25
Ide a Vista !
-
Miskolc88 #25 amúgy most normálisan kért segítséget,
jó van ilyen topik de azért még ne egyétek meg. -
Miskolc88 #24 voltam zárás előtt :p xD
XP 4ever sokkal jobb szerintem -
#23 Hogy valami értelmes is legyen itt:
Nagy valószínűséggel a gépednek van gondja. A telepítés olyan, mint egy közepes rendszerstabilitás teszt, komoly hardver gondok lesznek ott.
XP-t próbáltad már? -
#22 nem tudod hol a kereső ? -
#21 Zárható
vótam ..... elött -
#20 kikkbanviszlátpápá -
marcokeceli #19 Close! -
marcokeceli #18 Jólvan!Veszekedjetek meg irigykedjetek csak,ahelyett hogy segítenétek!!!!!!!!! -
#17 close......... -
#16 "Mit tudok csinálni ?"
hagyod a faszba ?
másik: vista fórum is létezik itt, de hát a kereső minek is, még jo, hogy uj téma nyitáskor kiveri a szemed. -
#15 az,hogy azért nem kellet volna nyitni egy topikot,hogy vagizz a gépeddel,.... -
#14 Ez egy 'Jaj!' topik. -
marcokeceli #13 Mi a bajod? -
n3whous3 #12 Ha ennyire jól tudod, akkor minek is nyitottál topikot? -
n3whous3 #11 Azért, mert nincs 500000000 Ft-unk olyan gépre, amin mennek jól játékok is ÉS a Vista is. -
marcokeceli #10 Megoldás a ramzabálásra Speedy Vista összesen 256mb ram elég neki! -
marcokeceli #9 Intel core 2 quad q6600 4gb ram geforce 880gs talán ezen menni kéne,azért nem irtam gépigényt. -
#8 Én nem utálom annyira, most éppen az van fent a gépemen. Ami baj vele, az az, hogy piszkosul zabálja a gépet és kb minden lassabb alatta, mint az XPn. -
#7 Pfffffffffffffffff, mondjátok már meg hogy mért szar sztetek a vista?
egyébként van vista topik.. -
#6 a viszta az egy fosh -
#5 Hasta la Vista -
#4 1. szedd ki a vista dvd-t a meghajtóból
2. nyisd ki az ablakot
3. lélegezz mélyeket
4. számolj el 10-ig szép lassan
5. nekifutásból hajítsd ki azt a szemetet az utcára. -
#3 Bocs, de ebből így nem tudok segíteni, mert min, hogy legalább annyit írtál volna, hogy milyen gépre akarod feltenni. Amúgy a topic zárható, keresőt használni szabad, a hibáddal meg szerintem itt próbálkozz. -
marcokeceli #2 Kb. 15x próbáltam feltelepíteni... -
marcokeceli #1 Sziasztok.Bajom van a Vistával .Telepítéskor a telepítés befejezéséig eljut aztán váratlanul újraindul a,mit a Windows is jelez újraindulás után,hogy a telepítés sikertelen mert váratlanul újraindult a gép.Mit tudok csinálni?