23
  • debut12
    Huhhh. Régen volt az a mese az ősemberről, és az U.F.O.-ról, nem tudjátok mi volt a címe??????
    Amúgy Jégkorszak... Hááát. Én nem voltam tőle elájulva, viszont a motkány űberelt mindent a bénázásaival! :)
  • Adamul
    na, már várom, csak mire ez idekerül...
  • DJ Boss
    Cewa? Az mi a jóég? A Zewa budipapír konkurense? Bocs, én nem vagyok az, szal mindenki-én.
    A témáról: egyetértek a komolyságot hanyagolókkal. Könyörgöm hagyjunk már békén a gyerekeknek. Én még 23. évesen is tanulok, és a tököm televan már vele. A gyerek kíváncsi, kérdez. Amelyik meg nem, az meg is érdemli. Kinek nyomnák a Győzit nélkülük... Szerintem sincs szinte semmi szükség komolyságra egy ilyenben. Szeretem az Ice Age-et, és rábízom a készítőire, hogy legyen olyan, amilyennek ők akarják. Tisztelem a Blue Sky-t különben is, kell konkurens a DreamWorks Anim Studios meg a Disney Pixar mellé.
    Érdeklődéssel várom. ;)
  • Simaji
    Cewa mindenki!

Nem teljesen mind1, hogy valósághű vagy nem? Az a lényeg, hogy amíg valaki egy ilyen (jó) filmet néz addig se problémázik máson.

Bye!
  • Jrex
    én is erre gondoltam.
  • shogun6
    Lenne egy kérdésem, nem lehet, h az első részben a barlangban jégbefagyott dinó olvad csak ki? :)
  • Zocsi
    Úgy értem simán körbejárhatják a technológiailag fejllődő (fejlett?) ember és az ősállatok találkozásának problémakörét... Esetleg kockába fagyva megtalálják a mai kor emberei őket, szépen kiállítják őket... ők meg ezt nem szeretnék. Erre gondoltam...
  • tyuklepes
    De nem úgy néztek ki, mint Elvis :D :D
  • Frosty01
    sőt már ufók is voltak benne egyszer :P
  • aRoma
    "Motkány újabb kisfilmet kapott, melyet a cég a Horton hétvégi premierje előtt vetített le"
    vkinek nincs 1 linkje?
  • tyuklepes
    Igen, a 4. részre behozzák a jetit, az ötödikre meg az UFO-kat, akik kifejezetten úgy néznek ki, mint Elvis, és arról fog szólni, hogy hozták el a Földre Nessie-t :D
  • Kagemusha
    Osember? hiszen azok mar voltak ugye az elso reszben... esetleg majomembert akartal mondani?
  • Zocsi
    Látom a többség mégiscsak negatív kritikaként ítélte meg a hsz-em. Én csak arra próbálok rávilágítani, hogy ötlettelenségnek tartom az egészet... A producerek valószínüleg meg egy Nagy lehetőségnek, mielőtt elsütik az ősembert a 4. részben... ennyi. C&C are welcomed!
  • Katun
    SG.hu színvonal ismét üt, megjöttek a "filmkritikusok", üljetek le , nektek nem érdemes felelnetek. EGYES
  • tyuklepes
    Nagggggggggyon nagy élmény, amikor tizen.huszon-évesek gyaláznak egy 4-10 éveseknek készült mesét - komolyan mondom, mindegyik büszke lehet magára :D :S
    Vegyük már észre, kérem alásan, hogy a mozi a FANTÁZIÁRA és a SZÓRAKOZTATÁSRA épül (ne) ha meg már annyira tanulni akar a gyermek, elmegy iskolába (esetleg) vagy van 'néhány' tudományos csatorna amiből csak úgy ömlenek a dinók meg a Föld őstörténete - meg sok minden más.
    Az önjelölt pedagógusoknak még annyit, hogy a film hazugságai biztosan felérnek azzal a tökönrúgással, mint hgy van Télapó, vagy nincs. :D
  • Loverman
    egy 5 éves nem fogja rajta elhúzni a száját. amúgy, ezek szerint akkor neked eddig okés volt hogy már százféle sérülést szerzett az összes főszereplő (ide veri be magát,onnan esik le)? csak most ez a baj h lesz benne egy dínó? már nem azért de a második részre is fújolnod kellene, mivel ott ugye kiolvad a jég, az első részben meg még növekedett a jégpáncél.. ja csak úgy elröppent 10.000 év? ez nem tűnne fel a hiperokos 5évesnek?
  • kovadam87
    A rajzfilmek, animációs filmek meg pc-vel szerkesztett "mesék" rég nem a tanításról vagy a valóságról szólnak mert úgy látom h az már nem sok embert érdekel.. Ezek csak arra szolgálnak h az ember pár percre totál elszakadjon a valóságtól és lazítson, vegetáljon agyhalott állapotba, esetenként nevessen egy jót :) Én is várom a 3. részt és remélem h nagyobbat fog ütni mint a 2. bár tudom h nem biztos h a magamfajtát célozzák meg .... a 2. x-en túl :DD
  • smaszi
    "Ez a motkány-makk hercehurca már a második részben is erőltetett volt sztem :S"

Szerintem meg nem!!! Sőt amikor felkeröl a Makk-menyországba, hát az valami hatalmas!!! :P
    A dínók egy kicsit nekem is sok így elsőre, de majd meglátjuk!!! :-O
  • Marko001
    Jó volt az, még ha kissé erőltetett is.
  • CaptainRumi
    Ez a motkány-makk hercehurca már a második részben is erőltetett volt sztem :S
  • daveyjones
    Mondjuk kiolvadnak a dinok és felélednek, de ugye tudod hogy ez egy mese, nem véretlenűl élett ujra a motkány az első rész végén, párezer évvel a jégkorszak útán, vagy az nem zavart? nem tudom én nagyon jól szorakoztam mind a két részen ezért nagy nagy érdeklődéssel várom a harmadikat.
  • yesname #2
    Telejesen egyetértek és ez nem negatívság szerintem...
  • Zocsi
    Hmmm... dínók? Ennyire kifogytak az ötletből?
    Amúgy ha lehet hinni a mai evolúciós tanoknak, akkor dínók már seholse voltak, mikor megjelentek a emlővel felszerelt állatok a földkerekségen. Valahogy nem fér az agyamba, hogy miért kell ekkora hülyeséget csinálni... Ha már pénzt tojó mozit csinálnak, legalább olyat készítsenek, amivel a gyerkőcök tanulnak is, ne olyat amin egy 5 éves is elhúzza a száját, azt sóhajtva, hogy eztafaszságot...
    Amúgy bocsi, ha negatív voltam... dehát negatív vélemény is létezhet - felteszem.