Vista telepítési gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy most normálisan kért segítséget,
jó van ilyen topik de azért még ne egyétek meg.
jó van ilyen topik de azért még ne egyétek meg.
voltam zárás elõtt :p xD
XP 4ever sokkal jobb szerintem
XP 4ever sokkal jobb szerintem
Hogy valami értelmes is legyen itt:
Nagy valószínûséggel a gépednek van gondja. A telepítés olyan, mint egy közepes rendszerstabilitás teszt, komoly hardver gondok lesznek ott.
XP-t próbáltad már?
Nagy valószínûséggel a gépednek van gondja. A telepítés olyan, mint egy közepes rendszerstabilitás teszt, komoly hardver gondok lesznek ott.
XP-t próbáltad már?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Zárható
vótam ..... elött
vótam ..... elött
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Close!
Jólvan!Veszekedjetek meg irigykedjetek csak,ahelyett hogy segítenétek!!!!!!!!!
"Mit tudok csinálni ?"
hagyod a faszba ?
másik: vista fórum is létezik itt, de hát a keresõ minek is, még jo, hogy uj téma nyitáskor kiveri a szemed.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az,hogy azért nem kellet volna nyitni egy topikot,hogy vagizz a gépeddel,....<#lama>#lama><#lama>#lama>
Mi a bajod?
Azért, mert nincs 500000000 Ft-unk olyan gépre, amin mennek jól játékok is ÉS a Vista is.
púúúúú
Megoldás a ramzabálásra Speedy Vista összesen 256mb ram elég neki!
Intel core 2 quad q6600 4gb ram geforce 880gs talán ezen menni kéne,azért nem irtam gépigényt.
Én nem utálom annyira, most éppen az van fent a gépemen. Ami baj vele, az az, hogy piszkosul zabálja a gépet és kb minden lassabb alatta, mint az XPn.
Töltsük le az internetet!
Pfffffffffffffffff, mondjátok már meg hogy mért szar sztetek a vista?
egyébként van vista topik..
egyébként van vista topik..
1. szedd ki a vista dvd-t a meghajtóból
2. nyisd ki az ablakot
3. lélegezz mélyeket
4. számolj el 10-ig szép lassan
5. nekifutásból hajítsd ki azt a szemetet az utcára.
2. nyisd ki az ablakot
3. lélegezz mélyeket
4. számolj el 10-ig szép lassan
5. nekifutásból hajítsd ki azt a szemetet az utcára.
Bocs, de ebbõl így nem tudok segíteni, mert min, hogy legalább annyit írtál volna, hogy milyen gépre akarod feltenni. Amúgy a topic zárható, keresõt használni szabad, a hibáddal meg szerintem itt próbálkozz.
Töltsük le az internetet!
Kb. 15x próbáltam feltelepíteni...
Sziasztok.Bajom van a Vistával .Telepítéskor a telepítés befejezéséig eljut aztán váratlanul újraindul a,mit a Windows is jelez újraindulás után,hogy a telepítés sikertelen mert váratlanul újraindult a gép.Mit tudok csinálni?