8
  • Vorpal
    Tegyük a témához hozzá, hogy a kiépitési költségek is minket terhelnek.
  • mad mind
    De nem utazhatsz szabadon. hiszen csak a papírt törölnék el, az adatközlés, meg az egyoldalú elutasítás még megmarad.
  • Camouflage
    Ehhez egyetlen amerikai hajfejunek sincs semmi koze, joga pedig megkevesbe. Ha az USA szeretne a vilagrendor szerepeben tetszelegni, akkor azt valaki masnak a szemelyes adataival tegye, ne pedig az enyemmel.

Hogy kepzelik, es milyen jogon, hogy kiadjak _barkinek_ is az adatainkat, mikor legjobb tudomasom szerint az EU alapito okirata ezt megtiltja. Hab a tortan, hogy az USA-t semmi sem koti az adatok felhasznalasat illetoen. Semmi.

A vizumukkal kitorolhetik, akkor sem mennek az egyesult allamokba, ha fizetnenek erte.
  • RealPhoenixx
    Göncz Kinga, aki csak az apja nevéből "és jóhíréből" él, annyira sötét és buta, hogy alá fogja írni az ÉN, meg a TE nevedben is ezt a dolgot, holott gondolom MI nem értünk ezzel egyet!
    *és gondolom ő és a köre nem kis pénzt tesz ezért zsebre*

Ziipp: közepes diplomáciával?? Miről beszélsz, mikor tök sötét és segg hülyék vannak ott ahol nem kellene? Iszonyuan alulmaradott a diplomáciánk, zéró érvényesitési szándékkal, és legfőképpen zéró érdekérvényesítési lehetőséggel.

Pfff.... gáz
  • Palinko
    és van valami szégyelni valód a bizonyítványban vagy a kórtörténetben? szerintem többet ér a vízum mentesség mint hogy senki se lássa az adataidat.
  • Devotus
    Jó elképzelés a rendőrségi adatok összekötése, hiszen ez tényleg segíti őket! Viszont vannak fenntartásaim, azzal hogy az USA mire is használná fel és milyen körökben lenne hozzáférhető...Remélem tőlem még nincs nyilvántartott DNS minta...ha rajtam múlik nem is lesz :P
  • ziipp
    Kis ország vagyunk, közepes diplomáciával. Ez van.
  • endale
    Biztosan lepottyant szegénykémnek 1-2 vaskos dollárköteg, hogy ilyen lelkes katonája lett a terrorista ellenes harcnak.
    Mi is tárgyalunk a vízummentességről az USA-va, annak is lesz ára. Ahogy politikusaink seggnyalási szokásait ismerem hamarosan utazgathatunk nyugodtan, de minden jöttment reptéri alkalmazott hozzáférhet majd az iskolai bizonyítványainkhoz és az orvosi kórtörténetünkhöz is.