Ötvös Tibor

Itt a Jégkorszak 3 plakát

Megérkezett az egyik legsikeresebb animációs mozifilmet trilógiává bővítő Jégkorszak 3 első posztere. A Dinók hajnala alcímet kapott részben - bármilyen meglepő - főhőseink dinoszauruszok útját keresztezik.

Klikk ide!
Valószínűleg nincs olyan mozirajongó, aki ne látta volna valamelyik Jégkorszak epizódot. A Fox bátran küldte a kihalt állatokról szóló meséjét a DreamWorks zöld ogréja ellen és képes volt az életben maradásra. Sőt, a második rész számtalan bevételi rekordot is megdöntött. Épp ezért nem meglepő, hogy a Blue Sky Studios már korábban bejelentette, hogy trilógiává bővítik a történetet.

Eddig elég keveset lehetett kiszedni a készítőkből, ám ma végre kaptunk valami kézzelfogható dolgot. A Fox ugyanis kiadta a Jégkorszak 3 első, hivatalos plakátját, mely alapján lehet találgatni. A négy főszereplő - igen, Motkány is - visszatér és a jelek szerint egy korábban már szintén kihalt állatfajjal kerülnek összetűzésbe.

A Dinók hajnala alcím alapján mindenki rájöhetett, mely fajról is van szó. Emellett Motkány újabb kisfilmet kapott, melyet a cég a Horton hétvégi premierje előtt vetített le. Ebben kedvenc hősünk ujjhegyével szinte érinti a hőn áhított makkot, ám ekkor újabb bajba kerül.

A Jégkorszak 3 jövőre kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • debut12 #23
    Huhhh. Régen volt az a mese az ősemberről, és az U.F.O.-ról, nem tudjátok mi volt a címe??????
    Amúgy Jégkorszak... Hááát. Én nem voltam tőle elájulva, viszont a motkány űberelt mindent a bénázásaival! :)
  • Adamul #22
    na, már várom, csak mire ez idekerül...
  • DJ Boss #21
    Cewa? Az mi a jóég? A Zewa budipapír konkurense? Bocs, én nem vagyok az, szal mindenki-én.
    A témáról: egyetértek a komolyságot hanyagolókkal. Könyörgöm hagyjunk már békén a gyerekeknek. Én még 23. évesen is tanulok, és a tököm televan már vele. A gyerek kíváncsi, kérdez. Amelyik meg nem, az meg is érdemli. Kinek nyomnák a Győzit nélkülük... Szerintem sincs szinte semmi szükség komolyságra egy ilyenben. Szeretem az Ice Age-et, és rábízom a készítőire, hogy legyen olyan, amilyennek ők akarják. Tisztelem a Blue Sky-t különben is, kell konkurens a DreamWorks Anim Studios meg a Disney Pixar mellé.
    Érdeklődéssel várom. ;)
  • Simaji #20
    Cewa mindenki!

    Nem teljesen mind1, hogy valósághű vagy nem? Az a lényeg, hogy amíg valaki egy ilyen (jó) filmet néz addig se problémázik máson.

    Bye!
  • Jrex #19
    én is erre gondoltam.
  • shogun6 #18
    Lenne egy kérdésem, nem lehet, h az első részben a barlangban jégbefagyott dinó olvad csak ki? :)
  • Zocsi #17
    Úgy értem simán körbejárhatják a technológiailag fejllődő (fejlett?) ember és az ősállatok találkozásának problémakörét... Esetleg kockába fagyva megtalálják a mai kor emberei őket, szépen kiállítják őket... ők meg ezt nem szeretnék. Erre gondoltam...
  • tyuklepes #16
    De nem úgy néztek ki, mint Elvis :D :D
  • Frosty01 #15
    sőt már ufók is voltak benne egyszer :P
  • aRoma #14
    "Motkány újabb kisfilmet kapott, melyet a cég a Horton hétvégi premierje előtt vetített le"
    vkinek nincs 1 linkje?