366
-
#46 fú IZS :DAS:D_A:SDF
Volt egy izs furgon kisteherünk :D úgy le volt rohadva, mint az állat xD
Emlékszem egyszer vittük be a lemezhulladákot az udvarról a MÉH-be. 150m-re a bejárattól, kurva nagy csörömpölés, nézem tükörből, bazze elhagytuk a kipufogót a középső dobtól hátrafelé xDDDD semmi a baj, lehúzódtunk, bedobtuk hátra, kicsivel többet nyomott :D
De jó volt az a verda. Hűtővíz, olaj egybefolyt a motorban, de pöccre indult. Télen megette azt a 15-20 litert, de amikor kellett, az odatette magát. :D -
#45 nemtom mennyire vagy ismert magyar filmekben de a
Kenguru c.mű film nagyon ott van...
Srácunk (Varju) 1 Kék platós ZIL-lel fuvaroz U elemeket a paksi atomerőműbe..
1ik álma hogy 1 nyerges v félpótos Volvót vezessen a Volán cégnél...
1x elviszi 1 körre Jocó(Koltai Róbert) Volvóját..
nagyon nagy film! ajánlom mindenkinek!
-
Vlala #44 Izs, Ural, Dnepr... az oroszok nagyon is tudtak motorokat gyártani. :)
-
RedRiot #43 Király lehetett. KAMA3 még sok van ma is, de a MAZ-ok már teljesen kihaltak errefelé. A bannerben szereplő ZIL-ek is szép darabok voltak. Ez a fényszóró alatti irányjelzős kivitel vmi régebbi darab lehet. Azok még mind benzines V8-asok voltak. Állat hangjuk volt. -
#42 ilyet vezettem csak sötétkékben :)
-
#41 hát volt vagy úgy 7-8éve..Miskolc Komlóstetőn..fater ismerőse sódert szállított vele..és 1x +kértem h had üljek be..beültem..beindítottam..iszonyat nagy feeling mikor a V8 dolgozik alattad...lyukas kipufogó dob..rázkódó sebességváltó..
mondta h elvisz melózni..el is vitt..jó is volt..majd 1 üres parkolóban ki is próbálhattam..
kiba nehéz volt a kuplungot nyomni :D
Kamazt fater munkahelyén :)
itt van a drágaság :)
szine az kék..de kekinek ejtettük :D
-
RedRiot #40 Mázlista... Akkor majd te meg tudod ítélni a játék élethűségét. :) MAZ-t vezetni hol volt lehetőséged? Vagy tizenöt éve nem láttam már egyet sem. -
#39 MAZ, IZS, Volga, Dizil, Kama3(z), UAZ
volt hozzá szerencsém mind1ikkel utazni :)
MAZ, Kama3(z)-t vezettem is :D
-
RedRiot #38 Még egy küldetés ötlet: imperialista kémeket összegyűjteni egy fekete Pobjedával, és behurcolni őket a KGB-irodába. :) -
RedRiot #37 Ezekre emlékszem, de nálunk inkább a billencs verziót lehetett látni:
MAZ
Még '89-90 körül ilyenek voltak a postaautók:
IZS
Erről is vannak halvány emlékeim, de ez már a nyolcvanas években is ritka volt. Nálunk "Latvia" néven futott, ha jól emlékszem:
Latvia
Drukkolok én is, hogy jó fizikát és érdekes küldetéseket írjanak a játékba. A lehetőség adott.
A TDU már úgyis unalmas. Ferrarit szállítani időre Hawaion, unatkozó milliomosoknak. Ugyan már... Nem túl eredeti. Lezúzni Murmanszkból Nyizsnyij-Novgorodba egy pótkocsis Zillel már érdekesebb lesz! :)))) Vagy részeg párttitkárokat hazavinni a dácsájukba buli után egy fekete Volgával, úgy hogy a földutas részeken se ébredjenek fel! :) -
#36 Amiket én néztem, azokon opcionális tartozék volt az oldalkocsi. De nem is tudtam, hogy a hősi Szovjetunióban ilyen motorokat is gyártottak. -
#35 nah kíváncsi leszek mit hoznak majd ki belőle,mert eddig a felhozatal nagyon jó.csak a fizika legyen jó -
Vlala #34 Azaz, méghozzá - szerintem - oldalkocsis. -
#33 Rákereste..., de nem hiszek a szememnek, egy motor?? -
Vlala #32 Végignézegettem az autólistához tartozó járgányokat, egyenként rájuk keresve gugliban. Ajánlom mindenki figyelmébe az utolsót :) -
#31 hmm moszkva a központ :) ez az egész gamma teccik :D -
#30 kicsit elvette a kedvemet a weblap kinézete, főleg, hogy templateből van, de a képek elég meggyőzőek:) -
#29 csak adnának hozzá esetleg majd vmi emberinyelvet is,az jó lenne -
Itt a térkép.Csak az oldalából a fehér részt szettem le így már nem 5MB:D -
#27 -
RedRiot #26 Mindkettő jó, de nekem a felső jobban tecc. -
#25 pompás :D -
Bala10 #24 mind a kettő jól néz ki -
Melyik legyen bannernek?:) -
#22 Ez olyan lesz mint az LRC optimizálatlan szar és törhetetlen akkor nem kő! De ha minden fasza lesz akkor jó! (nekem már az is jó lenne ha lehetne kapni madzsarba) -
Vlala #21 Fav ++. Régi orosz autók rulez.
Nekem ez kell. Most. :) -
Borg #20 Úgylátom a legtöbb munka még az útminőség (hiányának) szimulálásával lesz :D -
#19 Fav+ mérhetetlen türelem :):)
Szimulátoros fizika kéen neki... azt csapkodni a zsigát kereszeb a városban:D -
#18 komoly gépek lesznek benne annyi szent -
RedRiot #17 Most nézem a listát, lesz két Ikarus is! :) Királyság! -
#16 Zil 130nak írják..csak én így hívom..h Dizil :)
meg faterék is így nevezték a kekit :) -
#15 A Zil-t ... bocs ... ЗИЛ-t fel sem ismered? :D (Asszem így kellett írni) -
RedRiot #14 Az autók elég szépen kidolgozottak, reméljük a fizika és a játszhatóság is jó lesz. Aztán majd lehet dolgozni egy "Magyarország, '80-as évek" mod-on. :) -
#13 áhh..Disel..Ural..és az isten nyila a Kama3 :D
+Fav! :D -
#12 hmmmmmmmmm nem lesz ez rosz. -
#11 +fav
Remélem sok szöveg nem lesz benne, hogy hamar lehessen magyaritani :D -
#10 attól félek én is -
#9 Ha igényes orosz munka lesz akkor megéri!:D -
#8 TBA 2009 káár.. :( Várjuk ! -
#7 remélem azért bónusznak majdlesz vfts is