Ausztriában már kapható az iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LZ forever
Persze a "2GB"-on van a hangsúly. Egyébként igazad van az Apple a teljes ellenõrzés híve, én inkább az Open dolgokat szeretem, csak sajnos ez nem csak az Apple-ra jellemzõ, legtöbb cég hasonlóan viselkedik, leköti a user-t, persze a userek 99%-ának ez nem gond, de mégis... ha valamiben CPU van és memória akkor az ég világon semmi nem áll az utadban, hogy programozhasd ahogyan neked megfelel, hogy bõvítsd és csiszold, kivéve a gyártó aki nem engedi, aki védi saját érdekeit úgy, hogy a te érdekeid csonkítja.
Különben Windows-ot Linuxra váltani OK, de OSX-re... egyik zárt rendszert másikra... na mindegy, akinek tetszik használja, elvégre én mindég a választás lehetõségét üdvözlöm és a szabadságot ami ezzel jár.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Talán nem Windowson kéne kipróbálni<#wink>#wink>
tényleg nem támadólag,de ezt nem tudtam meg állni
Mo-n élsz vagy más országban?
peace
több helyen olvastam,hogy az akkuja nem a legjobb..bár errõl személyes tapasztalatom nincs
___
amúgy a telefonról a véleményem:
átlagos tudás,relatíve jó dizájn,kicsit túlértékelve,kicsit drágábban a kelleténél
Meg anyit hogy a draga relativ mert ami mo-n draganak szamit az mas orszagban elmegy.
the world is mine
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nem tom, én kiprobáltam, és ordított róla, hogy õõreg csillogok villogok színes vagyok, a hülyéknek találtak ki perkáljad a nehéz dolcsikat ÉRTEM, MERT AKKOR NEKED NAGYON jó lesz!mert nagyon jó és szép vaagyok! 😊 Én rohadtúl nem vagyok írigy az ájfónosakra..Mi a francnak legyek írigy rá? 😄 Aki meg ytonggal döngeti a mellét, hogy márpedig neki csak telefónálásra kell, meg sms-re, akkor az minimum szánalmas, hogy pda árban vesz egy telefont és ezt még szajkózza is...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
De szép marketingszöveg... Kár, hogy az iPhone esetében én inkább felhasználóként azt érzem, hogy ott vagyok megkötve ahol csak leeht.
Aki egy telefontól képzeli magát "menõ arcnak", az az én szememben minimum szánalmas.
Egyszer próbálnátok ki az ájfónt/ájpod táccsot
Hol a mondat második fele? Szóval kipróbálom... és mi lesz? Találkozom Jézussal, vagy mi?
OSX-et amúgy már próbáltam és tetszett, iPhone-t is de attól nem voltam elájulva. Apropó, mi köze a kettõnek egymáshoz? Az iPhone egy lebutított tömegtermék, az OSX pedig egy professzionális rendszer. Olyan, mintha a Suzuki Swiftet hasonlítanád egy jobb Suzuki túramotorhoz - attól hogy ugyanaz a logó van rajta, nagyon más kategória.
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Csak olyan dolgot hozott létre, amire eddig egyik mobil gyártó sem gondolt.
Egyszerû irigység ami körbelengi az iPhone enneles mobilos világot 😊
Érintõképernyõ évek óta van. Még magyar o.-on is. Nem egy banknál a bejáratnál, érintõképernyõn választhattad ki mit is akarsz stb.. De ez már több éve így van.
Az apple fogta ezt a régi technológiát, kicsit feljavította, optimalizálta, és ennek segítségével megszüntette az idegesítõ 12 gombos billentyûzetet.
Ezálltal nemcsak hogy élvezetesebb és lényegesen könyebben kezelhetõbb mobilt csinált, hanem megnyílt a lehetõség egy jóval nagyobb kijelzõhöz, miközben az alap telefon nem túl nagy, és egyálltalán nem vastag.
Mindezt egy olyan szoftverrel ami (az utánzatokkal eltérõen) tökéletesen van optimalizálva az érintõképernyõhöz, könnyen kezelhetõ / átlátható, és villámgyors. iPhone-nál eltûnik az a fogalom, hogy "loading".
Persze rengeteg hibája is van. Lehetne sorolni azt is. Végülis itt jön ki, hogy az apple még nem csinált telefont. Viszont pofon egyszerû a szoftverfrissítése. Azon kívül rengeteg alkalmazás letölthetõ rá. Szinte minden. Most, hogy az apple nyíltá tette a forrást a fejlesztõknek mégtöbb szoftver fog érkezni.
Az tény, hogy hasonló árkategóriában egy PDA többet tud. Nem is vitás. De az iPhone-t nem azért veszi az ember mert egy fél számítógépet akar a kezében tartani. Az ilyeneknek van a PDA, meg a laptop. Az iPhone-t egyálltalán nem PDA-nak készítették. Sima telefonnak. Az hogy vannak benne extra funkciók az csak plusz pozitív dolog.
Mindenesetre remélem tovább fejlesztik. És kiküszöbölik azt a rengeteg apró hibát...
Az Apple nem találta fel újra a telefont, csak az alapfunkciókat tette sokkal egyszerûbben kezelhetõvé, sokkal felhasználóbarátabbá. ENNYI.
Akinek ennél több kell az vegyen egy HTC PDA-t, amik általábban drágábbak. Valaki emlegette a Kaisert, az mennyibe is kerül? Legolcsóbb helyeken 150-160 ezer. Iphone-t már sok helyen megkapod 100 alatt.
Nothing Ever Changes
aki az egyenlet jobb oldalán található "változók" közül az elsõt és a harmadikat hajlandó módosítani - észreveszi hogy a bal oldal magától módosulni fog, és olyan termékekre bukkan amirõl csonttábutult mainstream kommersz agya még csak nem is hallott...
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
Vagy talán azért, mert kurva jó? ÉS lehet talán azért használ iPhonet, mert neki tetszik és kielégíti minden igényét? Neeem, egybõl a rosszindulat, csak mûmájer és menõgyerek lehet aki ezeket használja!
No offense, de ilyenkor néha elgondolkozom hogy miért is vagyok még mindíg ebben az országban. Nem csak rád jellemzõ ez a mentalitás, nagyon sok emberre...
Ebbõl látszik, hogy ez az iPhone sokkal inkább státusz szimbólum, mint kommunikációs eszköz. OSX-et is feltett a gépére, mert az olyan fehér... és menõ. :X No offense, de így gondolom.
Nalam meg a gagyi fenykepezonel meg a 3g hianya miatt mar eleve bukott az egesz.
Na mind1 izlesek es pofonok 😊
hát erre aztán kurva büszkék lehetnek.. arra miért enm büszke egyik állam sem, miért nem emelik így ki, hogy pl mától lehet kapni a HTC Kaiser-t vagy az ETENX800-t stb..?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Persze az MP3 lejátszóval is így tettek.
Tipikus spanyolviaszfeltaláló ez a cég.
Steve Jobs kiáll a sajtótájékoztatón, és lobogtatni fog egy sluszkulcsot, hogy forradalmi találmányuk az önindító, és ezután nem kell kurblizni hála nekik.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal