14
-
#14 stage6 éppen bezárt:) -
sathinel #13 Egyébként ez egy fos site. stage6-hez képpest a videót sem lehet letölteni, és flash alatt küldi a jelet. -
#12 Én azt nem értem, miért kell rögtön HD.
A Youtube kisfelbontású szar formátumot használ, első lépésként lehetne a neten terjedő divx-filmek minőségét használni, aztán jöhetne a 720i (DVD/Broadcast-minőség) azzal már ki lehetne bírni pár évet. -
#11 Rakd ki teljes képernyőre a jobb alsó "full" gombbal, és meglátod hogy HD :) -
#10 Nem csak Hd filmeket lehet feltölteni :)
http://www.vimeo.com/hd
http://vimeo.com/highdef
Ez 2 HD channel. És HD, mert ezek 720p filmek! -
sathinel #9 Az lehet de a mai 17-19"-os moncsik mind tudják lejátszani. Az már bőven király lenne ha dvd minőségben játszik le videókat, de 720p már gyönyörű. 1080p-t pedig kb az emberek 1%-a tudja lejátszani normálisan. 1920x1080 felbontású monitor, vagy TV még nem sok embernek van. 720p (1280x720) max felbontás manapság szerintem amit érdemes még csinálni. Talán 2-3 év múlva már elmondható hogy 720p-nél kezdődik, de manapság ott végződik a hd vid amit el is adhatsz. -
#8 az meg a másik:) -
bakagaijin #7 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nincs 720p-ben rögzíteni képes webcam-em (pláne nem wide), sőt a mobiltelóm se bír ennyit :(. -
#6 szerk: látom már, pár videó tényleg jobb minőségben van, kb mint stage6
ilyenből van dailymotionnak is, de ezeket én nem nevezném hd-nek, csak szimplán jobb minőségűnek
hd szerintem 720p-nél kezdődik -
#5 Ez hol hd?:)
Ez kb youtube minőség, picivel talán jobb. Stage6-nak jobb a minősége, de az sem hd. -
#4 Már van rég HD megosztó oldal és működik.: Nálam ugyanolyan gyorsan betölti a HD streamet mint a Youtube streamjeit... -
#3 hd-t streamelni nem olcsó, és kevés net bírná el, többségnek nincs akkora sávszéle, hogy ne kelljen várni perceket mire betölt:) -
#2 ha nem hd, akkor csak pénzkidobás az egész ...részükről -
bunny #1 A hajó nem ment el, a youtube nagy hibája a kis felbontás, bár mostmár van valami félmegoldás, nem tudja azt, amit a megboldogul stage6. Szóval ha engednek nagy felbontást is felrakni, van keresnivalója a piacon. Ha megint egy bélyegmozi videómegosztóval gazdagodunk, akkor viszont ...