366
  • modellmaker
    fú IZS :DAS:D_A:SDF

Volt egy izs furgon kisteherünk :D úgy le volt rohadva, mint az állat xD

Emlékszem egyszer vittük be a lemezhulladákot az udvarról a MÉH-be. 150m-re a bejárattól, kurva nagy csörömpölés, nézem tükörből, bazze elhagytuk a kipufogót a középső dobtól hátrafelé xDDDD semmi a baj, lehúzódtunk, bedobtuk hátra, kicsivel többet nyomott :D

De jó volt az a verda. Hűtővíz, olaj egybefolyt a motorban, de pöccre indult. Télen megette azt a 15-20 litert, de amikor kellett, az odatette magát. :D
  • SimaSuna #45
    nemtom mennyire vagy ismert magyar filmekben de a
    Kenguru c.mű film nagyon ott van...

Srácunk (Varju) 1 Kék platós ZIL-lel fuvaroz U elemeket a paksi atomerőműbe..
    1ik álma hogy 1 nyerges v félpótos Volvót vezessen a Volán cégnél...
    1x elviszi 1 körre Jocó(Koltai Róbert) Volvóját..

nagyon nagy film! ajánlom mindenkinek!

• Vlala #44
    Izs, Ural, Dnepr... az oroszok nagyon is tudtak motorokat gyártani. :)

• RedRiot
    Király lehetett. KAMA3 még sok van ma is, de a MAZ-ok már teljesen kihaltak errefelé. A bannerben szereplő ZIL-ek is szép darabok voltak. Ez a fényszóró alatti irányjelzős kivitel vmi régebbi darab lehet. Azok még mind benzines V8-asok voltak. Állat hangjuk volt.
  • SimaSuna #42
    ilyet vezettem csak sötétkékben :)

• SimaSuna #41
    hát volt vagy úgy 7-8éve..Miskolc Komlóstetőn..fater ismerőse sódert szállított vele..és 1x +kértem h had üljek be..beültem..beindítottam..iszonyat nagy feeling mikor a V8 dolgozik alattad...lyukas kipufogó dob..rázkódó sebességváltó..
    mondta h elvisz melózni..el is vitt..jó is volt..majd 1 üres parkolóban ki is próbálhattam..
    kiba nehéz volt a kuplungot nyomni :D
    Kamazt fater munkahelyén :)
    itt van a drágaság :)
    szine az kék..de kekinek ejtettük :D

• RedRiot
    Mázlista... Akkor majd te meg tudod ítélni a játék élethűségét. :) MAZ-t vezetni hol volt lehetőséged? Vagy tizenöt éve nem láttam már egyet sem.
  • SimaSuna #39
    MAZ, IZS, Volga, Dizil, Kama3(z), UAZ
    volt hozzá szerencsém mind1ikkel utazni :)
    MAZ, Kama3(z)-t vezettem is :D
  • RedRiot
    Még egy küldetés ötlet: imperialista kémeket összegyűjteni egy fekete Pobjedával, és behurcolni őket a KGB-irodába. :)
  • RedRiot
    Ezekre emlékszem, de nálunk inkább a billencs verziót lehetett látni:
    MAZ

Még '89-90 körül ilyenek voltak a postaautók:
    IZS

Erről is vannak halvány emlékeim, de ez már a nyolcvanas években is ritka volt. Nálunk "Latvia" néven futott, ha jól emlékszem:
    Latvia

Drukkolok én is, hogy jó fizikát és érdekes küldetéseket írjanak a játékba. A lehetőség adott.

A TDU már úgyis unalmas. Ferrarit szállítani időre Hawaion, unatkozó milliomosoknak. Ugyan már... Nem túl eredeti. Lezúzni Murmanszkból Nyizsnyij-Novgorodba egy pótkocsis Zillel már érdekesebb lesz! :)))) Vagy részeg párttitkárokat hazavinni a dácsájukba buli után egy fekete Volgával, úgy hogy a földutas részeken se ébredjenek fel! :)
  • modellmaker
    Amiket én néztem, azokon opcionális tartozék volt az oldalkocsi. De nem is tudtam, hogy a hősi Szovjetunióban ilyen motorokat is gyártottak.
  • kemszi2
    nah kíváncsi leszek mit hoznak majd ki belőle,mert eddig a felhozatal nagyon jó.csak a fizika legyen jó
  • Vlala #34
    Azaz, méghozzá - szerintem - oldalkocsis.
  • bulba
    Rákereste..., de nem hiszek a szememnek, egy motor??
  • Vlala #32
    Végignézegettem az autólistához tartozó járgányokat, egyenként rájuk keresve gugliban. Ajánlom mindenki figyelmébe az utolsót :)
  • Pepsi Twist
    hmm moszkva a központ :) ez az egész gamma teccik :D
  • passatgt
    kicsit elvette a kedvemet a weblap kinézete, főleg, hogy templateből van, de a képek elég meggyőzőek:)
  • kemszi2
    csak adnának hozzá esetleg majd vmi emberinyelvet is,az jó lenne
  • Máté94

Itt a térkép.Csak az oldalából a fehér részt szettem le így már nem 5MB:D
  • Máté94
  • RedRiot
    Mindkettő jó, de nekem a felső jobban tecc.
  • SimaSuna #25
    pompás :D
  • Bala10
    mind a kettő jól néz ki
  • Máté94

Melyik legyen bannernek?:)
  • Pepsi Twist
    Ez olyan lesz mint az LRC optimizálatlan szar és törhetetlen akkor nem kő! De ha minden fasza lesz akkor jó! (nekem már az is jó lenne ha lehetne kapni madzsarba)
  • Vlala #21
    Fav ++. Régi orosz autók rulez.

Nekem ez kell. Most. :)
  • Borg
    Úgylátom a legtöbb munka még az útminőség (hiányának) szimulálásával lesz :D
  • ChuckyHUN
    Fav+ mérhetetlen türelem :):)
    Szimulátoros fizika kéen neki... azt csapkodni a zsigát kereszeb a városban:D
  • kemszi2
    komoly gépek lesznek benne annyi szent
  • RedRiot
    Most nézem a listát, lesz két Ikarus is! :) Királyság!
  • SimaSuna #16
    Zil 130nak írják..csak én így hívom..h Dizil :)
    meg faterék is így nevezték a kekit :)
  • RelakS
    A Zil-t ... bocs ... ЗИЛ-t fel sem ismered? :D (Asszem így kellett írni)
  • RedRiot
    Az autók elég szépen kidolgozottak, reméljük a fizika és a játszhatóság is jó lesz. Aztán majd lehet dolgozni egy "Magyarország, '80-as évek" mod-on. :)
  • SimaSuna #13
    áhh..Disel..Ural..és az isten nyila a Kama3 :D
    +Fav! :D
  • trogerzsiger
    hmmmmmmmmm nem lesz ez rosz.
  • N o N a m e
    +fav
    Remélem sok szöveg nem lesz benne, hogy hamar lehessen magyaritani :D
  • kemszi2
    attól félek én is
  • Máté94
    Ha igényes orosz munka lesz akkor megéri!:D