlett Johansson miatt úgyis megnézem, ha jó adaptáció, ha nem. -
r4pid #5 Imádom ezt a csajt.... -
t0ma #4 Ember, az neked gyenge film? Oke tudom, izlesek es pofonok. de akkor is... -
Boroskóla #3 Na nekem a Lost in Translation nagyon bejött, úgyhogy ha ez jobb akkor tuti megleszek vele elégedve. -
#2 Hű de szép ez a nő -
juharfalvi #1 Egyet tudok érteni a cikkíróval, bár szerintem a film inkább csak közepes, éppen a sokféle műfajnak való megfelelési igyekezet miatt. Egy kicsit vígjáték, egy kicsit társadalomkritika, plusz egy kis romantika nem a legjobb keverék, legalábbis a filmnek nem sikerül nagyot villantania. Scarlett Johanssont meg ne tessék bántani, gyengébb filmben is láttam már ("Elveszett jelentés").